הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 1 More PR!

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
אוקי חברים,אחרי שהעליתי לפה שרשור של פיאר חדש בסינגלים סקוואט ובנץ,הגיע הזמן לדד !
חייב להגיד,האימון היה חלש יחסית. (הייתי על 5 שעות שינה,ועבדתי כמלצר יום לפני,5 שעות על הרגליים בלי לאכול,אבל תירוצים למוצצים!)
בכל מקרה,פיאר חדש של דד סינגל,210 קילו. (יותר ממוזמנים להגיב,לתת דעות,הערות,הארות וכל דבר אחר!)
תעבירו ל0:25.

משקל מפלצתי !!! לא נותן לי לתת מוניטין..
דרך אגב היום המדריך עם המשקפיים אמר לאח שלי לא לתרוק בדדליפט. מה זה השטויות האלה חח

• פותח/ת השרשור
משקל מפלצתי !!! לא נותן לי לתת מוניטין..
דרך אגב היום המדריך עם המשקפיים אמר לאח שלי לא לתרוק בדדליפט. מה זה השטויות האלה חח
תודה רבה !
אסור לזרוק תדד על הרצפה בגלל שיש למטה חנויות שמתלוננות על רעש,האמת שזה די התחיל בזמן האחרון (האמת שרק אליי באו וביקשו ממני לא לזרוק על הרצפה תמוט,כי אני היחיד שעושה כבד דד,האמת שאני ממשיך לזרוק תמוט על הרצפה ולא אומרים לי כלום כבר,אני בדרכ בא בשעות שהחנויות למטה סגורות אז...)
דור יא חלש...

כל הכבוד! 👏🏋️😅
תודה רבה מורן! (עוד פעם התייחסת אליי,אני יכול למות בשקט!😇)

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
שים לב שאתה לא ממקם את המוט נכון מעל אמצע כף הרגל שלך בסט-אפ, הוא סתם מתגלגל לך למקום שהוא אמור להיות בו מלכתחילה לפני ההרמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית