עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע לגבי משלוחים . צריך להתקשר לבדוקתודה! יש לך מושג אם הם גם עושים משלוחים? ומה לגבי מחיר? היית אומר ש1150 זה מחיר טוב לדגם?
יש חנות אופניים טובה בחיפהאהלן. אני רוצה לקנות אופניים טובות, ללא דרישות מיוחדות (לא אופני הרים למיניהם) במחיר של עד 1000 שקל ועדיפות לחנות באזור הצפון. יש למישהו המלצות לחנות או לפחות לדגם שיתאים את הדרישות שלי?
תודה!
תודה. למרות שעברתי על האתר שלהם והמחירים לא אטרקטיביים במיוחד. אפילו הדגמים של הevoke עולים 1500 ויותר.יש חנות אופניים טובה בחיפה
נווה שאנן רחוב התיכון-to bike.
התדלוק יקר מדי ואנשים מתחילים להתלונן כשאני מפוצץ מכוניות כדי לצאת מפקקים. אז צריך כלי תחבורה אלטרנטיבי 😕למה אתה צריך אופניים?? סע בטנק
חוצפניםאנשים מתחילים להתלונן כשאני מפוצץ מכוניות כדי לצאת מפקקים
אני פשוט גר בחיפה. יש הרבה עליות וירידות ואני צריך כלי תחבורה שיביא אותי לכל מיני נקודות בעיר בלי לרצוח לי את הרגליים. לאוטו ואופנוע אין תקציב.לגבי אופניים חשמליות לא בטוח שזה שווה,מכיר 5-6 אנשים שיש להם אופניים חשמליות ומשתמשים בזה הרבה.(4-6 פעמים בשבוע ונסיעה בערך בין שעה לשעתיים ביום בו הם רוכבים)במהלך השנה לרובם קרה משהו עם האופניים והיו צריכים לתקן\להחליף,לפעמים בעיות בסוללה ואז זה בכלל בעיה.
רוב האופניים לפי מה שהבנתי יחזיקו שנה דיי בסדר ואז תצתרך להתחיל להתעסק עם כל התיקונים.וגם צריך לזכור שזה לא זול בכלל אם אתה רוצה אופניים טובות זה באיזור ה3 אלף עד 4
טוסטוס\אופנוע\קטנוע יד שנייה לא יגיע גם למחיר כזה?אני פשוט גר בחיפה. יש הרבה עליות וירידות ואני צריך כלי תחבורה שיביא אותי לכל מיני נקודות בעיר בלי לרצוח לי את הרגליים. לאוטו ואופנוע אין תקציב.
בלי הכנסה אני לא אצליח בחיים לשלם על ביטוח.טוסטוס\אופנוע\קטנוע יד שנייה לא יגיע גם למחיר כזה?
צודק שחכתי שהביטוח עולה יותר מהכלי עצמו.הייתי אומר לך לבדוק הרבה לגבי האופניים החשמליות שאתה הולך לקנות,חבר שלי נפרד מחלק מהסנטר שלו בגלל המהירות ושהברקסים החליטו לא להגיב כל כך רק לאחר חודשיים מהקנייה.בלי הכנסה אני לא אצליח בחיים לשלם על ביטוח.
אם האלטרנטיבה היא תחבורה ציבורית אני מוכן להקריב אפילו את הסנטר שלי.צודק שחכתי שהביטוח עולה יותר מהכלי עצמו.הייתי אומר לך לבדוק הרבה לגבי האופניים החשמליות שאתה הולך לקנות,חבר שלי נפרד מחלק מהסנטר שלו בגלל המהירות ושהברקסים החליטו לא להגיב כל כך רק לאחר חודשיים מהקנייה.
חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכל עוד אני גר בחיפה אני לא אסתדר עם אופניים רגילות. העיר ממש גדולה וכמו שאמרתי היא לא מישורית. אז אני חושב שאלך בכל מקרה על חשמליות בסופו של דברהוא לא אמר שהוא קונה אופניים רגילות?
אה הרגע שמתי לב שהוא רצה גם אופניים חשמליות.. כעיקרון זה לא כזה נורא לנסוע עם אופניים רגילות גם בעליות וירידות (הכי כיף חח)
עם הזמן מתרגלים.. וזה הבדל דיי גדול בכסף. לא חושב שדבר כזה קונים יד שנייה..
אז אם אתה כבר קונה חשמליות.. תקנה משהו טוב עם אחריות לשנה-שנתיים לפחותאם האלטרנטיבה היא תחבורה ציבורית אני מוכן להקריב אפילו את הסנטר שלי.
חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכל עוד אני גר בחיפה אני לא אסתדר עם אופניים רגילות. העיר ממש גדולה וכמו שאמרתי היא לא מישורית. אז אני חושב שאלך בכל מקרה על חשמליות בסופו של דבר
בהצלחה:)אם האלטרנטיבה היא תחבורה ציבורית אני מוכן להקריב אפילו את הסנטר שלי.
חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכל עוד אני גר בחיפה אני לא אסתדר עם אופניים רגילות. העיר ממש גדולה וכמו שאמרתי היא לא מישורית. אז אני חושב שאלך בכל מקרה על חשמליות בסופו של דבר