הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אני מתאושש והאם אפשר להכנס למאזן קלורי שלילי ?

vadim_bb

משתמש פעיל
452
135
נק' מוניטין:
195
452
135
טוב להזכיר לכולם בוצעו שני סייקלים ראשון טסט אנתת 500 מ"ג 10 שבועות - פיסיטי - אחרי שבועיים סייקל 2 טסט אנתת 750 בולד 600 12 שבועות .
כרגע סיימתי פיסיטי לפני שבוע .
משקל גוף אחרי פיסיטי והכל 84 178 א"ש מוערך 15 .
עכשיו עד לפני שבוע כן הרגשתי עייפות וכן היה בעיה בכל הקשור לחשק מיני . כרגע שם לב בימים האחרונים בלי עין הרע העייפות ירדה והבולבולון מתחיל לעבוד טוב יותר .
ברור לי שצריך לעשות בדיקת דם בשביל לראות אבל השאלה היא האם אני יכול להכנס למאזן קלורי שלילי קל ? או שעדיף לחכות עוד קצת ?
כרגע אוכל 250 גרם חלבון 250-300 פחמימה שומן 80 . אירובי עושה 10-15 דקות אחרי משקולות 3 פעמים בשבוע ? האם אפשר להגביר את הקצב או שעליי לחכות עוד ?
@Daniel Barack
@Tom

וכל מומחה אחר ... תודה רבה

• פותח/ת השרשור
אם צברת מספיק מסה בזמן הסייקלים, בחיטוב ללא סייקל אתה תאבד כמות גדולה של שריר.
אני בסך הכל צריך להוריד איזה 5-6 קילו ואני יהיה חטוב מרוצה . השאלה היא שאלה בעייתית אני יודע אבל ככל הנראה הציר חזר אבל לא במלואו .
השאלה אם אפשר לבמצב כזה להכנס למאזן שלילי

אני בסך הכל צריך להוריד איזה 5-6 קילו ואני יהיה חטוב מרוצה . השאלה היא שאלה בעייתית אני יודע אבל ככל הנראה הציר חזר אבל לא במלואו .
השאלה אם אפשר לבמצב כזה להכנס למאזן שלילי

הכל אפשרי בחיים,
שאלה שלך אם אתה מרוצה מהמסה שצברת עד עכשיו לאחר הסייקל .
אם אתה חושב שהמסה לא מספיקה לך ואתה רוצה לחטב יותר בקטע של ״להוציא ת׳ריבועים לחבר׳ה״
אז אני חושב שזה מיותר ,
אפשר בהחלט להישאר על מאזן ניטרלי ולשלב יותר אירובי מה שיגרום לירידה הדרגתית ונכונה ,
להבדיל מגירעון קלורי + אירובי ואז לרדת גם במסת שריר שלא כצורך - אם כי אתה מתכנן עוד סייקל באופק ואני די בטוח שכן .

טוב להזכיר לכולם בוצעו שני סייקלים ראשון טסט אנתת 500 מ"ג 10 שבועות - פיסיטי - אחרי שבועיים סייקל 2 טסט אנתת 750 בולד 600 12 שבועות .
כרגע סיימתי פיסיטי לפני שבוע .
משקל גוף אחרי פיסיטי והכל 84 178 א"ש מוערך 15 .
עכשיו עד לפני שבוע כן הרגשתי עייפות וכן היה בעיה בכל הקשור לחשק מיני . כרגע שם לב בימים האחרונים בלי עין הרע העייפות ירדה והבולבולון מתחיל לעבוד טוב יותר .
ברור לי שצריך לעשות בדיקת דם בשביל לראות אבל השאלה היא האם אני יכול להכנס למאזן קלורי שלילי קל ? או שעדיף לחכות עוד קצת ?
כרגע אוכל 250 גרם חלבון 250-300 פחמימה שומן 80 . אירובי עושה 10-15 דקות אחרי משקולות 3 פעמים בשבוע ? האם אפשר להגביר את הקצב או שעליי לחכות עוד ?
@Daniel Barack
@Tom

וכל מומחה אחר ... תודה רבה
ברמת העיקרון בוודאי וללא קשר ערוך בדיקת דם.

• פותח/ת השרשור
האמת שכרגע התיכנון הוא לתת לגוף להתאושש ובכלל עד שלא אקבל תוצאות נורמליות בבדיקות דם לא מתכוון לגעת שוב .
בכל מקרה אני די מרוצה מהמאסה עכשיו
הכל אפשרי בחיים,
שאלה שלך אם אתה מרוצה מהמסה שצברת עד עכשיו לאחר הסייקל .
אם אתה חושב שהמסה לא מספיקה לך ואתה רוצה לחטב יותר בקטע של ״להוציא ת׳ריבועים לחבר׳ה״
אז אני חושב שזה מיותר ,
אפשר בהחלט להישאר על מאזן ניטרלי ולשלב יותר אירובי מה שיגרום לירידה הדרגתית ונכונה ,
להבדיל מגירעון קלורי + אירובי ואז לרדת גם במסת שריר שלא כצורך - אם כי אתה מתכנן עוד סייקל באופק ואני די בטוח שכן .

האמת שהחלטתי שבאלי לאתגר את עצמי טיפה . רוצה לנסות להמשיך טבעי ובשביל זה רוצה להתחטב לאזור ה10 א"ש ומישם מאסה נקייה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית