הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר VS קלן

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
חברה מדעתכם על אנאבר מול קלן לשריפת שומן? (חיטוב דרסטי)
אני על 0 פחמימה, תפריט מדויק ביותר (בהשגחת משה הקשוח), עושה המון אירובי, 3 אימוני משקולות.
כרגע על קלן, נגיד שקלן עושה את העבודה, אבל:
1_ תופעות לוואי (שלא צריך להסביר כמה זה דופק אותנו ביום יום, אני עובד מול אנשים כל היום " מטופלים").
2_ על קלן נכון שמאבדים שומן אבל לא שומר שריר (לא שורף אבל לא מבטיח אי אובדן שריר).
3_ הרבה כדורים, גם קלן גם קטוטיפן, וגם מגניזיום.
4_ אסור אלכוהול ולעשן, (אני לא מעשן הרבה וגם לא שותה, אבל נופל יום פה ושם שבא לך).

אנאבר: *לא נסיתי אבל קראתי המון, משהבנתי:
1_ אין תופעות לוואי מורגשות ביום יום.
2_ שומר שריר כי זה סטרואיד, אפילו יש סיכוי שיעלה מסת שריר אולי טיפה.
3_ חומר סולו.
4_ כדורים שזה יתרון עצום לעומת סטרואידים.
5_ אפשר לשתות בקטנה, או לעשן.
6_ שורף שומן בטן טוב מאוד.
7_ יקר.
8_ לא מזיק, חומר ח'פיף.
9_ נשמע מושלם.
10_ נותן כוח.

אשמח אם תעזרו לי, לתקן אותי אם אני טועה, או אם יש איזשהו מחשבה קרובה לשלי.
כדאי לקחת ולוותר על קלן, סתם בזבוז כסף?
המטרה להגיע ל 10% שומן, אני עכשיו 16% שומן +/-.
@Tom @White Walker אשמח מאוד אם תתנו את דעתכם.

אנאבר הוא יותר סטרואיד אנאבולי שבונה שריר מאשר שורף שומן, זה כבר עניין של תזונה אם התזונה שלך תהיה מאוד נקייה ומדוייקת הוא יעזור לך לשמור על אחוז שומן נמוך ולא יעלה אותך בנוזלים, הוא ממש לא סטרואיד ללכת איתו סולו, בכללי אל תלך על סטרואידים אוראליים סולו תמיד תשלב איתם טסט, זה בסיסי..

וקלן הוא לא אנאבולי אך הוא שורף שומן שלא פוגע במסת שריר, והייתי ממליץ לך לחכות איתו אם אתה על 16 אחוז שומן אתה יכול לרדת עוד כמה אחוזים נטו עם תזונה נכונה והרבה אירובי, כשתרגיש תקוע באחוזים נמוכים יותר תוסיף קלן.

• פותח/ת השרשור
וקלן הוא לא אנאבולי אך הוא שורף שומן שלא פוגע במסת שריר, והייתי ממליץ לך לחכות איתו אם אתה על 16 אחוז שומן אתה יכול לרדת עוד כמה אחוזים נטו עם תזונה נכונה והרבה אירובי, כשתרגיש תקוע באחוזים נמוכים יותר תוסיף קלן.
אקח פעמיים קלן, אני ותיק עם זה, זלא בעיה.
הוא ממש לא סטרואיד ללכת איתו סולו,
בחיים לא התעסקתי עם סטרואידים, ולא מעוניין בטסט, חשבתי רק על סולו.

אני לא מכיר את הסטרואיד אז הדעה שלי לא רלוונטית.
מה שכן, ממה שאני יודע סטרואידים שמגיעים בצורת כדורים הם לרוב רעילים יותר לכבד,
כך שאני לא הייתי רואה בזה כיתרון על פני זריקות.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר את הסטרואיד אז הדעה שלי לא רלוונטית.
סבבה.
מה שכן, ממה שאני יודע סטרואידים שמגיעים בצורת כדורים הם לרוב רעילים יותר לכבד,
כך שאני לא הייתי רואה בזה כיתרון על פני זריקות.
הוא חלשניק, קראתי הרבה מחקרים על החומר, מדאיג אותו 2 דברים באמת, נשירת שיער, וצורך ב PCT.. זמשאני לא בטוח באמת, חלק מתגובות המנהלים עבור PCT כן והחלק השני לא..
חשוב דעות מניסיון.. בתקווה !!
תודה אחי 😉

הוא חלשניק, קראתי הרבה מחקרים על החומר, מדאיג אותו 2 דברים באמת, נשירת שיער, וצורך ב PCT.. זמשאני לא בטוח באמת, חלק מתגובות המנהלים עבור PCT כן והחלק השני לא..
חשוב דעות מניסיון.. בתקווה !!
בכיף.
כאן תקבל ללא ספק תשובות מאנשים שיודעים על מה הם מדברים 😃

קצרה היריעה מלהגיב על כ"כ הרבה שטויות שחלקכם רשמתם...
אנאבר הוא סטרואיד אוראלי. אנאבר במינונים נמוכים הוא "חומר חפיף" אבל זה נכון בעצם לכל סטרואיד, גם אנדרול. שימוש באנאבר חייב להיות מותאם ומוגבל אחרת הנזקים הם כל אלה שתפגוש עם כל סטרואיד אוראלי אחר.
מעבר לכך, אנאבר במינונים רלוונטיים הוא מאוד יקר, קשה להשגה ונתון להרבה מאוד זיופים.

אנאבר הוא יותר סטרואיד אנאבולי שבונה שריר מאשר שורף שומן, זה כבר עניין של תזונה אם התזונה שלך תהיה מאוד נקייה ומדוייקת הוא יעזור לך לשמור על אחוז שומן נמוך ולא יעלה אותך בנוזלים, הוא ממש לא סטרואיד ללכת איתו סולו, בכללי אל תלך על סטרואידים אוראליים סולו תמיד תשלב איתם טסט, זה בסיסי..

דווקא אנאבר הוא יכול להיות סולו לחלוטין ! במידה כמובן ויש לך את החומר המקורי ( ולא אנאבר ששואף להיות דיבול )

• פותח/ת השרשור
קצרה היריעה מלהגיב על כ"כ הרבה שטויות שחלקכם רשמתם...
אנאבר הוא סטרואיד אוראלי. אנאבר במינונים נמוכים הוא "חומר חפיף" אבל זה נכון בעצם לכל סטרואיד, גם אנדרול. שימוש באנאבר חייב להיות מותאם ומוגבל אחרת הנזקים הם כל אלה שתפגוש עם כל סטרואיד אוראלי אחר.
מעבר לכך, אנאבר במינונים רלוונטיים הוא מאוד יקר, קשה להשגה ונתון להרבה מאוד זיופים.
תודה על התשובה..
אפשר לדעת אם זצריך PCT?
ובגדול, אתה עם הרעיון לקחת אנאבר בחיטוב?

דווקא אנאבר הוא יכול להיות סולו לחלוטין ! במידה כמובן ויש לך את החומר המקורי ( ולא אנאבר ששואף להיות דיבול )

אז אתה בא להגיד לי שאין שום בעיה לרוץ על אנאבר סולו לתקופה לא ארוכה מדי(6-8 שבועות) ואין צורך בפיסיטי? גם אם המינון היה גבוה יחסית?
ומה עם הפגיעה ברמות הייצור הטבעי של הטסט בגוף? זה סטרואיד בכל זאת.

אז אתה בא להגיד לי שאין שום בעיה לרוץ על אנאבר סולו לתקופה לא ארוכה מדי(6-8 שבועות) ואין צורך בפיסיטי? גם אם המינון היה גבוה יחסית?
ומה עם הפגיעה ברמות הייצור הטבעי של הטסט בגוף? זה סטרואיד בכל זאת.
אנאבר במינון סביר לא יפגע יתר-על המידה בפעילות ה-HPTA. אין צורך בשימוש בכלומיד גם לאחר סייקל טסט. ההתאוששות תגיע. המטרה ב-PCT היא להאיץ את אותה ההתאוששות. אנאבר משבית את הציר הרבה פחות (הוא אינו יחודי בכך) ולכן כך או כך ההתאוששות מהירה. שימוש בכלומיד וגירוי הפרשת LH אינם רצויים כאשר פעילות הציר תקינה יחסית.

אנאבר אמיתי כמעט אין בכלל. וגם עם תמצא המחיר מטורף לא שווה בכלל.
עם אתה מחפש משו חלש יחסית תיקח epistane נמכר חוקית בחול חומר נחמד ודי דומה לאנאבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית