נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
יש לי חבר שמוכר אופניים מטורפות שעלו לו איזה 5000 עם מטען לפלאפון וכל מיני חארטות שחברה שלו לא רוצה באיזה 3 אם אתה רוצה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש smart אבל בכספ אמרו לי שזה חרא דגם אז לא קניתי אותותחפש אופניים שיסחבו כמה שיותר, כשמתקרבים להגבלת המשקל יש רק בעיות.
איפה הוא גר ומה הדגם וכמה זמן זה אצלו?יש לי חבר שמוכר אופניים מטורפות שעלו לו איזה 5000 עם מטען לפלאפון וכל מיני חארטות שחברה שלו לא רוצה באיזה 3 אם אתה רוצה
צודקים לגמרי, דגם לא משהו.יש smart אבל בכספ אמרו לי שזה חרא דגם אז לא קניתי אותו
טוב אחרי שביקרתי בחנות של הrainbow הבנתי שאין שם משהו שמתאים לי. כנראה או שאני אוותר על אופניים בכלל או שאקנה גולד מודל או מגנום מגנזיום מהובי ניטרו. אקח עוד כמה שבועות לחשוב על זה.צודקים לגמרי, דגם לא משהו.
וסתם שתדע, עד לפני שנתיים שלוש בקושי והיו חברות לאופניים חשמליים בארץ, סביב ה3-5 חברות.
בשנה שנתיים האחרונות כל פלוץ לקח אופניים חשמליים מחברה X שינה חלק או שניים, שם מדבקה עם שם מפציץ (נו באמת, בירם בייק?) והתחיל למכור, רק שתבין כמה שהכל אותו הדבר.
דרך אגב, אם יש לך קצת יותר להשקיע, לך על סוללה של 48V, עדיף לך.
תודה על ההצעה אבל לא מעונייןדגם מירון הוא אמר , אומר לך משהו? דגם עם ברקס דיסק עניינים ן3 חודשים גר בנהריה עיר מישורית אז לא התאמצו הרבה