ייעוץ רכישת ספת כושר

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, אני מתאמן בבית ומחפש לקנות ספת כושר מקצועית, וכמובן עם דרגות לשיפוע עליון תחתון וכו'.. אני באמת רוצה משהו טוב חזק ויציב, פעם חשבתי שספת כושר זה לא משהו שצריך להשקיע בו ואחרי שקניתי משהו לא להיט הבנתי כמה צריך, אז אשמח להמלצת טובות למשהו חזק ויציב.
עוד משהו, משהו מכיר חנות גדולה עם מגוון ספות כושר שאפשר לראות לבדוק וזה?

תודה!!

הספה שיש לי בבית היא צ'יקמוק ,ככה שאני יכול להמליץ לך לא לקנות אותה, לך לכל חנות ספורט , תגע בספה תרגיש אותה ,תבעט בה קלות להרגיש את ההתנגדות והתזוזה שלה . ממש כמו שדופקים על אבטיח ותחליט. את שלי אני קיבלתי מחבר שעשה בחירה גרועה. בהצלחה באימונים 😉

• פותח/ת השרשור
הספה שיש לי בבית היא צ'יקמוק ,ככה שאני יכול להמליץ לך לא לקנות אותה, לך לכל חנות ספורט , תגע בספה תרגיש אותה ,תבעט בה קלות להרגיש את ההתנגדות והתזוזה שלה . ממש כמו שדופקים על אבטיח ותחליט. את שלי אני קיבלתי מחבר שעשה בחירה גרועה. בהצלחה באימונים 😉
מכיר חנויות מומלצות? וואלה לא מכיר הרבה חנויות עם ספות כושר בתצוגה..

מכיר חנויות מומלצות? וואלה לא מכיר הרבה חנויות עם ספות כושר בתצוגה..
לא אחי אין לי איך לעזור לך פה , אבל תגגל תתקשר לחנויות תחפש במגה ספורט ראיתי אחת שנראת טוב , אולי יהיה גם בורטהימר

מכיר חנויות מומלצות?
אפשר אולי להתעניין ברשתות של חדרי כושר אם הם לא מוכרים ציוד משומש. יכול להיות שבגלל פגמים קטנים שקל לתקן אצל רפד או מסגר הם מעדיפים להחליף ציוד.

קניתי
את שלי בספורט דיפו בראשון לציון
בפחותמ 300 של טייגר , פשוט פצצה לבית , אני בודק לך אם עוד מוכרים אותה .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שאלה לי אליך, הגיוני להוציא על ספת כושר לבית יותר מ- 1000 שקל ?
ראיתי ספה אחת שנראית מאוד טובה ואני מתלבט כי אין לי כח שייהרס אחרי יומיים או יתנדנד לי:
http://www.sportcom.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=M670&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית