הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקה של מחזור

• פותח/ת השרשור Bambi
  • פורסם בתאריך

Bambi

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
שלום,

אני מתאמנת כמעט שנתיים באופן דיי אינטנסיבי, כולל ירידה רצינית במשקל (יותר אירובי ומידי פעם אימוני כוח)
בחצי שנה האחרונה בערך הפסיק לי המחזור
עשיתי בדיקות דם לאחרונה ורופא נשים אמר שהכל תקין
הנחתי שזה כנראה קשור לשילוב לא נכון בין פעילות גופנית לתזונה, הלכתי לתזונאית ספורט ועכשיו יש לי תפריט שאני מאמינה שמותאם לפעילות שאני עושה (הרבה יותר אוכל ופחמימות ממה שהייתי אוכלת)
האם אתם חושבים שלאחר פרק זמן מסוים שאלך לפי התפריט המחזור יחזור לי...? אם כן יש לכם הערכה? (אולי מניסיון של מישהי..)

תודה

היי במבי.
אין ספק שיש פה בעיה במידה והפסקת לקבל מחזור.
אני בעד איזון ואני מתארת לעצמי שבתהליך עם איש מקצוע תגיעי לאיזון (כמובן שזה תלוי במידת המקצועיות שלו ומידת ההקשבה שלך לתהליך).
מעבר לכך,הייתי ממליצה לך לשלב יותר אימוני כוח בתכנית האימונים.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה!
את חושבת שבעקבות תפריט מאוזן מאיש מקצוע זה יסתדר לי?
היי במבי.
אין ספק שיש פה בעיה במידה והפסקת לקבל מחזור.
אני בעד איזון ואני מתארת לעצמי שבתהליך עם איש מקצוע תגיעי לאיזון (כמובן שזה תלוי במידת המקצועיות שלו ומידת ההקשבה שלך לתהליך).
מעבר לכך,הייתי ממליצה לך לשלב יותר אימוני כוח בתכנית האימונים.
בהצלחה

אני יודע שמתחת לאחוז שומן מסוים נשים מפסיקות לקבל מחזור, אם את נמצאת באחוז שומן נמוך מדי כרגע והתפריט החדש שלך יכניס אותך לפלוס קלורי, יש סיכוי שהוא יחזור. בכל מקרה הייתי מתייעץ עם אנדוקרינולוג בנוסף.

Back
למעלה תחתית