הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל במהלך סייקל VS פרגניל בסיומו

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברה.
במהלך כל הסייקל 12 שבועות לקחתי בכל שבוע
1250 IU של פרגניל.
האם במהלך ההכנה ל pct אני צריך גם כן לקחת פרגניל.?
יש לי בעיה להשיג קופסאות נוספות והכמות שלי מספיקה עד סיום 12 שבועות הסייקל.
זה יוצא כ 15000 IU שזה 3 קופסאות במהלך הסייקל.
מה דעתכם.?

כעיקרון ה pct שלי מתחיל14 יום לאחר הזריקה האחרונה, האם זה מספיק או לדחות בעוד שבוע.?
אמשיך בעוד זריקה של פרגניל בזמן הזה אין בעיה.
דחה ובצע PCT ביום ה-20
תכניס עוד זריקת פרגניל

פרגניל לא מחזיק ללא מים בקטריוסטטיים.
זה כמו להזריק עם מחט אחת כל הסייקל... משהו שלא עושים.
אם אין לך מים מים בקטריוסטטיים אז תשיג או שתגיד לעצמך "יצאתי אידיוט ואני אשלם ברולטה רוסית". פרגניל מעורבב רק עם מים בקוריוסטטיים. אין שום רפרנס למשהו אחר. מים עומדים ללא בנזיל אלכוהול מזדהמים בפרגניל, בסטרואיד ובכל מקום אחר.

אם אין לך מים מים בקטריוסטטיים אז תשיג או שתגיד לעצמך "יצאתי אידיוט ואני אשלם ברולטה רוסית". פרגניל מעורבב רק עם מים בקוריוסטטיים. אין שום רפרנס למשהו אחר. מים עומדים ללא בנזיל אלכוהול מזדהמים בפרגניל, בסטרואיד ובכל מקום אחר.
זה למעשה לא מדוייק. מים בקטריוסטטיים הם קלים להשגה, אך אם אידיוט כלשהו התחיל סייקל בלי, אני מציע את הפתרון הבא - לשמור פרגניל בהקפאה, ולפני כל זריקה לטפטף על בדיקת הריון כדי לוודא שהhcg עדיין פעיל.
זה לא בדיוק רולטה רוסית. שמרתי פרגניל בהקפאה והוא היה מצויין גם הרבה זמן אחר כך.

אגב, לעתים, בטמפרטורות מסוימות עלול מבנה הפפתיד להשתנות, ואז החומר יהיה בעצם לא hcg. חובה לבדוק על בדיקת הריון

• פותח/ת השרשור

מאיפה הבנת שהפרגניל שלי לא מעורבב או שהוא לא תקין.?
אני משתמש בפרגניל מבית מרקחת

ככה בדיוק נראה הפרגניל שלי
מערבב אותו כמה דק לפני הזריקה ואת השאר שומר עטוף במקרר
16309

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית