קניית אופניים

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
יש לי חבר שמוכר אופניים מטורפות שעלו לו איזה 5000 עם מטען לפלאפון וכל מיני חארטות שחברה שלו לא רוצה באיזה 3 אם אתה רוצה

• פותח/ת השרשור
תחפש אופניים שיסחבו כמה שיותר, כשמתקרבים להגבלת המשקל יש רק בעיות.
יש smart אבל בכספ אמרו לי שזה חרא דגם אז לא קניתי אותו
יש לי חבר שמוכר אופניים מטורפות שעלו לו איזה 5000 עם מטען לפלאפון וכל מיני חארטות שחברה שלו לא רוצה באיזה 3 אם אתה רוצה
איפה הוא גר ומה הדגם וכמה זמן זה אצלו?

דגם מירון הוא אמר , אומר לך משהו? דגם עם ברקס דיסק עניינים ן3 חודשים גר בנהריה עיר מישורית אז לא התאמצו הרבה

יש smart אבל בכספ אמרו לי שזה חרא דגם אז לא קניתי אותו
צודקים לגמרי, דגם לא משהו.
וסתם שתדע, עד לפני שנתיים שלוש בקושי והיו חברות לאופניים חשמליים בארץ, סביב ה3-5 חברות.
בשנה שנתיים האחרונות כל פלוץ לקח אופניים חשמליים מחברה X שינה חלק או שניים, שם מדבקה עם שם מפציץ (נו באמת, בירם בייק?) והתחיל למכור, רק שתבין כמה שהכל אותו הדבר.

דרך אגב, אם יש לך קצת יותר להשקיע, לך על סוללה של 48V, עדיף לך.

• פותח/ת השרשור
צודקים לגמרי, דגם לא משהו.
וסתם שתדע, עד לפני שנתיים שלוש בקושי והיו חברות לאופניים חשמליים בארץ, סביב ה3-5 חברות.
בשנה שנתיים האחרונות כל פלוץ לקח אופניים חשמליים מחברה X שינה חלק או שניים, שם מדבקה עם שם מפציץ (נו באמת, בירם בייק?) והתחיל למכור, רק שתבין כמה שהכל אותו הדבר.

דרך אגב, אם יש לך קצת יותר להשקיע, לך על סוללה של 48V, עדיף לך.
טוב אחרי שביקרתי בחנות של הrainbow הבנתי שאין שם משהו שמתאים לי. כנראה או שאני אוותר על אופניים בכלל או שאקנה גולד מודל או מגנום מגנזיום מהובי ניטרו. אקח עוד כמה שבועות לחשוב על זה.
דגם מירון הוא אמר , אומר לך משהו? דגם עם ברקס דיסק עניינים ן3 חודשים גר בנהריה עיר מישורית אז לא התאמצו הרבה
תודה על ההצעה אבל לא מעוניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית