הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתאמן בבית סתם ביקורת

• פותח/ת השרשור meni23
  • פורסם בתאריך
אין אמת אחת, ולכל אחד נכון משהו אחר. יש אנשים שבטוחים שהם יתמידו שנה בלי בעיה, ומכירים את עצמם, ובנוסף יודעים שגם אם ירימו מוט ריק בבנץ ליד חבורת גורילות הם לא ירגישו צורך להוסיף משקל כשהם לא מוכנים- אז שילכו לחדכ בלי החודש בבית. אנשים שלא כאלה, ויש להם בעיה להתמיד לדוגמה, שווה לקחת את התקופת ניסיון-בעיקר כי ההתנגדות עדין תביא תוצאות מסוימות.
שטויות. גם אם תעשה את הבזבוז זמן הזה שאתה טוען אתה עדיין תבוא למכון ותבכה שהמשקלים שלך יותר נמוכים מהגורילות. ככה זה בחיים תמיד היו יותר טובים ממך. לא רואה סיבה לא להיכנס ישר למכון ולהתחיל להתאקלם.
ולא רואה איך חודש של סטריט יתנו לך אינדיקציה אם אתה רוצה להמשיך להיתאמן במכון.

שטויות. גם אם תעשה את הבזבוז זמן הזה שאתה טוען אתה עדיין תבוא למכון ותבכה שהמשקלים שלך יותר נמוכים מהגורילות. ככה זה בחיים תמיד היו יותר טובים ממך. לא רואה סיבה לא להיכנס ישר למכון ולהתחיל להתאקלם.
ולא רואה איך חודש של סטריט יתנו לך אינדיקציה אם אתה רוצה להמשיך להיתאמן במכון.
תשמע, עכשיו שאני חושב על זה ואחרי כל השיחה שהייתה לי איתך על זה אני באמת מבין שהרעיון הזה לא מתאים לכולם.
ולמרות זאת, האימון בבית זה עניין שבודק בעיקר התמדה, מה שברור שצריך בחדר כושר. הערכה שלי ש70% ממי שנרשם לחדר כושר הולך פחות מפעם בשבוע, יש מצב שאני טועה, אבל זה מה שאני רואה בשטח. אנשים צריכים להבין שזה לא נוסחאת קסמים וצריך להשקיע זמן ועבודה בשביל זה, ואולי החודש זה מה שיגרום להם להבין את זה.

יש אנשים שזה מתאים להם לדעתי, אולי לך(והאמת שגם לי) זה לא היה הדבר הכי מתאים לעשות-אלא ישר להירשם לחדר כושר. אני מכיר מספיק אנשים שהחודש אימונים בבית היו גורמים להם להבין שאין להם מה לחפש בחדר כושר.

תשמע, עכשיו שאני חושב על זה ואחרי כל השיחה שהייתה לי איתך על זה אני באמת מבין שהרעיון הזה לא מתאים לכולם.
ולמרות זאת, האימון בבית זה עניין שבודק בעיקר התמדה, מה שברור שצריך בחדר כושר. הערכה שלי ש70% ממי שנרשם לחדר כושר הולך פחות מפעם בשבוע, יש מצב שאני טועה, אבל זה מה שאני רואה בשטח. אנשים צריכים להבין שזה לא נוסחאת קסמים וצריך להשקיע זמן ועבודה בשביל זה, ואולי החודש זה מה שיגרום להם להבין את זה.

יש אנשים שזה מתאים להם לדעתי, אולי לך(והאמת שגם לי) זה לא היה הדבר הכי מתאים לעשות-אלא ישר להירשם לחדר כושר. אני מכיר מספיק אנשים שהחודש אימונים בבית היו גורמים להם להבין שאין להם מה לחפש בחדר כושר.
א. יש אנשים שזה דוחף אותם להמשיך להיתאמן ואז הם מתרגלים לזה אחריי כמה זמן. (המנוי לשנה)
ב.זה שיש הרבה שמוקים שלא עושים כלום במכון זה לא אומר שגם הוא צריך להיות כזה. שיקח את זה ברצינות ויתמיד.

• פותח/ת השרשור
זה גם למה העדפתי להתחיל קודם בבית, אני לא שולל מכון - פשוט לא כרגע מסיבות מסויימות.
אגב זה בסדר לעשות פולי עליון (מרים כרגע 65 קילו בפולי עליון X 10-12 חזרות- ניראה לי יכול יותר קצת) ואז אני עושה גם מתח בסוף אין לי ממש כוח כי זה אחרי האימון ועשיתי שם פולי עליון בכל מיני וארציות אז במתח אני לא עובר ת10 חזרות לסט וזה מצויין זה מוסיף לי עוד אפקט לאימון לא?.

ומתח אני עושה מעל 20 כרגע עשיתי בהתחלה סתם לבדוק..

זה גם למה העדפתי להתחיל קודם בבית, אני לא שולל מכון - פשוט לא כרגע מסיבות מסויימות.
אגב זה בסדר לעשות פולי עליון (מרים כרגע 65 קילו בפולי עליון X 10-12 חזרות- ניראה לי יכול יותר קצת) ואז אני עושה גם מתח בסוף אין לי ממש כוח כי זה אחרי האימון ועשיתי שם פולי עליון בכל מיני וארציות אז במתח אני לא עובר ת10 חזרות לסט וזה מצויין זה מוסיף לי עוד אפקט לאימון לא?.

עדין , ממליץ חדכ.
בנוגע למתח, תוודא שאתה עושה אותו לאט(עלייה פלוס ירידה באזור ה7 שניות סה"כ), בנוסף שאתה ישר כמו סרגל-לא נשען קדימה או אחורה(כלומר אם היה מולך קיר דמיוני, לא היית עובר אותו) וכמובן שאתה עולה עד הסוף, וכשאתה יורד זה עד כמעט כמעט נעילה ועצירה של שנייה.

נו ו..? ממה אתה מפחד במכון? מגורילות שמרימים פי 2 יותר ממך?

אני מתאמן כבר יותר משנה בחדר כושר עם הרבה ציוד ואימונים מאוד רציניים וגם לי אין קוביות וגם לא יהיו ב4-5 החודשים הקרובים. זה לא כזה קל להשיג אותם כמו שזה נראה.

זה לא כזה קל להשיג אותם כמו שזה נראה.
זה נטו גנטי.
יש אנשים שלא משנה מה הם יעשו יהיו להם קוביות ויש אנשים שצריכים לחיות במשטר נאצי בישביל לראות את הקוביות העליונות שלהם.

זה נטו גנטי.
יש אנשים שלא משנה מה הם יעשו יהיו להם קוביות ויש אנשים שצריכים לחיות במשטר נאצי בישביל לראות את הקוביות העליונות שלהם.
ואז אלה שכן יש להם קוביות גנטית ואחוז שומן נמוך מתחילים ללמד אותי כי מין הסתם אני לא מתאמן נכון וצריך ללכת לעשות סטריט וורקאוט.

• פותח/ת השרשור
כי אחי בינינו ראיתי את החדר כושר ולא התרשמתי ממנו בתור חדר כושר.. הגעתי למסקנה שעם משקולות של עד 150 קילו בערך שאקנה לי כרגע, אוכל לפתח אחלה שרירים. סקוואט דדליפט וכל מיני וארציות עם זה..

למה אני צריך מכונות? אם אתם אומרים שאפשר עם משקל חופשי להגיע לתוצאות טובות, זה הרי יותר טוב לי גם לשינוי צורת הזוויות שאני עובד איתם על השריר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית