- פותח/ת השרשור
ואני לא רגיל להולכי רגל. אז גם להם תהיה בעיה 😁אופניים בחיפה? מקס החלקת על השכל?
עכשיו ראיתי על החשמליות, בחירה טובה רק תזהר כי הנהגים והולכי הרגל לא רגילים לאופניים כמו במרכז.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואני לא רגיל להולכי רגל. אז גם להם תהיה בעיה 😁אופניים בחיפה? מקס החלקת על השכל?
עכשיו ראיתי על החשמליות, בחירה טובה רק תזהר כי הנהגים והולכי הרגל לא רגילים לאופניים כמו במרכז.
כה אני קונה חדשים ממקום אמין וגם ממקום קרוב בעיר שלי למימוש הביטוח אחרת זה סתם יסבך את העניינים 😃אם אתה קונה חשמליים אז לדעתי רק חדשים וממקום אמין
אז תפסיק את החיטוב ותתחיל מסה הכי מלוכלכת שאפשר, כדי שאם יקרה משהו לסנטר תמיד יהיו לך עוד כמה ספייר.אם האלטרנטיבה היא תחבורה ציבורית אני מוכן להקריב אפילו את הסנטר שלי.
תשמע, אם אתה מתכוון לנסוע רק בטכניון אתה יכול פשוט לא לעשות ביטוח ביטוח על הקטנוע. אתה יכול לא לעשות ביטוח גם אם אתה לא נוסע רק בטכניון, פשוט מן הסתם זה יותר מסוכן ככל שאתה נוסע יותר.בלי הכנסה אני לא אצליח בחיים לשלם על ביטוח.
אם זאת הייתה הבעיה היחידה שלי עם קטנוע הייתי חושב על זה. אבל לצערי זה לא אופציה :(תשמע, אם אתה מתכוון לנסוע רק בטכניון אתה יכול פשוט לא לעשות ביטוח ביטוח על הקטנוע. אתה יכול לא לעשות ביטוח גם אם אתה לא נוסע רק בטכניון, פשוט מן הסתם זה יותר מסוכן ככל שאתה נוסע יותר.
התחילו יותר ויותר לאכוף את החוקים על אלו שנוסעים באופנעיים חשמלים לאור התאונות. אחת מן האכיפות הן קנס של 700-1000 שקל אם אתה משתמש בנייד בזמן הנסיעה. עצה ממני, לא ממליץ לך לכתוב תגובה בLBS בזמן שאתה נוסע באופנעיים 😆כה אני קונה חדשים ממקום אמין וגם ממקום קרוב בעיר שלי למימוש הביטוח אחרת זה סתם יסבך את העניינים 😃
ת'אמת יש להם כמה חוקים כל כך מפגרים בנוגע לזה. הם מגבילים לך את המהירות ל25 קמ"ש על פי חוק ובאותו הזמן מחייבים אותך לסוע בכביש עם רכבים. מה ההגיון?? למה מה אני רוצה למות?התחילו יותר ויותר לאכוף את החוקים על אלו שנוסעים באופנעיים חשמלים לאור התאונות. אחת מן האכיפות הן קנס של 700-1000 שקל אם אתה משתמש בנייד בזמן הנסיעה. עצה ממני, לא ממליץ לך לכתוב תגובה בLBS בזמן שאתה נוסע באופנעיים 😆
זה נובע מזה שלא מצליחים להתמודד עם ריבוי הנוסעים שעושים תאונות/דורסים הולכי רגל, ואז בעצם "נדפקים" עם החוקים אלה שכן שמים לב לאכיפה ורק רוצים לנוע ממקום למקום במהירות ובבטחה.ת'אמת יש להם כמה חוקים כל כך מפגרים בנוגע לזה. הם מגבילים לך את המהירות ל25 קמ"ש על פי חוק ובאותו הזמן מחייבים אותך לסוע בכביש עם רכבים. מה ההגיון?? למה מה אני רוצה למות?
והדבר שהכי יפריע לי זה שאסור לפי החוק לשמוע מוזיקה בנסיעה. זאת הסיבה היחידה שאני עדיין קצת בהתלבטות.
כלומר זה חוסך לך כסף 😉מאד קל היום לגנוב סוללה של אופנעיים. תכניס גם את זה למשוואה.
סתם מעניין אותי, אתה יודע שלא כותבים ככה? 😃אופנעיים
רק עכשיו שמתי לב..נא להתעלם 🤣כלומר זה חוסך לך כסף 😉
סתם מעניין אותי, אתה יודע שלא כותבים ככה? 😃
חשבתי בהתחלה שזה שילוב של אופניים עם אופנועיםרק עכשיו שמתי לב..נא להתעלם 🤣
התכנון הוא להוציא את הסוללה בכל פעם שאני מחנה את האופניים.ואגב, מאד קל היום לגנוב סוללה של אופנעיים. תכניס גם את זה למשוואה.
גם את הכיסא כדאי לקחת.התכנון הוא להוציא את הסוללה בכל פעם שאני מחנה את האופניים.
תאכלס אם אני נוסע ב25 קמ"ש יש לשוטר סיכוי לתפוס אותי?גם את הכיסא כדאי לקחת.
ודרך אגב, כשזה נוגע לחוקים, כל שוטר אומר משהו אחר אחד יגיד לך לנסוע במדרכה השני יגיד קסדה השלישי כביש והרביעי יבקש ממך לנסוע על גלגל אחד.
ואף אחד, אבל אף אחד לא מבין כלום מהחיים שלו.
אני יודע אני עדיין מחפש דגם של מעל 90 בצפון אבל עדיין לא מצאתי דגמים טובים. רציתי ללכת על BIRAM אבל הם עד 90 ועכשיו אני בודק את הRAINBOW שנמכרים בקניון קסטרא אולי להם יש דגם של 100+.אני גם חשבתי לקנות כאלו, תזכור אבל שרוב האופניים הם סוג של עד 90 קילו, מעל יהיו בעיות מהירות וסוללה (לא יודע עד כמה זה יהיה משמעותי).
כן אני יודע... אבל אני אעזור בכך שאני גם אדווש אז זה לא יהיה רק נסיעה בסוללה נטו אז היא תספיק למרחק ארוך יותרלגבי להתנייד איתם ממש בחיפה ניראה לי יהיה לך בעייתי, בגלל שנגיד לרוב הסוללות שראיתי נגיד מחזיקות ל 20-30 ק"מ אבל זה על מישור, אם זה יהיה בחיפה על ההרים ניראה לי אתה תיהיה בבעיה.
ברור. בשניות.תאכלס אם אני נוסע ב25 קמ"ש יש לשוטר סיכוי לתפוס אותי?
זה למה אני לא הולך לקנות גולד מודל. אני צריך דגם שנמכר בצפון אבל בצפון מוכרים רק חרא והדבר הנורמאלי היחיד שמצאתי זה הRAINBOW. אני רוצה לקנות כמה שיותר קרוב לביטוח כדי שיפתרו לי את הבעיות האלה במקוםוסתם שתדע, תוך חצי שנה-שנה (תלוי כמה אתה נוסע ובאיזה תדירות האופניים כבר יסחבו פחות ופחות ותקלות יתחילו לצוץ משום מקום.
תחפש אופניים שיסחבו כמה שיותר, כשמתקרבים להגבלת המשקל יש רק בעיות.זה למה אני לא הולך לקנות גולד מודל. אני צריך דגם שנמכר בצפון אבל בצפון מוכרים רק חרא והדבר הנורמאלי היחיד שמצאתי זה הRAINBOW. אני רוצה לקנות כמה שיותר קרוב לביטוח כדי שיפתרו לי את הבעיות האלה במקום