הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל עם אבקות חלבון

ALMOGING

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם! אני עובד בעבודה מ10-2100 עומד על הרגליים כל היום.
לא עבודה פיזית אבל מכירות.
יש לי זמן לפעילות אירובית במכון כושר 3 פעמים בשבוע אני משתדל לעשות קרוס 45 דקות .
אני אוכל ארוחת בוקר לפני העבודה סנדוויץ טונה/גבינה וקורנפלקס דגנים מלאים. ומכין 2 סנדויצים לעבודה אחד עם טונה ואחד עם פסטרמה,לא שותה שתיה מתוקה ובסהכ שומר על התזונה שלי.
אני רוצה לצרוך אבקות חלבון,לקחת איתי במהלך היום להוסיף כעוד ארוחה.
וכמובן כל טיפ שיגיע ממכם חוץ מאבקות החלבון האלה יעזור לי , תודה!
ישלי כרגע מאחי הגדול 2 סוגים מה עדיף לי?
אני בן 21 שוקל 72

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 149
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 117 · צפיות: 144
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 73.3 · צפיות: 150
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 125.4 · צפיות: 133
  • פותח/ת השרשור
להפוך את הכרס הקטנה שיש לי לשריר,וכמובן לאבד אחוזי שומן,ברצינות שאני שומר על התזונה ולא נוגע בחטיפים או ג׳אנק פוד
אבל בגל שאין לי זמן לאכול נכון,ובשר ופרוטאין וכו׳ במהלך היום ,אז לכן חשבתי על האופציה הזו.

נראה לי שאתה עדיין לא כל כך מבין דבר או שניים..
תתחיל בלחשוב מה אתה רוצה לעשות:
מסה או חיטוב
מסה - אתה עולה במשקל, תקופה שנועדה כדי לצבור כמה שיותר מסת שריר, אך עם העלייה של מסת שריר גם עולה מסת השומן (שים לב, לא תמיד גם אחוז השומן).
חיטוב - בדרך כלל אחרי מסה, אתה יורד במשקל, והמטרה היא לרדת באחוזי שומן בתכל'ס ולא נטו במשקל, כי זה לא מעניין המספר, רק איך שאתה נראה.

להפוך את הכרס הקטנה שיש לי לשריר,וכמובן לאבד אחוזי שומן,ברצינות שאני שומר על התזונה ולא נוגע בחטיפים או ג׳אנק פוד
אבל בגל שאין לי זמן לאכול נכון,ובשר ופרוטאין וכו׳ במהלך היום ,אז לכן חשבתי על האופציה הזו.
שומן לא הופך לשריר ואבקת חלבון לא תחטב אותך או ״תנפח״ לך את השרירים. בסה״כ תוסף תזונה

נראה לי שאתה עדיין לא כל כך מבין דבר או שניים..
תתחיל בלחשוב מה אתה רוצה לעשות:
מסה או חיטוב
מסה - אתה עולה במשקל, תקופה שנועדה כדי לצבור כמה שיותר מסת שריר, אך עם העלייה של מסת שריר גם עולה מסת השומן (שים לב, לא תמיד גם אחוז השומן).
חיטוב - בדרך כלל אחרי מסה, אתה יורד במשקל, והמטרה היא לרדת באחוזי שומן בתכל'ס ולא נטו במשקל, כי זה לא מעניין המספר, רק איך שאתה נראה.
אהבתי הכל חוץ מהשורה האחרונה,בחיטוב טוב ואיכותי תמיד תהיה ירידה במשקל

אהבתי הכל חוץ מהשורה האחרונה,בחיטוב טוב ואיכותי תמיד תהיה ירידה במשקל
נכון.. אולי לא ניסחתי את זה נכון
אבל התכוונתי שהמטרה היא לרדת באחוזי שומן בסופו של דבר, בכמה שיותר אחוזי שומן/ להגיע למטרה שהצבת לך
ולא למשקל מסויים.
נגיד המטרה היא להגיע ל10% שומן ולא ל70 קילו.

נכון.. אולי לא ניסחתי את זה נכון
אבל התכוונתי שהמטרה היא לרדת באחוזי שומן בסופו של דבר, בכמה שיותר אחוזי שומן/ להגיע למטרה שהצבת לך
ולא למשקל מסויים.
נגיד המטרה היא להגיע ל10% שומן ולא ל70 קילו.
ואם אתה רוצה לרדת קטגורייה?

• פותח/ת השרשור
שלום לכולם,לא אני לא עושה אימוני התנגדות.
מבחינת 2 האבקות חלבון שצירפתי פה תמונות שלהם מה מומלץ לקחת במקום ארוחה? אני עובד במכירות ועומד 12 שעות על הרגליים.
ובאימון שלי אני עושה קרוס אימון אליפטקל של שעה בדכ בוחר בתוכניתאינטרוול במכשיר

מבחינת תזונה אוכל 3 סנדוויצים עם טונה וקוטג או פסטרמה.
בבוקר לפני שיוצא לעבודה אוכל קורנפלקס ברנפלקס.
משתדל לא לאכול ג׳אנק פוד,ולא שותה שתיה קלה.
משהו מבחינתהחילוף חומרים שלי בגוף נתקע,אז הפתרון אולי זה לא אבקותחלבון ואולי כדור אחר? כמו זה למשל מישהו ניסה? Hydroxycut SX-7: New
Natural Fat Burner Analyzed

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אני לא מבין,גם אם אשמור על תזונה נכונה לא ארד במשקל? ואין שום תוסף שאוכל לקחת
שיכול להשפיע על החילוף חומרים שלי?
תודה.

אז אני לא מבין,גם אם אשמור על תזונה נכונה לא ארד במשקל? ואין שום תוסף שאוכל לקחת
שיכול להשפיע על החילוף חומרים שלי?
תודה.
עם כל גרעון קלורי אתה תרד במשקל גם בלי שום אימון.

השאלה היא מה יהיה הרכב המשקל הזה שתרד מבחינת שומן/שריר.

אםהלא תעשה בכלל אימוני התנגדות + התזונה לא נכונה = אתה תאסד הרבה מאוד מסת שריר.

כשאתה לא עושה אימוני התנגדות בכלל אתה גם תאבד לא מעט מסת שריר ככה שזה לא בדיוק חיטוב לפי ההגדרה

• פותח/ת השרשור
אני מבין שזה היה בהומור לגבי היוד כן?
בקיצור לא להתקרב לאבקות חלבון,ופשוט לשמור על התזונה שלי .
אמשיך ללכת פעמיים בשבוע לשעה אימון על האלפיטקל .
אם אפשר שמישהו יתן לי פה עצה לגבי אימון על משקולות או סט של כפיפות בטן לרמת מתחיל.
תודה רבה!

אני מבין שזה היה בהומור לגבי היוד כן?
כן. משתמשים בו להרוג את בלוטת המגן בנסיבות מסוימות.
בקיצור לא להתקרב לאבקות חלבון,ופשוט לשמור על התזונה שלי .
לא בהכרח. אם אתה אוכל בצורה סבירה ויש לך בעיה להשלים את כמות החלבון היומית, אין פסול בתיסוף באבקת חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית