הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס ובנץ' באותו אימון להשלמת פער

LiftInsanity

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
6
74
3
קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם בע"ה!

ראש השנה הולך לצאת על ימים ראשון שני שלישי מה שגורם לי לפספוס שני אימונים של ראשון ושלישי.
אני בדר"כ עושה בנץ' בימי ראשון וחמישי ופרס רק ביום שלישי.
רציתי לדעת אם אפשרי ללכת חד פעמי ביום רביעי למשל ישר כשהמכון נפתח ולעשות גם בנץ' וגם פרס באותו יום כדי להשלים פערים? או שכדאי לחכות ליום חמישי? ולדלג על הפרס בשבוע או כמו שאמרתי באותו אימון?
למרות שזה נראה לי ממש לא הגיוני כי אחרי פרס או בנץ' כבד אני לא אצליח את המורכב השני עם כוח מקסימלי.

חשבתי על עוד אפשרות - יום רביעי פרס ללא תרגיל עזר לחזה ויום חמישי כמה שיותר מאוחר לעשות בנץ' עם עזר לכתפיי'ם כרגיל. או שגם זה יותר מדי לגוף וסתם יפגע??

בקיצור מה הכי טוב לעשות במצב כזה? תודה רבה לכולם!

ראש השנה הולך לצאת על ימים ראשון שני שלישי מה שגורם לי לפספוס שני אימונים של ראשון ושלישי.
הזדמנות טובה לתת שבוע מנוחה. ההמלצה הכללית היא לתת לגוף שבוע מנוחה אחרי כל 3 חודשי אימון, אם זה נופל על חג אז מעולה כי גם ככה אי אפשר להתאמן, ממליץ לך לנצל את הזמן הזה למנוחה אם לא עשית שבוע מנוחה בחודשים הקרובים
רציתי לדעת אם אפשרי ללכת חד פעמי ביום רביעי למשל ישר כשהמכון נפתח ולעשות גם בנץ' וגם פרס באותו יום כדי להשלים פערים? או שכדאי לחכות ליום חמישי? ולדלג על הפרס בשבוע או כמו שאמרתי באותו אימון?
אפשר. זה לא כל כך משנה.
חשבתי על עוד אפשרות - יום רביעי פרס ללא תרגיל עזר לחזה ויום חמישי כמה שיותר מאוחר לעשות בנץ' עם עזר לכתפיי'ם כרגיל. או שגם זה יותר מדי לגוף וסתם יפגע??
לא חושב שאתה תפגע בגוף בצורה הזאת אם לא תעבוד יותר מדי.
בקיצור מה הכי טוב לעשות במצב כזה?
קודם כל לנשום נשימה עמוקה ולהבין שגם אם תעשה משהו שהוא לא הבחירה האידיאלית רוב הסיכויים שלא יקרה שום דבר רע. אחר כך להחליט מה יותר נוח לך ולא לעבוד בצורה שבה תגיע לOVERTRAINING

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית