הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טמוקסיפן בזמן סייקל.

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם
אני נמצא בסייקל דיי ארוך, שבו כל לילה אני לוקח כדור של טמוקסיפן.
לאחרונה חבר אמר שזה מוריד ההשפעה של הסטרואידים, האם הדבר נכון?

שלום לכולם
אני נמצא בסייקל דיי ארוך, שבו כל לילה אני לוקח כדור של טמוקסיפן.
לאחרונה חבר אמר שזה מוריד ההשפעה של הסטרואידים, האם הדבר נכון?
עיין:
מידע - שימוש ב-SERM במהלך סייקל

לקוח מהנעוץ:
מידע - סקירות של חומרים אנבוליים ו- Ancillaries (ע"י TOM)

ההתייחסות לא צריכה להיות לפגיעה בסייקל אלא לסיבת השימוש. אם אין אחת עדיף שלא להשתמש...

• פותח/ת השרשור
כן הבנתי.
בכל מקרה תודה
לא יודע עם אתה מנהל של הפורום או של האתר או רק פה, אבל בלעדיך באמת לדעתי מנעת ועזרת פה בארץ להרבה מאוד אנשים
תמיד כיף לראות תגובה שלך פה
תודה!

כן הבנתי.
בכל מקרה תודה
לא יודע עם אתה מנהל של הפורום או של האתר או רק פה, אבל בלעדיך באמת לדעתי מנעת ועזרת פה בארץ להרבה מאוד אנשים
תמיד כיף לראות תגובה שלך פה
תודה!
כיף לקרא 😃

צודק, אני לא מבין דבר וחצי דבר אבל בזכותי לפחות חבר שלי התחיל סייקל נכון ולא התקמצן על המסביב שלטענתו בסוף עלה יותר מהחומרים למרות שאני לא יודע

צודק, אני לא מבין דבר וחצי דבר אבל בזכותי לפחות חבר שלי התחיל סייקל נכון ולא התקמצן על המסביב שלטענתו בסוף עלה יותר מהחומרים למרות שאני לא יודע
מה אתה מבלבל את המוח?...

מבלבל את המוח למה? חבר שלי רצה להתחיל סייקל והפניתי אותו לפה חצי בכוח כי לא רציתי שיעשה טעויות

אין עליך...
62188816.jpg

אני לוקח כבר תקופה ארוכה 40 מ'ג טמוקסי (2כדורים) בכל יום
לגבי האם זה פוגע בהשפעות יכול להיות שכן ויכול להיות שלא מאמין שכל גוף מקבל את זה אחרת.
לגבי הכדור עצמו האם הוא בעייתי במינונים כאלו או בלקיחה במשך זמן ארוך זה כבר אני לא יודע לומר לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית