הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית עובר מחיטוב למסה

• פותח/ת השרשור poloo
  • פורסם בתאריך

poloo

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
בעיקרון עד עכשיו בחיטוב הייתי עושה

ABC
A חזה ויד אחורית
B גב יד קדמית
C רגליים כתפיים

הולך בין 4-5 פעמים בשבוע

4 תרגילים לשריר גדולX4סטיםX12 חזרות
3 תרגלים שריר קטןX4סטיםX12 חזרות

השאלה שלי עכשיו במסה להוריד את מס' החזרות ל6 עם ולעלות במשקלים וחוץ מזה נשאר באותו מתכונת או לעלות גם בסטים?

למה עשית 12 חזרות לכל תרגיל בחיטוב? למה נראה לך שבחיטוב עושים יותר חזרות מאשר במסה?
השאלה שלי עכשיו במסה להוריד את מס' החזרות ל6
להוריד ולהשאיר לתמיד בתרגילים מורכבים. בתרגילי בידוד ממליץ על 8-10.
או לעלות גם בסטים?
יש לי הרגשה שגם ככה יש לך יותר מדי סטים בתוכנית. כמה זמן אתה מתאמן ומה ההישגים שלך שהחלטת לעשות ABC?

בחיטוב אתה צריך להוריד אחוזי שומן ולשמור כמה שיותר על השריר
ובשביל לשמור על השריר יש צורך בטווח חזרות נמוך בתרגילי הבסיס 5-8
ובתרגילי בידוד כמו פרפר 8-12

• פותח/ת השרשור
בערך 5 חודשים ודווקא יש תוצאות ירדתי מ84 ל74 וירדתי הרבה באחוזי שומן ועליתי במסת שריר עכשיו הגעתי למצב שאני רוצה עוד מסה
תרגילים מורכבים אתה מדבר על סקווט בנת פרס דדליפט ולחיצת כתף? כל השאר זה בידוד?

בערך 5 חודשים ודווקא יש תוצאות ירדתי מ84 ל74 וירדתי הרבה באחוזי שומן ועליתי במסת שריר עכשיו הגעתי למצב שאני רוצה עוד מסה
תרגילים מורכבים אתה מדבר על סקווט בנת פרס דדליפט ולחיצת כתף? כל השאר זה בידוד?

מה שירדתה זה כנראה נוזלים ואם עליתה מאסת שריר זה רק כי אתה נמצא במאזן קלורי חיובי כנראה. מאזן קלורי שלילי בחיים לא יתן לך אפשרות להעלות במאסת השריר במיוחד עם התוכנית שלך. עליה במאסת שריר בזמן חיטוב במאזן קלורי שלילי תתאפשר רק אם אתה באחוז שומן מאוד גבוה.

• פותח/ת השרשור
אנשים במכון חלק אומרים לי שעדיף משקל גבוה עם מס חזרות קטן(6) וחלק אומרים להמשיך עם 12 בטענה שמשקל גבוה הטווח נמוך זה בעיקר כח

אנשים במכון חלק אומרים לי שעדיף משקל גבוה עם מס חזרות קטן(6) וחלק אומרים להמשיך עם 12 בטענה שמשקל גבוה הטווח נמוך זה בעיקר כח
השלב הראשון בלהתחיל להתקדם למטרה שלך הוא להפסיק להקשיב לאנשים במכון. רוב מה שהם אומרים לך זה BROSCIENCE שעובר מפה לאוזן.

רוצה לשמור על מאסת שריר? תרים כבד. אם תעשה מיליון חזרות סתם תאבד מאסה יקרה שעבדתה בישביל מאוד קשה חבל. אני אישית עושה 5*3 בתרגילים המורכבים ובתרגילי העזר 6-8*3. ותפסיק להקשיב לליצנים במכון כולל מדריכים.. תלמד לבד,תקרא תפנים ותפעל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית