הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע בשוקיים

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
נכון, זה למה אני לא חושב שצריך בכלל לעשות קעקוע, בלי קשר לגיל. אבל בטח לא בגיל 16.

למה?יש איזה גיל קסם שפתאום בו יש לך מושג מה תרצה כל חייך?

וגם אם כן,אין כל כך מה לעשות בנידון (ניתוח להסרה זאת לא אופציה בכלל)

מקרה הכי גרוע מחממים כף:rolleyes-71:

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שכדאי לך לעשות קעקוע. אתה בן 16, לך תדע במה תאמין בעוד 5 שנים איפה תהיה ומה תחשוב ? אולי מה שתעשה עכשיו על הרגל בעוד כמה שנים תחשוב שזה טיפשי ?
מצחיק שמישהו צעיר ממני מייעץ לי על החיים ומה אני ארצה או לא ארצה והאם אתחרט על זה.

סליחה שאני מתפרץ ולא לעניין, אבל במידה ואני עושה קעקוע באיזור כמו הטרפזים, לוקח את המנוחה המומלצת כמו שהציעו פה מאימונים, כשאני יחזור להתאמן ונאמר יעשה סקוואט(כאשר המוט עשוי להיות בדיוק על הקעקוע) זה עלול לפגוע בו ?

סליחה שאני מתפרץ ולא לעניין, אבל במידה ואני עושה קעקוע באיזור כמו הטרפזים, לוקח את המנוחה המומלצת כמו שהציעו פה מאימונים, כשאני יחזור להתאמן ונאמר יעשה סקוואט(כאשר המוט עשוי להיות בדיוק על הקעקוע) זה עלול לפגוע בו ?

לא,זה נהיה חלק מרקמת העור לכל דבר(למיטב ידיעתי,יש לי קעקוע על החזה שהבנץ נוגע בו כבר כמעט שנה בלי שינוי)

אם המוט לא מצלק את העור ללא קעקוע, אין סיבה שיצלק אותו עם קעקוע.

יש לי 2 חברים שעשו ביחד קעקוע שרשום עליו :
Live a life you will remember
אחד עשה בבטן, אחד ביד האחורית
ד״א זה משיר של Avicii פשוט מזעזע
היו באיביזה שבוע שעבר והחליטו שמרוב שהם נהנו שם אז זה מה שהם צריכים לעשות כדי לזכור.. 🙁
אחרי שאמרתי להם שזה מזעזע הם ענו לי :
״עזוב אתה לעולם לא תבין״
סתם היה בא לי לשתף..

יש לי 2 חברים שעשו ביחד קעקוע שרשום עליו :
Live a life you will remember
אחד עשה בבטן, אחד ביד האחורית
ד״א זה משיר של Avicii פשוט מזעזע
היו באיביזה שבוע שעבר והחליטו שמרוב שהם נהנו שם אז זה מה שהם צריכים לעשות כדי לזכור.. 🙁
אחרי שאמרתי להם שזה מזעזע הם ענו לי :
״עזוב אתה לעולם לא תבין״
סתם היה בא לי לשתף..
הרעיון עצמו ממש נחמד אבל המשפט עצמו מפגר רצח

• פותח/ת השרשור
איזה קעקוע מתכנן לעשות?
בהתחלה רציתי לעשות את זה:
Screenshot_2015-09-03-20-27-13.png
אבל כשהבנתי מה הולכת להיות העלות של קעקוע כזה החלטתי ללכת על קעקוע פשוט הרבה יותר כקעקוע ראשון, עוד לא החלטתי מה.

שמע, אם תקציב זה בעיה כרגע - רד מזה. לא חוסכים על קעקוע כמו שלא חוסכים על מקעקע

אתה עושה מסלול הפוך,קודם תגיע לתובנה למה אתה צריך קעקוע?
לזכור מישהו?קישוט על הגוף?"משמעות אישית"?
אחרי זה תחשוב מה אתה רוצה לקעקע,אחרי זה תקח 3-6 חודשים ותריץ את הרעיון הזה בראש(מבטיח לך שהוא ישתנה לפחות 10 פעמים בתקופה הזאת),ברגע שיש לך רעיון שאתה לא משנה בראש למשך תקופה אז תעשה.
כמובן שאם אתה רוצה לקחת סיכון שתצטער על זה עוד שנה,אל תקשיב לי.

עם כבר קעקועים?
כמה זה בעייתי לעשות קעקוע פול-באק ולשמר אותו אם אתה פאוורליפטר(או סתם מתאמן כוח) שעושה סקוואט קבוע ויש לך מוט על הגב כל הזמן?
המוט לא יכול לגרום לכל מיני עיוותים ודברים כאלה במידה וכבר עוברים את כל שלב ההחלמה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית