הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חדשה

yanivoz84

משתמש מתחיל
60
1
נק' מוניטין:
-59
60
1
ערב טוב לכולם ,
אני בן 16 עוד חודשיים 1.72 שוקל 70 לומד ב יא מתאמן כשנה עוד מעט בחדר כושר.
קצת עליי כדי לעשות סדר בנושא התחלתי בתוכנית FBW לאיזה חודשיים וחצי ואז עברתי לAB שהייתה עמוסה והייתי מעמיס עליה בנוסף,
ורק לפני חודש וחצי "תיקנתי" תתוכנית ודיי מרוצה ממנה למרות שאני חושב שתוכנית אחרת תועיל לי יותר כמו FBW,או SS.
בגלל העומס שיהיה בלימודים אני רוצה תוכנית ל שלוש אימונים בשבוע fbw או SS ויש לי כמו שאלות:
1. כרגע עם התוכנית AB שלי מבחינה חיצונית מאוד מרוצה מהגוף שלי עליתי 15 קילו במסה ויש לי עוד קצת לעלות, לאחר תוכנית כמו AB ,
הפחתת הפיצולים לתוכנית על כל הגוף כמו FBW עדיין תוכל להועיל לי ?
2. המטרה שלי מסה ולהעלות משקלי עבודה בתרגילי הבסיס אבל נשאר לי חודשיים-שלוש לסוף המסה אם אעלה כמו שצריך במשקל תוכנית SS לפני חיטוב
תהיה מענה טוב? כי זה מפיצולים לעבור ל3-4 תרגילים באימון ואכילה גדולה יותר ועלייה גדולה יותר של שומן מן הסתם בזבוז זמן? עדיף FBW ?(בגלל החיטוב)
3. כמה זמן אמורה להמשך בדר"כ תוכנית כמו SS? לא תהיה בעיה לאחר SS לעשת תוכנית עם יותר פיצולים בחיטוב?
4. במקרה שאחליט לעשות FBW הבנתי שלעשות בנץ פרס ומיליטרי פרס באותו אימון לא מועיל מה אפשר לעשות במקום? ואחרי תוכנית AB להוריד נפח
עדיין יתן מענה לגדילה בשריר אפילו שהנפח נמוך יותר ?
אני יודע שהשאלות מתבססות אחת על השנייה אז אם הבנתם את העיקרון לא צריך לענות על כל שאלה פשוט לסכם לי הכל בתשובה אחת שתעשה לי סדר בראש .
תרגילי הבסיס שלי ב AB :
דדליפט - 1X5 - ק"ג86 ואני עוד עולה טוב (זה משתמש חדש כי יש לי בעייה באימייל אז אני לא יכול לפתוח לפני זה הייתי נתקע ונעזרתי בפורום)
סקוואט- 71ק"ג -3X5
בנץ- 3X6 ק"ג63
מיליטרי - העבר שלי במיליטרי לא היה טוב אבל עכשיו אני חוזר לעלות לאחר שהייתי תקוע במשקלים נמוכים בתרגיל 31ק"ג אימון הבא אמור לעלות שוב. 3X6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית