הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט LB ביקורת

anukhejh

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
אני אספק קצת רקע.. התחלתי להתאמן לפני כ7 חודשים עברתי הרבה שטויות, עד שסוף סוף התאפסתי ועברתי לss מתחתי את שריר מותח הירך ונדפקתי לחודש.
חזרתי לעשות סקוואט לפני כשבוע וחצי עם משקל מינימלי (שיהיה מספיק כדי לעבור בטווח של 15-25 חזרות) בקיצור היום בא אלי מאמן ואומר לי הגב שלך עגול, נדפקתי.
ניסיתי הרבה כדי לתקן ולא הצלחתי, אני אעלה סרטון כדי שתסתכלו. אני יודע שהזווית צילום לא משהו, צילמנו גם אחד בלי המוטות בטחון ובזווית יותר טובה אבל חבר שלי לא מוצא את זה, מקווה שזה מספיק. אני יודע שהטכניקה לא משהו (בלשון המעטה חח)
43 קילו, יכול להיות שזה נראה קשה בחלק מהחזרות, אבל זה בגלל שהתאמצתי בצורה מטורפת ליישר את הגב בחלקם.

אני לא יודע אם זה יפעל לכם, כי אני מהאייפד וזה עושה קצת בעיות, דרך אגב, העומק בסדר?

מסכים עם שחר. זה אחד המצבים שבהם אני לא הולך אפילו להשקיע זמן בלהעביר ביקורת כי יש יותר מדי דברים לתקן. תתחיל ללמוד את התרגיל מחדש.

• פותח/ת השרשור
אני מבין למה אתה מתכוון, אני מרגיש שהתנועה בכלל לא מסתדרת לי. כשעשיתי HB אז התנועה כן הסתדרה לי כי הבנתי איך אני מתיישב אחורה.
אבל בlb אני בכלל לא מבין איך, אני יודע שהגב צריך להיות פחות ישר מהHB וזה בערך מה שאני מנסה לעשות.
ושמתי לב שהעקבים עלו, בדרך כלל זה לא קורה לי, אתה ממליץ לנסות לישר יותר את הגב? להרים חזה? הטכניקה של הLB פשוט לא מסתדרת לי ואני אשמח לפחות לסרטונים שיוכלו לעזור (כי ראיתי הרבה סרטונים ועדיין לא הבנתי)
אני לא מצליח לצטט. אני אסדר את זה עוש מעט סליחה

אתה לא מבין? סבבה, תנסה לראות את זה ולהגיד לי אם אתה מצליח להבין אחרי הסרטון. תתרגל בבית עם מוט מטטה מול מראה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מבין? סבבה, תנסה לראות את זה ולהגיד לי אם אתה מצליח להבין אחרי הסרטון. תתרגל בבית עם מוט מטטה מול מראה.

ראיתי את הסרטון וניסיתי עם מוט מטאטא.
הבנתי בערך.. מה שאני עושה לא טוב זה בעיקר לרדת יותר מדי עם הגב כלפי מטה ומוציא יותר מדי ברכיים? או שזה משהו אחר?
כשניסיתי אם המטאטא הוצאתי יותר את החזה ופחות הוצאתי את הרגליים, אבל לא הצלחתי לרדת אפילו למקביל.. רק כשעמדתי ממש רחב. זה אמור להיות ככה?

זה בעיקר לרדת יותר מדי עם הגב כלפי מטה ומוציא יותר מדי ברכיים? או שזה משהו אחר?
אתה צריך להבין את העקרון של לעבוד עם התחת ולא פשוט לשבת למטה
רק כשעמדתי ממש רחב
אתה לא אמור לעמוד ממש רחב
זה אמור להיות ככה?
תמשיך לתרגל, יש מצב שאם היית ממשיך לרדת היית נופל אחורה? אם כן אתה בדרך הנכונה

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להבין את העקרון של לעבוד עם התחת ולא פשוט לשבת למטה

אתה לא אמור לעמוד ממש רחב

תמשיך לתרגל, יש מצב שאם היית ממשיך לרדת היית נופל אחורה? אם כן אתה בדרך הנכונה
המשכתי קצת, הבנתי שאני עושה יחסית בסדר עד לנקודה מסויימת שבה אני פשוט קורס עם הגב למטה ואז מכופף את התחת למטה בשביל לשבור מקביל. אם לא אז אני נתקע קצת לפני שאני מגיע למקביל (אני יורד ממש מעט) ואם אני מנסה להמשיך ישר למטה (בלי לכופף את הגב) אז אני לא מצליח לכופף יותר את הברך ופשוט נופל אחורה.

• פותח/ת השרשור
זו התגובה של הגוף שלך כדי לשמר את מרכז המסה שלא תיפול. צריך לתרגל את זה ואם תצלם סרטון שלך מנסה את זה עם משקל קל יהיה לי יותר קל לכוון אותך
מחר אני הולך למכון, אני אצלם סרטון עם מוט ריק ואחד עם משקל.
יש משהו ספציפי שאני יכול לעשות כדי להימנע מנפילה? או שעד שאני אביא סרטון זה לא יעזור?

• פותח/ת השרשור
לראות סרטונים הרבה פעמים, לזכור את כל הפקודות בעל פה ולתרגל הרבה עם מוט מטאטא מול מראה.
הפקודות זה מבט מטר וחצי, להרים חזה, להתיישב אחורה עם הירכיים, רגליים מקובעות לרצפה (את האחד הזה לא ממש הבנתי..) פחות לגלוש קדימה עם הברכיים (?) עוד משהו?
ושמתי לב לעוד משהו, אני כבר מתחיל לרדת בצורה יותר טובה ופחות נופל, אבל בשלב מסויים העקבים שלי עולים, אני יכול לעשות משהו נגד זה?

אני מקווה שזה יעבוד..
הצילום דיי חרא אבל לא היה איתי מישהו והיה לי 2% סוללה אז הצלחתי לצלם רק את זה, סליחה אם לא מבינים פעם הבא אני אצלם כמו שצריך.
יש שיפור? ניסיתי להוציא חזה ולרדת עם התחת.. בחלק מהחזרות איבדתי שיווי משקל כמו שאפשר לראות.
@Tank @NonCivilized @shahar18

הפקודות זה מבט מטר וחצי, להרים חזה, להתיישב אחורה עם הירכיים, רגליים מקובעות לרצפה (את האחד הזה לא ממש הבנתי..) פחות לגלוש קדימה עם הברכיים (?) עוד משהו?
ושמתי לב לעוד משהו, אני כבר מתחיל לרדת בצורה יותר טובה ופחות נופל, אבל בשלב מסויים העקבים שלי עולים, אני יכול לעשות משהו נגד זה?

אני מקווה שזה יעבוד..
הצילום דיי חרא אבל לא היה איתי מישהו והיה לי 2% סוללה אז הצלחתי לצלם רק את זה, סליחה אם לא מבינים פעם הבא אני אצלם כמו שצריך.
יש שיפור? ניסיתי להוציא חזה ולרדת עם התחת.. בחלק מהחזרות איבדתי שיווי משקל כמו שאפשר לראות.
@Tank @NonCivilized @shahar18

אתה עדיין לא מתיישב מספיק אחורה, שים כסא נמוך מאחורה ואל תפחד ליפול.. אתה צריך להרגיש את המשקל באזור העקב-אמצע כף הרגל...

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין לא מתיישב מספיק אחורה, שים כסא נמוך מאחורה ואל תפחד ליפול.. אתה צריך להרגיש את המשקל באזור העקב-אמצע כף הרגל...
אוקיי לנסות עם כיסא. יש מצב שאין לי מספיק גמישות בהמסטרינג וזה מפריע? זה משהו שמישהו אמר לי היום.

אוקיי לנסות עם כיסא. יש מצב שאין לי מספיק גמישות בהמסטרינג וזה מפריע? זה משהו שמישהו אמר לי היום.
לא. רק צריך ללמוד להתיישב אחורה בלי לפחד ליפול זה הכל

אתה עדיין לא מתיישב מספיק אחורה,
מסכים. כשלימדתי שני מתאמנים לבצע סקוואט והם נפלו אחורה הייתי נותן להם לתרגל בצורה שבה אני עמדתי מהצד עם אצבע על הגב שלהם שמלווה אותם כל הדרך למטה כדי שהם לא יפחדו ליפול אחורה. ליפול אחורה זה חלק מהלמידה ובסוף אתה תגיע לרמת היציבות הדרושה כדי לא ליפול, רק צריך להמשיך לתרגל

• פותח/ת השרשור
לקח לי יותר מדי זמן להעלות את הסרטון.. יש לי גם מאימון שעבר עם צריך. אני לא חושב שיש ממש שיפור למרות שהקפדתי על חזה בחוץ והתאמנתי הרבה בלשבת על כיסאות וכאלה דברים..
הסרטון קצת דפוק.. אני לא מצליח לסובב אותו מצטער. אם מישהו מכיר שיטה דרך הפלאפון לסובב זה יהיה מעולה.

@Tank @shahar18 יש שיפור?

לקח לי יותר מדי זמן להעלות את הסרטון.. יש לי גם מאימון שעבר עם צריך. אני לא חושב שיש ממש שיפור למרות שהקפדתי על חזה בחוץ והתאמנתי הרבה בלשבת על כיסאות וכאלה דברים..
הסרטון קצת דפוק.. אני לא מצליח לסובב אותו מצטער. אם מישהו מכיר שיטה דרך הפלאפון לסובב זה יהיה מעולה.

@Tank @shahar18 יש שיפור?

אני לא מתכוון לראות את זה הפוך, תמצא דרך לסובב.
גם אמור להיות בנעוץ מדריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית