הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית אופניים

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן. אני רוצה לקנות אופניים טובות, ללא דרישות מיוחדות (לא אופני הרים למיניהם) במחיר של עד 1000 שקל ועדיפות לחנות באזור הצפון. יש למישהו המלצות לחנות או לפחות לדגם שיתאים את הדרישות שלי?

תודה!

אופניים מינימליסטיות כמו שמתאר תוכל להביא את אלה- EVOKE X40 2015 | CTC
יש להם סניפים בחיפה, גן שמואל ומשמר העמק.. (צפון)

• פותח/ת השרשור
תודה! יש לך מושג אם הם גם עושים משלוחים? ומה לגבי מחיר? היית אומר ש1150 זה מחיר טוב לדגם?

תודה! יש לך מושג אם הם גם עושים משלוחים? ומה לגבי מחיר? היית אומר ש1150 זה מחיר טוב לדגם?
לא יודע לגבי משלוחים . צריך להתקשר לבדוק
מחיר סביר לא תמצא זול יותר (100 שקל לפה או לשם זה לא משמעותי ) אלא אם תחפש יד שנייה אבל במחיר הזה לא שווה יד שנייה

אהלן. אני רוצה לקנות אופניים טובות, ללא דרישות מיוחדות (לא אופני הרים למיניהם) במחיר של עד 1000 שקל ועדיפות לחנות באזור הצפון. יש למישהו המלצות לחנות או לפחות לדגם שיתאים את הדרישות שלי?

תודה!
יש חנות אופניים טובה בחיפה
נווה שאנן רחוב התיכון-to bike.

• פותח/ת השרשור
יש חנות אופניים טובה בחיפה
נווה שאנן רחוב התיכון-to bike.
תודה. למרות שעברתי על האתר שלהם והמחירים לא אטרקטיביים במיוחד. אפילו הדגמים של הevoke עולים 1500 ויותר.
יש לי עוד שאלה. אם אני חושב על ללכת לכיוון של אופניים חשמליות. האם זה מוצר שעדיף לקנות יד ראשונה או שאפשר לקנות גם יד שניה?

לגבי אופניים חשמליות לא בטוח שזה שווה,מכיר 5-6 אנשים שיש להם אופניים חשמליות ומשתמשים בזה הרבה.(4-6 פעמים בשבוע ונסיעה בערך בין שעה לשעתיים ביום בו הם רוכבים)במהלך השנה לרובם קרה משהו עם האופניים והיו צריכים לתקן\להחליף,לפעמים בעיות בסוללה ואז זה בכלל בעיה.
רוב האופניים לפי מה שהבנתי יחזיקו שנה דיי בסדר ואז תצתרך להתחיל להתעסק עם כל התיקונים.וגם צריך לזכור שזה לא זול בכלל אם אתה רוצה אופניים טובות זה באיזור ה3 אלף עד 4

• פותח/ת השרשור
לגבי אופניים חשמליות לא בטוח שזה שווה,מכיר 5-6 אנשים שיש להם אופניים חשמליות ומשתמשים בזה הרבה.(4-6 פעמים בשבוע ונסיעה בערך בין שעה לשעתיים ביום בו הם רוכבים)במהלך השנה לרובם קרה משהו עם האופניים והיו צריכים לתקן\להחליף,לפעמים בעיות בסוללה ואז זה בכלל בעיה.
רוב האופניים לפי מה שהבנתי יחזיקו שנה דיי בסדר ואז תצתרך להתחיל להתעסק עם כל התיקונים.וגם צריך לזכור שזה לא זול בכלל אם אתה רוצה אופניים טובות זה באיזור ה3 אלף עד 4
אני פשוט גר בחיפה. יש הרבה עליות וירידות ואני צריך כלי תחבורה שיביא אותי לכל מיני נקודות בעיר בלי לרצוח לי את הרגליים. לאוטו ואופנוע אין תקציב.

אני פשוט גר בחיפה. יש הרבה עליות וירידות ואני צריך כלי תחבורה שיביא אותי לכל מיני נקודות בעיר בלי לרצוח לי את הרגליים. לאוטו ואופנוע אין תקציב.
טוסטוס\אופנוע\קטנוע יד שנייה לא יגיע גם למחיר כזה?

יש לי אופניים של xds נראות בסגנון של מה ששחר18 שלח לך.. הם טובות מאוד ואני איתם כבר שנתיים

בלי הכנסה אני לא אצליח בחיים לשלם על ביטוח.
צודק שחכתי שהביטוח עולה יותר מהכלי עצמו.הייתי אומר לך לבדוק הרבה לגבי האופניים החשמליות שאתה הולך לקנות,חבר שלי נפרד מחלק מהסנטר שלו בגלל המהירות ושהברקסים החליטו לא להגיב כל כך רק לאחר חודשיים מהקנייה.

הוא לא אמר שהוא קונה אופניים רגילות?
אה הרגע שמתי לב שהוא רצה גם אופניים חשמליות.. כעיקרון זה לא כזה נורא לנסוע עם אופניים רגילות גם בעליות וירידות (הכי כיף חח)
עם הזמן מתרגלים.. וזה הבדל דיי גדול בכסף. לא חושב שדבר כזה קונים יד שנייה..

• פותח/ת השרשור
צודק שחכתי שהביטוח עולה יותר מהכלי עצמו.הייתי אומר לך לבדוק הרבה לגבי האופניים החשמליות שאתה הולך לקנות,חבר שלי נפרד מחלק מהסנטר שלו בגלל המהירות ושהברקסים החליטו לא להגיב כל כך רק לאחר חודשיים מהקנייה.
אם האלטרנטיבה היא תחבורה ציבורית אני מוכן להקריב אפילו את הסנטר שלי.
הוא לא אמר שהוא קונה אופניים רגילות?
אה הרגע שמתי לב שהוא רצה גם אופניים חשמליות.. כעיקרון זה לא כזה נורא לנסוע עם אופניים רגילות גם בעליות וירידות (הכי כיף חח)
עם הזמן מתרגלים.. וזה הבדל דיי גדול בכסף. לא חושב שדבר כזה קונים יד שנייה..
חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכל עוד אני גר בחיפה אני לא אסתדר עם אופניים רגילות. העיר ממש גדולה וכמו שאמרתי היא לא מישורית. אז אני חושב שאלך בכל מקרה על חשמליות בסופו של דבר

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכל עוד אני גר בחיפה אני לא אסתדר עם אופניים רגילות. העיר ממש גדולה וכמו שאמרתי היא לא מישורית. אז אני חושב שאלך בכל מקרה על חשמליות בסופו של דבר
אז אם אתה כבר קונה חשמליות.. תקנה משהו טוב עם אחריות לשנה-שנתיים לפחות

בהצלחה:)

אופניים בחיפה? מקס החלקת על השכל?

עכשיו ראיתי על החשמליות, בחירה טובה רק תזהר כי הנהגים והולכי הרגל לא רגילים לאופניים כמו במרכז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית