הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית AB | חיטוב

oriperetz17

משתמש מתחיל
80
2
נק' מוניטין:
5
80
2
היי 😃​
אני מנסה להכין תוכניתab חדשה וקצצתי קצת
בתרגילים ועשיתי קצת שינויים כי לפי מה שהבנתי יותר מידי עומס לא בריא שהגוף בגרעון קלורי..

רציתי לדעת מה אתם אומרים בנתיים סיימתי אתa
וגם העברתי את הרגליים והגב ל a כי קשה לי בזמן האחרון באירובי ולפי דעתי זה בגלל שהרגליים עד היום היו סמוך ליום אירובי

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-09-05-16-23-05.png
    Screenshot_2015-09-05-16-23-05.png
    KB 40.1 · צפיות: 115
  • פותח/ת השרשור
ענית לעצמך..
חפש תוכנית FBW מהפורטל, יהיה עדיף ממה שהעלית לכאן.
אחי התוכניות בפורטל ממש ממש קצרות
נסתי פעם אחד את התוכנית FBW של הפורטל ואני לא מרגיש שזה מה שמתאים לי תרגיל אחד לכל שריר בנוסף לזה נגיד מתח ומקבילים ושכיבות שמיכה וסקווטאים ודד ליט ובנץ' ז תרגילים שאני ממש אוהב ולא מוכן לוותר עליהם..

אני מעדיף AB אבל מה דעתך על העומס? כמה סטים אתה ממליץ להוריד? להשאיר ככה ?

אחי התוכניות בפורטל ממש ממש קצרות
נסתי פעם אחד את התוכנית FBW של הפורטל ואני לא מרגיש שזה מה שמתאים לי תרגיל אחד לכל שריר בנוסף לזה נגיד מתח ומקבילים ושכיבות שמיכה וסקווטאים ודד ליט ובנץ' ז תרגילים שאני ממש אוהב ולא מוכן לוותר עליהם..

אני מעדיף AB אבל מה דעתך על העומס? כמה סטים אתה ממליץ להוריד? להשאיר ככה ?
בחיטוב אתה לא שואף להתקדם המשקלי העבודה, בטח שלא לצבור מסה.
מה הטעם בעומס כזה?

לוקחים FBW, שתכיל בעיקר את תרגילי הבסיס (בנצ',סקוואט,דדליפט,פרס) ומוסיפים מעט תרגילי עזר כמו מתח\מקבילים ורצים עם זה.
הרעיון הוא לעבוד בעצימות גבוהה, לתת את כל מה שיש לך ולהספיק גם להתאושש בין האימונים שרק זה מרגיש כמו משימה לא קלה כשאתה בגירעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב אתה לא שואף להתקדם המשקלי העבודה, בטח שלא לצבור מסה.
מה הטעם בעומס כזה?

לוקחים FBW, שתכיל בעיקר את תרגילי הבסיס (בנצ',סקוואט,דדליפט,פרס) ומוסיפים מעט תרגילי עזר כמו מתח\מקבילים ורצים עם זה.
הרעיון הוא לעבוד בעצימות גבוהה, לתת את כל מה שיש לך ולהספיק גם להתאושש בין האימונים שרק זה מרגיש כמו משימה לא קלה כשאתה בגירעון קלורי.

אני נעול על AB ..
אפשר חוות דעת מה לעשות עם התוכנית ?
כמה סטים לשרירים גדולים בינונים וקטנים ?
דרך אגב אני מתאמן 5+- חודש וכן עליתי טיפה במשקלי עבודה
ממש בקרוב אני מתחיל מסה

רציתי לדעת מה אתם אומרים

חפש תוכנית FBW מהפורטל, יהיה עדיף ממה שהעלית לכאן.

אני נעול על AB ..

ביקשת חוות דעת?
קיבלת.

אין שום סיבה, אבל שום סיבה בעולם לעשות 3x10 דדליפט בחיטוב. (אם בכלל, אבל זה כבר נושא אחר)
בהצלחה.

אז רק להוריד 8 סטים מהגב?
להוריד מהכל.
אחרי זה תשנה ברגליים את הסידור, בסקוואט לדעתי תרד ל5\6 חזרות. דדליפט תשנה בכלל לסט אחד של חמישיה, ואז תבחר סוג של תרגיל נטרלי שיתפוס את כל הרגל.
כנ"ל בגב, תשנה את כל החזרות, אל תהיה תקוע על 12.

אז רק להוריד 8 סטים מהגב?
אומרים לך שהבניין שאתה רוצה לבנות יתמוטט - וזה לא פלא מאחר ואתה לא מהנדס בניין - ואתה שואל אם פתרון הבעיה הוא להעביר לבנה אחת ממקום מסויים למקום אחר.

בAB נוהגים לחלק את הסטים ככה:
שריר גדול - 9-10 סטים
"בינוני" (כתפיים) - 7-8
קטן - 5-6

מה שיש לך פה זה 18 סטים לגב.
גם זה יותר מדי. אין סיבה שתוכנית אימונים סטנדרטית תעבור את ה20 סטים. הייתי יותר מכוון ליכוון ה7-8 לשריר גדול 5-6 לשריר בינוני ו3-4 לשריר קטן. כמות הסטים האידיאלית לעבודה בעצימות גבוהה היא כ17-19 סטים לאימון לא כולל חימום/בטן/אירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית