עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עכשיו רק לקפוץ מהגג.
גוגל יעזור לך גם בזה. תרשום "רעיונות להתאבדות".אני עכשיו רק לקפוץ מהגג.
למה גוגל שיש את 'עוף טופיק' בLBS?
מה דעתך שכל יום יפתחו אשכול בעוף-טופיק, ובו ישאלו האם קעקוע משפיע על אימונים?מחזק את דברי @Hamster ,בנוסף,בהנחה שתעשה באמת,עדיף בחורף ולא בחום המגעיל הזה..
למה גוגל שיש את 'עוף טופיק' בLBS?
הגזמת..לא כל יום נפתח פה אשכול על קעקועיםמה דעתך שכל יום יפתחו אשכול בעוף-טופיק, ובו ישאלו האם קעקוע משפיע על אימונים?
מה הבעיה לפתור את כל הכאבי ראש האלה ב-2 שניות של קליק? 2 הצדדים מרוויחים מזה.
מה דעתך שנסגור את הפורום וכל מי שרוצה לשאול משהו ישאל אותו בגוגל?מה דעתך שכל יום יפתחו אשכול בעוף-טופיק, ובו ישאלו האם קעקוע משפיע על אימונים?
מה הבעיה לפתור את כל הכאבי ראש האלה ב-2 שניות של קליק? 2 הצדדים מרוויחים מזה.
הקעקוע שאני מתכנן עמוס מאוד בפרטים, זה בעייתי מבחינת כאב או מבחינת סיכון לעור/קעקוע?אם הקעקוע "מלא" יחסית (לא קווים) אתה תסבול מאוד באימונים בתקופת הקילופים שלו
אם הקעקוע "מלא" יחסית (לא קווים) אתה תסבול מאוד באימונים בתקופת הקילופים שלו
+1אתה לא מתאמן בתקופת ההחלמה של קעקוע. נקודה.
בא לך להצטרך לתקן אותו עוד שנה?שיחלים גרוע?שיראה מזעזע ותצא בהפסד סתם? או שבא לך לעשות משהו כמו שצריך אם זה הולך להיות איתך כל החיים? תחליט אתה.
+1
חוסך לי את ההקלדה
אויש...זה יביא לי סיוטים..חסכת לי את החיטוב
אפשר להגיד את זה בכל גיל.אני לא חושב שכדאי לך לעשות קעקוע. אתה בן 16, לך תדע במה תאמין בעוד 5 שנים איפה תהיה ומה תחשוב ? אולי מה שתעשה עכשיו על הרגל בעוד כמה שנים תחשוב שזה טיפשי ?
אני לא חושב שכדאי לך לעשות קעקוע. אתה בן 16, לך תדע במה תאמין בעוד 5 שנים איפה תהיה ומה תחשוב ? אולי מה שתעשה עכשיו על הרגל בעוד כמה שנים תחשוב שזה טיפשי ?