הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסברים של ההתחלה

• פותח/ת השרשור atal
  • פורסם בתאריך

atal

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי לכולם 😃

אני חדשה בפורום והייתי שמחה להבין בתור התחלה שני מושגים עיקריים -

1. חיטוב -

* מה בפועל המשמעות של אימוני חיטוב ? ( מה אני משיגה באימונים האלו? כשאני אסתכל במראה איזה שינוי אראה בגוף)

* האם יש תזונה מיוחדת לתקופת החיטוב

* האם יש תדירות מסוימת שנדרשת בתקופת החיטוב ? ( הכוונה מינימום\ מקסימום)

2. עלייה במסת שריר

* מה בפועל המשמעות של עלייה במסת שריר ( מה אני משיגה באימונים האלו? כשאני אסתכל במראה איזה שינוי אראה בגוף)

* האם יש תזונה מיוחדת לתקופת העלייה במסת השריר

* האם יש בתדירות מסוימת של אימונים ? ( הכוונה מינימום\ מקסימום)

תודה רבה לכל העונים והעונות 😃

היי לכולם 😃

אני חדשה בפורום והייתי שמחה להבין בתור התחלה שני מושגים עיקריים -

1. חיטוב -

* מה בפועל המשמעות של אימוני חיטוב ? ( מה אני משיגה באימונים האלו? כשאני אסתכל במראה איזה שינוי אראה בגוף)
אין דבר כזה

* האם יש תזונה מיוחדת לתקופת החיטוב
כן

* האם יש תדירות מסוימת שנדרשת בתקופת החיטוב ? ( הכוונה מינימום\ מקסימום)
אין צורך למתאמן טבעי מתחיל (לרוב לא רק מתחילים גם) לעבוד יותר מ3-4 פעמים בשבוע

2. עלייה במסת שריר

* מה בפועל המשמעות של עלייה במסת שריר ( מה אני משיגה באימונים האלו? כשאני אסתכל במראה איזה שינוי אראה בגוף)
אין דבר כזה

* האם יש תזונה מיוחדת לתקופת העלייה במסת השריר
כן

* האם יש בתדירות מסוימת של אימונים ? ( הכוונה מינימום\ מקסימום)
אין צורך למתאמן טבעי מתחיל (לרוב לא רק מתחילים גם) לעבוד יותר מ3-4 פעמים בשבוע
תודה רבה לכל העונים והעונות 😃

אמנם זה נכתב כאן בפורום אלפי פעמיים אבל אני זורמת איתך

1. המטרה באימוני חיטוב היא הורדת אחוז השומן בגוף תוך שמירה על מינימום אובדן מסת שריר. אימוני כח (3-4 אימונים בשבוע) עצימים יסייעו למנוע אבדן מסת שריר ואימונים אירוביים יסייעו בשמירה על מאזן קלורי שלילי.
התפריט קודם כל צריך להיות גרעוני אבל במקביל נקפיד על כמות החלבון בתפריט כדי לסייע בשמירה על מסת השריר הקיימת וכן על כמות השומן (חומצות שומן דרושות לתפקודים שונים של הגוף) ולכן לאחר קביעת כמות החלבון והשומן נקצץ בעיקר בכמות הפחממות בתפריט ככל שהחיטוב מתקדם.
התדירות המינימלית היא 3 אימוני כוח בשבוע ואימונים ארוביים בהתאם לגרעון הקלורי שנקבע.

2. המשמעות היא יותר מסת שריר בגוף אלא שבגלל המאזן הקלורי החיובי שנדרש לצורך כך מתלווה אליה גם עלייה באחוז השומן כך שמה שתראי במראה זה את עצמך משמינה. את תרגישי את זה גם בבגדים בהיקף הזרועות, הירכיים, הגב והמתניים.
המטרה כמובן היא לשמור על תפריט מוקפד עם עודף קלורי מתון כדי לצמצם את העליה באחוז השומן אבל בסופו של דבר ידרש חיטוב כדי לראות את השינוי.
תכניות אימונים לתקופת מסה יש המון גם כאן המינימום הוא 3 אימונים אבל מכאן ואילך זה תלוי בהעדפות האישיות.

שורה תחתונה מעגלים של מסה וחיטוב מאפשרים לך להגיע למראה חטוב ובריא יותר בלי לרדת לתת-משקל ולמראה שדוף. את יכולה לעבור כמה סבבים כאלה בכל חיטוב לרדת 5-6 ק"ג ובכל פעם התוצאה שתתקבל תהיה חטובה ומוצקה יותר.

@מרטין
תעשי איזשהו נעוץ של שאלות ותשובות לנשים ותחסכי המון הודעות שחוזרות על עצמן.

Back
למעלה תחתית