הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שאלה לגבי חברת Azteca pharmacuticas

• פותח/ת השרשור Gadi
  • פורסם בתאריך

Gadi

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום רכשתי סוסטנון 250 של החברה Azteca pharmacuticas , עכשיו על הבקבוק כתוב האתר של החברה (תראו בתמונה ) והאתר לא קיים, בנוסף לא מצאתי שהחברה קיימת בכלל (באינטרנט) האם זה אומר שמכרו לי חומר מזוייף ?
תודה רבה מראש, סתם לידע כללי אני נכנס לסייקל ראשון של הסוסטנון 500(בלבד) בשבוע מחולק לשתי זריקות, סייקל מסה.
המון תודה זה קריטי עבורי.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 68.2 · צפיות: 210
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 244
זה אומר שהחברה מיוצרת בארץ , מה גם ששמתי לב שהכיתוב שם לא נכון חח במקום שירשמו benzyl כתוב behzyl alcohol

תחזיר את זה ! מניסיון של חבר שהתאכזב...לקח אחד קצר וכאב נורא
אחי כאבים זה לא אינדיקציה לאיכות החומר . גם לחבר שלי שלקח בלו דראגון היו לו כאבים , הוא פשוט פגע בעצבים או שלא חיטא את המקום או שקצרים הם פשוט כואבים לפעמים כי לפי מה שהבנתי כמות הממיסים גבוהה
גם הצורה של האמפולה מחשידה, זה נראה כמו ייצור ביתי חח
אתה יודע שרב החברות מיוצרות בארץ , סיירוקס בלו דראגון ועוד ... אז מה זה לא פוסל שהחומרים לא עובדים , רב הבאדיבילדרים משתמשים בהם , ולהגיד לך תאמת עדיף מלשהתמש איתם מאשר מה שאתה מקבל מחול פה יש אמא ואבא

מניסיון לא כיף לפגוע בעצב, זכור לי שיש אתר שמוכר אינדיקטורים.
קנה פעם אחת לבדיקת החברה שלך ותהיה בטוח

חומר עובד פצצה במידה והוא מהמקור האמין...לפני שנתיים כבר החברה הזאת הייתה קיימת והשתמשתי בה אז וגם לפני חצי שנה...סוסטנון האמת קצת כאב לא באופן מיוחד אבל עבד כמו שצריך

כנראה נפלת על ויאל מזוהם בכוונת מזיד שבחור אחד עשה בשביל ללכלך על אותו אחד שייצר את החומרים הנ״ל אני מקווה מאוד שלא הזרקת ממנו כי בטוח תחטוף זיהום בקטריאלי שיכול להיגמר במיון...אגב מדובר באותו אדם שזייף mxp,אצטקה,קאלפה
ושהתכוונתי לקצת כואב זה ברמה הסבירה ולא ברמה של גוש שנהיה סגול ומתפתח מיום ליום שמלווה בחום וכאבי תופת

כנראה נפלת על ויאל מזוהם בכוונת מזיד שבחור אחד עשה בשביל ללכלך על אותו אחד שייצר את החומרים הנ״ל אני מקווה מאוד שלא הזרקת ממנו כי בטוח תחטוף זיהום בקטריאלי שיכול להיגמר במיון...אגב מדובר באותו אדם שזייף mxp,אצטקה,קאלפה
ושהתכוונתי לקצת כואב זה ברמה הסבירה ולא ברמה של גוש שנהיה סגול ומתפתח מיום ליום שמלווה בחום וכאבי תופת
לפי מה שמתידניאל סיפר לי הוא קיבל מהמקור

לאצטקה חומרים מצויינים. מיוצר בארץ נראה לכם?... 😆 נו חלאס.
החומרים אולי מעט יותר כואבים מאחרים, אבל לא בשמיים וכמו שנאמר זה אינדיקטור בעיקר לכך שהחומר כואב (מינון ה-BA).
בקיצור, הייתי מעדיף אצטקה על הרבה מאוד חומרים אחרים.

לא לא.. הכאב לא נורא חח זה לא זיהום
זה עניין של בישול, זה אותו הדבר עם בלאק פארמה

לא מהמקור, קרוב מאוד למקור אהמ 😛
אני רגיל פשוט לבלודראגון שהם לא כואבים

בלאק פארמה? מרוב שלא הרגשתי את הזריקה התחלתי לחשוד שאין חומר פעיל
ממ בהתחלה לא.. זה בגלל השמן - mct
לאחר מכן יש כאב מסוים.. רוצה משהו שלא כואב בכלל? בלו דראגון.. אתה לא מרגיש שהזרקת בכלל

לשמן יש השפעה על השחרור של החומר (כימיה בסיסית - ואן דר ואלס, שוב, פשוט מדובר במולוקולות בגדלים שונים, לכן קשרים חזקים\חלשים יותר) אני מניח שזה, וריכוז הבנזיל אלכוהול יכולים להשפיע על הכאב

• פותח/ת השרשור
נהייה לי יותר בלגן בראש ממה שהיה לפני ששאלתי, בשורה התחתונה- מישהי התנסה עם החברה הזאת? האם בגלל שהאתר והחברה לא קיימים זה אומר שמכרו לי חומר מזוייף שלא עובד ? שווה לקחת את הסיכון ?

נהייה לי יותר בלגן בראש ממה שהיה לפני ששאלתי, בשורה התחתונה- מישהי התנסה עם החברה הזאת? האם בגלל שהאתר והחברה לא קיימים זה אומר שמכרו לי חומר מזוייף שלא עובד ? שווה לקחת את הסיכון ?
עזוב. אני מכיר את המקור, זה אחלה של חומר. טיפה כואב, אבל זה לא אומר כלום על החומר (זה לא אומר שהוא טוב, ולא אומר שהוא לא טוב). החומר, אם הוא אמיתי הוא משמן MCT, שאפשר לזהות ע"פ ריח אם אתה מכיר את השמן (קשה לפספס את הריח) וע"פ זה שהוא מאוד דליל וקל לשאיבה. זה הכל. בהצלחה.

אם זה זיוף, או דילול, סביר להניח שמישהו התעסק עם השמן, ולא סביר שהוא השתמש בשמן mct דווקא, אז זו אינדיקציה סבירה. כמו כן, כמה טוב אתה מכיר את המקור שלך?

• פותח/ת השרשור
עזוב. אני מכיר את המקור, זה אחלה של חומר. טיפה כואב, אבל זה לא אומר כלום על החומר (זה לא אומר שהוא טוב, ולא אומר שהוא לא טוב). החומר, אם הוא אמיתי הוא משמן MCT, שאפשר לזהות ע"פ ריח אם אתה מכיר את השמן (קשה לפספס את הריח) וע"פ זה שהוא מאוד דליל וקל לשאיבה. זה הכל. בהצלחה.

אם זה זיוף, או דילול, סביר להניח שמישהו התעסק עם השמן, ולא סביר שהוא השתמש בשמן mct דווקא, אז זו אינדיקציה סבירה. כמו כן, כמה טוב אתה מכיר את המקור שלך?
אתה מכיר את החומר והחברה בגרסא הזאת שלהם? כלומר המקסיקני עם השגיאות כתיב שכתובות על הואיל? זה שזה לא רפואי ושזה ייצור ישראלי כבר הבנתי , השאלה אם אני לא לוקח פה סיכון

אתה מכיר את החומר והחברה בגרסא הזאת שלהם? כלומר המקסיקני עם השגיאות כתיב שכתובות על הואיל? זה שזה לא רפואי ושזה ייצור ישראלי כבר הבנתי , השאלה אם אני לא לוקח פה סיכון
רוב מה שבישראל זה מישראל. לא משנה מי יגיד לך אחרת
אם השמן הוא mct, אני מאמין שזה המקור שאני יודע עליו - ואם כן, אז החומר בוודאות מעולה.

• פותח/ת השרשור
רוב מה שבישראל זה מישראל. לא משנה מי יגיד לך אחרת
אם השמן הוא mct, אני מאמין שזה המקור שאני יודע עליו - ואם כן, אז החומר בוודאות מעולה.
יש לי דרך לגלות האם השמן הוא mct ? שוב תודה רבה לכם חברים עזרתם מאוד
אגב את המקור שלי איני מכיר אישית אך מדובר בבנאדם שהמליצו לי עליו והוא מפורסם בתחום פיתוח הגוף.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית