הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה גיינר יותר איכותי?

שלום!
איזה גיינר יותר איכותי super effect או extreme nutrition?
ד"א הבנתי שהוגשה תביעה כלפי super effect זה נכון?
שניהם די זבל, בכלל גיינר זה זבל. אם אתה רוצה להשקיע ולאכול "בריא" יותר , קנה אבקת חלבון ותכין גיינר ביתי

מחזק את שחר.

סקופ חלבון + 300 מל חלב\שוקו + 80 גרם ש"ש ואולי קצת גלידה אם אתה זקוק לעוד פחמימות..
אחלה א.בוקר 😃

• פותח/ת השרשור
שניהם די זבל, בכלל גיינר זה זבל. אם אתה רוצה להשקיע ולאכול "בריא" יותר , קנה אבקת חלבון ותכין גיינר ביתי

מחזק את שחר.

סקופ חלבון + 300 מל חלב\שוקו + 80 גרם ש"ש ואולי קצת גלידה אם אתה זקוק לעוד פחמימות..
אחלה א.בוקר 😃

סיפור עכשיו להכין גיינר.. ואני ממש חייב לעלות במשקל כרגע אני תת משקל.. אז אני חושב שאבקת חלבון לא תספיק, לא?

• פותח/ת השרשור
אז תוסיף אוכל+אתה בטוח שאתה אוכל הרבה? אולי זאת אשליה שנראת לך.
אני אוכל די הרבה.. את המקסימום שאני יכול להכניס ועדיין זה לא עוזר.. אני מרגיש כאילו הכל פשוט יוצא ולא נספג בגוף.. |:

אני אוכל די הרבה.. את המקסימום שאני יכול להכניס ועדיין זה לא עוזר.. אני מרגיש כאילו הכל פשוט יוצא ולא נספג בגוף.. |:
אתה מוזמן לעלות את התפריט שלך+ערכים ונגיד לך אם זה מספיק בכלל.

אחרי שהתלוצצתי איציק,יש לה בעיה מוכרת
אתה אוכל עד שאתה מפוצץ,בלי בקרה,יום אחד אתה תאכל 4000 ויום אחרי זה 1200,אתה צריך שזה יהיה מבוקר ,
ואני לא מתכוון להרחיב כי כל בן אדם שני חושב שהוא אוכל מלא ולא גודל אבל בעצם לא אוכל כלום.

• פותח/ת השרשור
אחרי שהתלוצצתי איציק,יש לה בעיה מוכרת
אתה אוכל עד שאתה מפוצץ,בלי בקרה,יום אחד אתה תאכל 4000 ויום אחרי זה 1200,אתה צריך שזה יהיה מבוקר ,
ואני לא מתכוון להרחיב כי כל בן אדם שני חושב שהוא אוכל מלא ולא גודל אבל בעצם לא אוכל כלום.
הבעיה שלפעמים אין לי תיאבון ואם אני אוכל בכוח אני מקיא, וגיינר לעומת זאת אני יכול לשתות בקלות...

הבעיה שלפעמים אין לי תיאבון ואם אני אוכל בכוח אני מקיא, וגיינר לעומת זאת אני יכול לשתות בקלות...
מה אני אגיד לך,אתה באמת רוצה משהו תלמד את עצמך לאכול בכמות שצריך,הקיבה שלך אמורה להתרגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית