עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם אתה כ"כ פטריאות-תעבור לכחול לבן! WHEY TROPIN ✌️הבננה באמת טעים אבל לא יודע... הפסקתי להשתמש בו כי הבנתי שלא בא לי להכניס לפה דברים שיוצרו ע"י חברה חצי קיקיונית 😃
רק שכחת לומר שאתה משווק אותם, לפחות אם אתה רושם משהו תהיה אמיתי.שנתיים כבר עם המוצרים של אינטראקטיב-מוצרים סוף הדרך,משתמש הדוק ונהנה כל רגע. מי שמכיר אותי אישית-יודע שיש לי גישה לכל המוצרים של כל החברות לרוב חינם ותמיד במחירים מסובסדים,אבל אני שנתיים עם אינטראקטיב.
כמו אצל כל המותגים יש מוצרים יותר מוצלחים או פחות מוצלחים,יתרונות וחסרונות...הגיינר למשל ממש לא מתאים לי ..
ממליץ בחום על המוצרים של החברה-ברוב הנקודות המכירה מדיניות החזרת מוצר שלא מצאה חן בעיניי קונה קיימת ולא היו הרבה מקרים של החזרות...
יש כמה טעמים (מתוך 8 אגב) שלא הייתי ממליץ עליהם-תפוז ותות,לעומת זאת קרם עוגיות,בננה ווניל פשוט להיט!
תהלנו!
שאתה משבח חברה שאתה אישית מפיץ ומשווק אותה ולא רושם זאת, אתה לא אובייקטיבי.מה לא אמיתי במה שרשמתי עם יורשה לי?
משה?מפה ועד לא"לא אומר אמת" - פער קצת גדול,אז תגיד את האמת,באמת:)שאתה משבח חברה שאתה אישית מפיץ ומשווק אותה ולא רושם זאת, אתה לא אובייקטיבי.
כנ"ל לגבי WHEY TROPIN.