הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

1\3\5 BBB- לוג ראשון

• פותח/ת השרשור Daniel1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני לא יודע למען האמת. קשה לי לעזור לך כי עוד לא הגעתי מאז שחזרתי להתאמן לשלב שבו אני מרגיש שאני בגבול. אבל אני חושב שכשאני אגיע לזה אני אמשיך להתקדם בכוח עד לכשל, ואז אתחיל לעשות שינויים בתוכנית. אם ה190 דד הרגיש בסדר תן נסיון להתקדם ל192.5 ותראה איך ילך.
כן, זה מה שאני אעשה..טוב, נראה איך יהיה שבוע הבא

אתה עובד עם חגורה?
ויפה!

יפה דניאל כל הכבוד על הפיאר בפרס 😃

תגיד אצל כולם הפער בין הRM5 לRM1 לא כזה גדול או שזה רק אצלי?
ממה ששמתי לב אצלנו בטכניון אני היחיד שיש לו פער עצום בין RM5 לסינגלים (לפחות בסקוואט). יצא לי לשאול על זה בפורום של ריפטו ולפי המחשבונים הסטנדרטיים RM5 הוא בערך 85 אחוז מהסינגל אצל הרוב.
זה תלוי עד כמה אתה טוב בסינגלים, ועל זה אפשר לעבוד (למרות שאני טוב בזה בצורה טבעית).

ממה ששמתי לב אצלנו בטכניון אני היחיד שיש לו פער עצום בין RM5 לסינגלים (לפחות בסקוואט). יצא לי לשאול על זה בפורום של ריפטו ולפי המחשבונים הסטנדרטיים RM5 הוא בערך 85 אחוז מהסינגל אצל הרוב.
זה תלוי עד כמה אתה טוב בסינגלים, ועל זה אפשר לעבוד (למרות שאני טוב בזה בצורה טבעית).
זה הטסט, עחי.

אני מדבר על פרס ספציפית.. יש לי פער של 5 קילו.. זה פחות מ10 אחוז

אני מדבר על פרס ספציפית.. יש לי פער של 5 קילו.. זה פחות מ10 אחוז
בפרס ספציפית אני חושב שהפרש כזה הוא לגיטימי לגמרי. בתרגילי לחיצה הRM1 הרבה יותר קרוב לRM5 מאשר בסקוואט/דד. לפחות מהנסיון האישי שלי

ספירה זה לא הצד החזק שלך אה? 😄
טוב נו לפחות אתה חזק.
שנה טובה אחי!

ספירה זה לא הצד החזק שלך אה? 😄
טוב נו לפחות אתה חזק.
שנה טובה אחי!
פשוט התחממתי ורק שהגעתי ל140 בדקתי אחוזים במחשבון וגיליתי שבטעות עברתי את הסט הראשון..
שנה טובה

חזק ביותר.
איך אתה מעריך עד כה שהתוכנית עובדת לך?
ומאיזו בחינה..?

חזק ביותר.
איך אתה מעריך עד כה שהתוכנית עובדת לך?
ומאיזו בחינה..?
קודם כל תודה.

מביחנת פרס ובנץ התוכנית עובדת טוב. אני מרגיש שאני מתחזק, בין היתר בזכות הנפח לפלג גוף עליון.

בסקווט היית תקופה שחשבתי שאני אעבור לתוכנית אחרת, אבל בסבב האחרון התחלתי לחזור למשקלים שאני מצפה מעצמי אז אני כרגע ממשיך בא.

לדדליפט היא לא עזרה לי, אני כרגע עושה חמישייה כבדה בשבוע וכשאני אתקע אני אתחיל 5*5 בדד.

מה שכיף בתוכנית, זה שהאימונים יחסית קצרים..אני נמצא במכון סביב השעה כל אימון וכשיש עוד לימודים ועבודה זה מסתדר מעולה..
מה שכן, אם היה לי יותר זמן פנוי (בקיץ למשל), הייתי הולך על תוכנית יותר אינטנסיבית..

מרגיש הרבה זמן קשה מאוד? אין התקדמות בכלל?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית