הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית אופניים

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אופניים בחיפה? מקס החלקת על השכל?

עכשיו ראיתי על החשמליות, בחירה טובה רק תזהר כי הנהגים והולכי הרגל לא רגילים לאופניים כמו במרכז.
ואני לא רגיל להולכי רגל. אז גם להם תהיה בעיה 😁

אם אתה קונה חשמליים אז לדעתי רק חדשים וממקום אמין

אם האלטרנטיבה היא תחבורה ציבורית אני מוכן להקריב אפילו את הסנטר שלי.
אז תפסיק את החיטוב ותתחיל מסה הכי מלוכלכת שאפשר, כדי שאם יקרה משהו לסנטר תמיד יהיו לך עוד כמה ספייר.
בלי הכנסה אני לא אצליח בחיים לשלם על ביטוח.
תשמע, אם אתה מתכוון לנסוע רק בטכניון אתה יכול פשוט לא לעשות ביטוח ביטוח על הקטנוע. אתה יכול לא לעשות ביטוח גם אם אתה לא נוסע רק בטכניון, פשוט מן הסתם זה יותר מסוכן ככל שאתה נוסע יותר.

• פותח/ת השרשור
תשמע, אם אתה מתכוון לנסוע רק בטכניון אתה יכול פשוט לא לעשות ביטוח ביטוח על הקטנוע. אתה יכול לא לעשות ביטוח גם אם אתה לא נוסע רק בטכניון, פשוט מן הסתם זה יותר מסוכן ככל שאתה נוסע יותר.
אם זאת הייתה הבעיה היחידה שלי עם קטנוע הייתי חושב על זה. אבל לצערי זה לא אופציה :(

כה אני קונה חדשים ממקום אמין וגם ממקום קרוב בעיר שלי למימוש הביטוח אחרת זה סתם יסבך את העניינים 😃
התחילו יותר ויותר לאכוף את החוקים על אלו שנוסעים באופנעיים חשמלים לאור התאונות. אחת מן האכיפות הן קנס של 700-1000 שקל אם אתה משתמש בנייד בזמן הנסיעה. עצה ממני, לא ממליץ לך לכתוב תגובה בLBS בזמן שאתה נוסע באופנעיים 😆

• פותח/ת השרשור
התחילו יותר ויותר לאכוף את החוקים על אלו שנוסעים באופנעיים חשמלים לאור התאונות. אחת מן האכיפות הן קנס של 700-1000 שקל אם אתה משתמש בנייד בזמן הנסיעה. עצה ממני, לא ממליץ לך לכתוב תגובה בLBS בזמן שאתה נוסע באופנעיים 😆
ת'אמת יש להם כמה חוקים כל כך מפגרים בנוגע לזה. הם מגבילים לך את המהירות ל25 קמ"ש על פי חוק ובאותו הזמן מחייבים אותך לסוע בכביש עם רכבים. מה ההגיון?? למה מה אני רוצה למות?
והדבר שהכי יפריע לי זה שאסור לפי החוק לשמוע מוזיקה בנסיעה. זאת הסיבה היחידה שאני עדיין קצת בהתלבטות.

ת'אמת יש להם כמה חוקים כל כך מפגרים בנוגע לזה. הם מגבילים לך את המהירות ל25 קמ"ש על פי חוק ובאותו הזמן מחייבים אותך לסוע בכביש עם רכבים. מה ההגיון?? למה מה אני רוצה למות?
והדבר שהכי יפריע לי זה שאסור לפי החוק לשמוע מוזיקה בנסיעה. זאת הסיבה היחידה שאני עדיין קצת בהתלבטות.
זה נובע מזה שלא מצליחים להתמודד עם ריבוי הנוסעים שעושים תאונות/דורסים הולכי רגל, ואז בעצם "נדפקים" עם החוקים אלה שכן שמים לב לאכיפה ורק רוצים לנוע ממקום למקום במהירות ובבטחה.
ואגב, מאד קל היום לגנוב סוללה של אופנעיים. תכניס גם את זה למשוואה.

יש אנשים שממש הגזימו עם החשמליות שלהם, הם פשוט הפכו את זה לאופנוע חשמלי

התכנון הוא להוציא את הסוללה בכל פעם שאני מחנה את האופניים.
גם את הכיסא כדאי לקחת.

ודרך אגב, כשזה נוגע לחוקים, כל שוטר אומר משהו אחר אחד יגיד לך לנסוע במדרכה השני יגיד קסדה השלישי כביש והרביעי יבקש ממך לנסוע על גלגל אחד.
ואף אחד, אבל אף אחד לא מבין כלום מהחיים שלו.

• פותח/ת השרשור
גם את הכיסא כדאי לקחת.

ודרך אגב, כשזה נוגע לחוקים, כל שוטר אומר משהו אחר אחד יגיד לך לנסוע במדרכה השני יגיד קסדה השלישי כביש והרביעי יבקש ממך לנסוע על גלגל אחד.
ואף אחד, אבל אף אחד לא מבין כלום מהחיים שלו.
תאכלס אם אני נוסע ב25 קמ"ש יש לשוטר סיכוי לתפוס אותי?

אני גם חשבתי לקנות כאלו, תזכור אבל שרוב האופניים הם סוג של עד 90 קילו, מעל יהיו בעיות מהירות וסוללה (לא יודע עד כמה זה יהיה משמעותי).

לגבי להתנייד איתם ממש בחיפה ניראה לי יהיה לך בעייתי, בגלל שנגיד לרוב הסוללות שראיתי נגיד מחזיקות ל 20-30 ק"מ אבל זה על מישור, אם זה יהיה בחיפה על ההרים ניראה לי אתה תיהיה בבעיה.

• פותח/ת השרשור
אני גם חשבתי לקנות כאלו, תזכור אבל שרוב האופניים הם סוג של עד 90 קילו, מעל יהיו בעיות מהירות וסוללה (לא יודע עד כמה זה יהיה משמעותי).
אני יודע אני עדיין מחפש דגם של מעל 90 בצפון אבל עדיין לא מצאתי דגמים טובים. רציתי ללכת על BIRAM אבל הם עד 90 ועכשיו אני בודק את הRAINBOW שנמכרים בקניון קסטרא אולי להם יש דגם של 100+.
לגבי להתנייד איתם ממש בחיפה ניראה לי יהיה לך בעייתי, בגלל שנגיד לרוב הסוללות שראיתי נגיד מחזיקות ל 20-30 ק"מ אבל זה על מישור, אם זה יהיה בחיפה על ההרים ניראה לי אתה תיהיה בבעיה.
כן אני יודע... אבל אני אעזור בכך שאני גם אדווש אז זה לא יהיה רק נסיעה בסוללה נטו אז היא תספיק למרחק ארוך יותר

תאכלס אם אני נוסע ב25 קמ"ש יש לשוטר סיכוי לתפוס אותי?
ברור. בשניות.
זה גם לא בדיוק 25 קמ״ש זה משתנה.

מבחינת משקל אתה יכול ללכת על הגולד מודל (סוחב מעל 200 ק״ג) אבל המחיר יהיה פקטור.

וסתם שתדע, תוך חצי שנה-שנה (תלוי כמה אתה נוסע ובאיזה תדירות האופניים כבר יסחבו פחות ופחות ותקלות יתחילו לצוץ משום מקום.
סתם כאב ראש יש לי מהאופניים שלי.

• פותח/ת השרשור
וסתם שתדע, תוך חצי שנה-שנה (תלוי כמה אתה נוסע ובאיזה תדירות האופניים כבר יסחבו פחות ופחות ותקלות יתחילו לצוץ משום מקום.
זה למה אני לא הולך לקנות גולד מודל. אני צריך דגם שנמכר בצפון אבל בצפון מוכרים רק חרא והדבר הנורמאלי היחיד שמצאתי זה הRAINBOW. אני רוצה לקנות כמה שיותר קרוב לביטוח כדי שיפתרו לי את הבעיות האלה במקום

זה למה אני לא הולך לקנות גולד מודל. אני צריך דגם שנמכר בצפון אבל בצפון מוכרים רק חרא והדבר הנורמאלי היחיד שמצאתי זה הRAINBOW. אני רוצה לקנות כמה שיותר קרוב לביטוח כדי שיפתרו לי את הבעיות האלה במקום
תחפש אופניים שיסחבו כמה שיותר, כשמתקרבים להגבלת המשקל יש רק בעיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית