הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור yech
  • פורסם בתאריך

yech

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
רציתי לשאול איזה אבקת חלבון עדיפה בטעם ובאיכות אם אני אוכל כשר:
או את האופטימלי
או הprobody שהיא (נראה לי) אבקה חדשה...
או האיזוטון פרו
תודה רבה לעוזרים...

נערך לאחרונה:
גם אני הייתי הולך על ה whey tropin, בינתיים היא היחידה שאני מכיר שעברה בדיקות מעבדה 😃

תשאיר..
לגבי הלינקים שפירסמת פותח האשכול אל תפרסם לינקים מהחנות הזו כי זה יצונזר אוטומטית ע"י המערכת.
בקשר לכשרות באמת הייתי הולך על משהו כמו WHEY TROPIN כי זה היחיד שראיתי שבאמת נבדק והוכיח את עצמו בשטח.

• פותח/ת השרשור
אם משהו יוכל להביא לי את הבדיקות מעבדה של הפרובודי...וחוץ מהwhey tropin ביינתיים מה עדיף האופטימלי או הפרובודי?
ואם משהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים באיכות של כל אבקה חוץ מהטעם? תודה רבה

אם משהו יוכל להביא לי את הבדיקות מעבדה של הפרובודי...וחוץ מהwhey tropin ביינתיים מה עדיף האופטימלי או הפרובודי?
ואם משהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים באיכות של כל אבקה חוץ מהטעם? תודה רבה

מה המקור של החלבון... ממתיקים... תוספות לא רצויות ...

מה לגבי המחיר של האבקה שלכם? אני זוכר שאתה אמרת שזה משהו כמו 350 שח.
אבל ראיתי באתר של חנות מסויימת שזה עולה 300 שח.

[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אופטימלי אבקה מעולה אני מוכר אותה הרבה זמן וכל מי שרוצה כשר חלב ישראל לוקח אותה.
יש לי גם אבקת חלבון תוצרת ארצות הברית עם כשרות
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]OU [FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]בהשגחת הרבנות הראשית לישראל,טעימה ואיכותית מאד[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]http://www.mhb.co.il/API_PROTEIN-details.aspx[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]http://www.mhb.co.il/חלבון_אופטימלי-details.aspx

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם אבל אני עדיין לא יודע איזה אבקה הכי כדאי לי לקנות את האופטימלי או הפרובדי או הwhey tropin מבחינת טעם ואיכות כי אין לי מושג איך לברר על כל אחת את האיכות שלה והטעם(אם משהו טעם מהם) או שמשהו מכיר אבקה כשרה טובה יותר אחרת (ולא האיזוטן)...תודה רבה לעוזרים
ובקשר לבדיקות מעבדה בכמה היא יכולה להיות משמעותית??

עשית מזה קנייה של בית, פשוט תקנה תטעם תאהב תקנה שוב, לא תאהב, תקנה משהו אחר אחרי שיגמר לך.

^^דוגרי תכלס
שמע אני בעצמי טעמתי את WHEY TROPIN אבקה ממש טעימה וגם עברה בדיקות מעבדה
תחפש אשכולות בפורום גם בגוגל יש עליה הרבה ביקורות טובות עליה בקשר לאבקות האחרות לא טעמתי ולא ראיתי שהם פרסמו גם בדיקות מעבדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית