הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ interactive

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך

Eduard

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
241
277
0
ראיתי בארכיון שעשו להם בדיקות מעבדה אבל זה לא פותח לי את זה. האם מישהו יכול להגיד את התוצאות שהתקבלו
תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
טעמתי את האבקה שלהם לא מזמן של הקרם עוגיות היא מאוד טעימה ועוד טעמתי אותה עם מים מאוד הופתעתי האמת לא חשבתי שזה יהיה כזה אבל גם אנשים פה בפורום אומרים שהיא עושה כאב בטן אז התחלתי להתלבט

זה תלוי, הסינון לקטוז שם לא משהו לכן היו להם כאבי בטן. מי שרגיש יותר לכמות גבוהה של לקטוז במכה תכאב לו הבטן מי שלא אז לא.
בכל מקרה האבקה הזו מיוצרת בקנדה ומשווקת בעיקר למזרח התיכון, בארה"ב כמעט ולא שותים אותה וגם לא באף מדינה מפותחת כזו או אחרת (כמעט).

לדעתי מגזימים מאוד עם האבקה הזאתי, הייתה לי פעם ואפילו בטעם הוניל המושמץ, והיא לא כזאת גרועה כמו שהאנשים עושים ממנה, אבל ללא ספק שעדיף להוסיף עוד 20-30 שח ולקנות אבקה יותר טובה.

שנתיים כבר עם המוצרים של אינטראקטיב-מוצרים סוף הדרך,משתמש הדוק ונהנה כל רגע. מי שמכיר אותי אישית-יודע שיש לי גישה לכל המוצרים של כל החברות לרוב חינם ותמיד במחירים מסובסדים,אבל אני שנתיים עם אינטראקטיב.
כמו אצל כל המותגים יש מוצרים יותר מוצלחים או פחות מוצלחים,יתרונות וחסרונות...הגיינר למשל ממש לא מתאים לי ..
ממליץ בחום על המוצרים של החברה-ברוב הנקודות המכירה מדיניות החזרת מוצר שלא מצאה חן בעיניי קונה קיימת ולא היו הרבה מקרים של החזרות...
יש כמה טעמים (מתוך 8 אגב) שלא הייתי ממליץ עליהם-תפוז ותות,לעומת זאת קרם עוגיות,בננה ווניל פשוט להיט!
תהלנו!

הבננה באמת טעים אבל לא יודע... הפסקתי להשתמש בו כי הבנתי שלא בא לי להכניס לפה דברים שיוצרו ע"י חברה חצי קיקיונית 😃

הבננה באמת טעים אבל לא יודע... הפסקתי להשתמש בו כי הבנתי שלא בא לי להכניס לפה דברים שיוצרו ע"י חברה חצי קיקיונית 😃
עם אתה כ"כ פטריאות-תעבור לכחול לבן! WHEY TROPIN ✌️
לאחרונה התחלתי איתם- שייק חלבון מאד טוב וטעים

הבנתי שהבעלים של אינטראקטיב הוא בכלל ערבי (זה מה שנאמר פה בפורום) אז ללא ספק עדיף לכלכל חברה כחול לבן, כרגע נראה לי ש I'll stick to my optimum 😃

שנתיים כבר עם המוצרים של אינטראקטיב-מוצרים סוף הדרך,משתמש הדוק ונהנה כל רגע. מי שמכיר אותי אישית-יודע שיש לי גישה לכל המוצרים של כל החברות לרוב חינם ותמיד במחירים מסובסדים,אבל אני שנתיים עם אינטראקטיב.
כמו אצל כל המותגים יש מוצרים יותר מוצלחים או פחות מוצלחים,יתרונות וחסרונות...הגיינר למשל ממש לא מתאים לי ..
ממליץ בחום על המוצרים של החברה-ברוב הנקודות המכירה מדיניות החזרת מוצר שלא מצאה חן בעיניי קונה קיימת ולא היו הרבה מקרים של החזרות...
יש כמה טעמים (מתוך 8 אגב) שלא הייתי ממליץ עליהם-תפוז ותות,לעומת זאת קרם עוגיות,בננה ווניל פשוט להיט!
תהלנו!
רק שכחת לומר שאתה משווק אותם, לפחות אם אתה רושם משהו תהיה אמיתי.

שאתה משבח חברה שאתה אישית מפיץ ומשווק אותה ולא רושם זאת, אתה לא אובייקטיבי.
כנ"ל לגבי WHEY TROPIN.
משה?מפה ועד לא"לא אומר אמת" - פער קצת גדול,אז תגיד את האמת,באמת:)
אמרתי כבר בכמה פוסטים ואומר שוב - גאה להציג מוצרים של WHEYTROPIN שנותנים מענה לחברים לברזל שמעוניינים לקבל מוצר ברמה גבהה ,מוצרים כשרים עשויים מחלב ישראל!
כמו כן כבר שנתיים משתמש הדוק ומפיץ של חברה קנדית INTERACTIVE המכסה כל הדרישות של כל האחים של ברזל עם הליין המוצרים הרחב במיוחד שלה...
מעבר לזה - אני מתודלק חזק ע"י קבוצה של אמריקאים שאני מאמן פה בארץ שמספקים לי חינם כל המוצרים שרק יתחשק לי /של כל החברות,שי דברים נחמדים בגספארי או מונסטר מילק,אבל דעתי אישית בנושה- פרוטאין זה פרוטאין,צריך לאכול ממנו הרבה במקום לחפש מה כתוב על הקופסה,מהמוצרים שיש לנו בארץ כולם בערך אותו הדבר,כך שתחפשו פרןטאין שטעים לכם,מתערבב בכלות ונח מבחינת המחיר
שיהיה לכולם יום כתום

ממש לא כולם אותו דבר, יש ממתיקים שונים, כאלו שהם יותר זבל ופחות זבל.
חלבון המקור שלו, כמה הוא מסונן, כמה לקטוז יש באבקה, מה פרופיל חומצות האמינו, BCAA שמוסיפים לאבקה, תוספת של אנזימים שעוזרים לעיכול (כמו באופטימום), לעיתים יש גם תוספת של ויטמינים ומינרלים בחלק מהאבקות, וכו' וכו'.
WHEY TROPIN אני עוד מבין בכלל שזה כשר וזה חשוב לאנשים, אבל גם המחיר של האבקה הזו כרגע לא אטרקטיבי.
אני שמח שאתה גאה לאשר את מה שרשמתי, רק מעניין למה לא רשמת שאתה המפיץ שלהם לפני כן - אתה יודע אנשים לא יודעים את זה, אבל עכשיו כן ואבקש ממך להפסיק לייחצן אותם כאן כי אתה לא אובייקטיבי.

מה עם חופש ביטוי-כל עוד אני כן משתמש במוצרים שלהם ויוכל להסביר את היתרונות וחסרונות שלהם-למה לא?
יתרה מכך-לא עושה את זה על חשבון מתחרים...שים לב!
לא מוכר!
זה נמכר במספיק מקומות!
ועדיין יש לי מבחר עצום של כל התוספי מזון באולם-למה שאני לא אספר בכנות במה אני משתמש-אצלם את המגירות שלי או שמישהו יבוא לעשות זאת
משה-אתה לא אובייקטיבי כעת

ואת דעתי אני מביא בתור יוזר ובתור פרזנטור של שתי החברות-אני מקווה שלא יעלה לך על הדעת לבקש מסטאס לא לדבר פה על אופטימום נוטרישן? אושזה גם לא אובייקטיבי

תגיד חופשי במה אתה משתמש אבל אל תעלל את המוצר יותר ממה שהוא, ואם לא שמת לב זה פורום ואין פה בדיוק חופש הביטוי, מי שפתח את הפורום קובע את החוקים ואם הוא ירצה שתהיה דיקטטורה אז תהיה, זה לא מדינה שיש לך או אין לך זכויות. הכוונה הייתה שלא תשווק את המוצרים הללו ותגיד מאיפה ניתן להשיג, כמה איך ולמה, ראיתי שביקשת ממני אישור לפרסם WHEY TROPIN וקיבלת חד פעמי, בזה זה נגמר.
אני גם סה"כ דיברתי על התגובה הראשונה שלך באשכול הזה כאשר הצגת את אינטרקטיב כ"הדבר הבא בעולם התוספים" אבל שכחת לציין שאתה מציג אותם, כשאמרתי שאתה מציג אותם אז כבר העלת את העובדה הזו, זה מה שהמציק לי סה"כ וזה הכל. הפורום הזה ישאר תמיד אובייקטיבי ונטראלי ועל זה אני נלחם, בניגוד לאתרים אחרים שדוחפים מוצרים על ימין ועל שמאל כי זה מה שנגמר לו התוקף וצריכים להזיז סחורה (לא אומר שאתה עושה את זה, אלא בכללי, אנשים כאלו קיימים ואני מכיר כמה מהם בינהם בין החברות הגדולות למכירת תוספים בארץ שלא ננקוב בשמע).

גישה נהדרת. מסכים איתה צריך להיות סדר באתר או שלפחות אתר אחד שיש פה סדר:victory:
אכשיו תגלגל קמה פוסטים אחורה ותראה בחור לממש כמעט הקיא את המוצר אחרי שנודע לו שבעלים של החברה דור 4 בקנדה לא חובש כיפה...מגוחח..הייתי חייב להתערב -רווח אישי בתור פרזנטור של החברה זה לא עשה לי,נזק תדמיתי גם,אז על מה הויקוח?
אני מאד רוצה שלקוחות פוטנציאליים של כל החברות יידעו או שלפחות יכירו עמדה שלי לגבי התוספות - הרי בתור אחד שנמצא במטבחון הזה כבר כמה שנים אני יודע מה קורה גם מאחורי הקלעים ויש מן הסתם הרבה מאד מסחרה וחוסר דיוק בקידום של המוצרים בשוק הישראלי..
תעלה מולי בפייס-אני הולך להפתיע אותך מאד-מבטיח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית