הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית SS מנוחה בין סטים

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
מה המצב אנשים, אני מתאמן בתכנית SS ויש לי שאלה לגבי המנוחה בין הסטים.
אני כרגע בשלב שאני ממשיך להתקדם אבל נהיה מאוד קשה, וקורה לי שאני עושה סט אחד בסקוואט ועד הסט השני לוקח לי הרבה זמן, זה מגיע לאולי 10 דקות בין כל סט ולפעמים יותר.. כאילו מרוב שאני מותש אני לוקח את הזמן ולא שם לב שעובר הרבה זמן בין כל סט..
השאלה שלי האם זה קריטי אם אני לוקח הרבה זמן מנוחה? האם זה משפיע על התוצאות? וכמה זמן מנוחה בין כל סט לכם לוקח?

תודה למי שיעזור 😃

מסכים עם טנק, בסטים כבדים צריך את המנוחה הזו, אם עובדים קל עם משקל נמוך משמעותית מהRM אז אפשר תוך כמה דקות בודדות להכנס לסט שוב.

זמן המנוחה תלוי בעצימות.

בSS נחים כמה שצריך כדי להצליח את הסט הבא. אם אתה תמשיך לנוח הרבה ובחודשיים הקרובים תוסיף ככה 40 קילו לסקוואט, זה יהיה נהדר, וזו המטרה. אל תתעסק במנוחות - תכנס לסט כשאתה מוכן פיזית ומנטלית.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה !
בSS נחים כמה שצריך כדי להצליח את הסט הבא. אם אתה תמשיך לנוח הרבה ובחודשיים הקרובים תוסיף ככה 40 קילו לסקוואט, זה יהיה נהדר, וזו המטרה. אל תתעסק במנוחות - תכנס לסט כשאתה מוכן פיזית ומנטלית.
עוד שאלה, מה שאמרת גם תופס לגבי כל אימון ? גם לא SS ? שמעתי הרבה חפירות מאנשים משפטים כמו "צריך להכות בברזל שהוא חם" ולא לתת לשריר לנוח פוגע בתוצאה וכו'....

ברוך הבא ל SS.
עוד שאלה, מה שאמרת גם תופס לגבי כל אימון ? גם לא SS ? שמעתי הרבה חפירות מאנשים משפטים כמו "צריך להכות בברזל שהוא חם" ולא לתת לשריר לנוח פוגע בתוצאה וכו'....
תגיד להם ששרירים לא עשויים מברזל

יש הרבה צורות להתאמן. באימוני כוח, נחים כמה שצריך, למעט רמה מאוד גבוהה שגם אם איי פעם תהיה רלוונטית אליך, זה בעוד מספר שנים.

שנחתי פחות מחמש דקות בין סט לסט לא הייתי מסוגל להתקדם במשקלים בכלל,בערך חודש וזה מסיבה פשוטה:שלא ביצעתי את ההכי טוב שלי מכיוון שהייתי צריך מנוחה
קראתי כתבה מעמיקה בנושא..5-10 דקות מנוחה זה סבבה לגמרי ולא פוגע לך בהתקדמות,סיבולת או כל חרטא אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית