הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת SS - מחפש חדר כושר שבו יעזרו לי ללמוד את התרגילים

akalithium

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
אני מתכנן להתחיל תוכנית SS וכבר לא כזה צעיר (33).
חלק ממה שזה אומר זה שמאד חשוב לי שהטכניקה תהיה טובה בעיקר כדי לשמור על הבריאות שלי.
אז אפשר לקרוא ולראות עוד ועוד סרטונים אבל יש הבדל גדול בין לחשוב שהבנת ולהבין באמת, מה גם שתוך כדי ביצוע אתה לא שם לב לכל פרט קטן שהגוף מבצע.
בגלל זה אני אשמח להמלצות על חדר כושר באזור כפר-סבא או פתח תקווה (עדיפות לכפר -סבא) שיש שם מדריכים שבאמת מבינים בתרגילים האלה.
ממה שראיתי בהרבה מקומות המדריכים לא ממש מבינים...

אשמח להמלצות
תודה !

לגבי ללמוד לבד, חוץ מלקרוא ולראות סרטונים אתה יכול (וכדאי לך) לצלם סרטונים של עצמך מבצע את התרגילים, להעלות לכאן ולקבל ביקורת.
אם יש אפשרות אז לעבוד עם מאמן אישי שמכיר את התרגילים ויכול ללמד אותך זה כמובן יותר טוב.
יש כאן אנשים שעושים אימונים אישיים, אני לא בטוח מי מאיפה, בפתח תקווה יש את המכון הרקולס ממה שהבנתי זה מקום ממש טוב לאימוני כוח.

בגרייט שייפ כפס יש מוטות רוג, כלובים, באמפרים, ועוד. סוג של מותאם לליפטינג. גם ההנהלה פרו-ליפטינג.

• פותח/ת השרשור
קודם כל - תודה רבה על התגובות !
עכשיו אני מבין שיש מכונים עם תשתית לליפטינג וזה כבר טוב - השאלה היא האם המדריכים במכונים הללו גם עוזרים לחדשים או שהם בעיקר על תקן "בייבי-סיטר" של המכון ?
אני פשוט מאד חושש מפציעות (לא יודע אם הסיכוי להפצע גדול מבכדורגל/כדורסל - אבל מה שבטוח שזה תחום שאני הרבה פחות מבין בו)
וגם ברור לי שאם לא אבצע את התרגילים נכון אז גם האפקטיביות לא תהיה משהו...

עכשיו אני מבין שיש מכונים עם תשתית לליפטינג וזה כבר טוב - השאלה היא האם המדריכים במכונים הללו גם עוזרים לחדשים או שהם בעיקר על תקן "בייבי-סיטר" של המכון ?
הבעיה במדריכים במכון היא שגם אם יש מישהו שבאמת מבין בתחום ויודע ללמד את תרגילי הבסיס זה כנראה תהיה בעיה בשבילו להקדיש לך יותר מדי זמן בשביל ללמד אותך בזמן המשמרת כי הוא צריך להשגיח על שאר המתאמנים באותו זמן. באימון אישי לעומת זאת הוא רק איתך, אבל זה עולה כסף.

אני פשוט מאד חושש מפציעות (לא יודע אם הסיכוי להפצע גדול מבכדורגל/כדורסל - אבל מה שבטוח שזה תחום שאני הרבה פחות מבין בו)
קח איתי אימונים אישיים.

תאמת גם בהרקולס לא ילמדו אותך המדריכים את התרגילים.. הם יעלו עם מלא תירוצים בהתחלה כמו: השרירים שלך לא מורגלים, אתה חלש מדי, אתה ככה וככה וככה.. תצטרך לשלם למאמן אישי או ללמוד לבד דרך האינטרנט בכל מקרה. ויש אנשים בחד"כ שכן יוכלו לעזור לך שהם כן מבינים(שים לב שלא חסר פוצים שיזיינו לך תמוח במיתוסים)

Back
למעלה תחתית