תודה אבא,יש לך עוד פניני חוכמה שאתה רוצה ללמד אותי ממרומי גילך המופלג?זה בשביל שתבין שלפעמים סייג לחוכמה שתיקה, לא צריך לדחוף את האף לכל מקום..
בלי שטויות, אני רוצה לשמוע את דעותיהם של אלו שמאמינים
תרגיע עם הדיבור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אבא,יש לך עוד פניני חוכמה שאתה רוצה ללמד אותי ממרומי גילך המופלג?זה בשביל שתבין שלפעמים סייג לחוכמה שתיקה, לא צריך לדחוף את האף לכל מקום..
בלי שטויות, אני רוצה לשמוע את דעותיהם של אלו שמאמינים
😆😆 רק Rיפטו!מעטים שמרימים ומאמינים..
כולם מאמינים בריפטו. 👑
הדעה הרווחת היא ששנים בתנך לא היוו תקופה ארוכה יותר משנה כיום , אלא קצרה יותר עקב כך שבתנך מסופר על אנשים שהגיעו לגילאים של מאות שנים כמו נח , מה שאני מנסה להגיד שיש הרבה דברים בתנך שהם מסורבלים וסותרים את עצמם ואי אפשר להסתמך עליהםאם הדעות שלי מעניינות אותך במיוחד, אז אני לא מאמין שהעולם קיים 5800 שנה, וגם לא שנברא ב-6 ימים.
מושג של תקופה, יום, שנה - יכול לתאר דבר מילולי ויכול להיות דבר סימבולי שמתאר תקופה ארוכה הרבה יותר.
אני מוכן לכבד אותך כל עוד כל אמונה שלי תזכה לאותו הכבוד שאתה תקבל ממני. שזה אומר שאם יום אחד אני אקום בבוקר ואחליט שאני מקריב חתול לריפטו אתה תכבד את זה ולא תדווח את טקס הפולחן שלי למשטרה.אבל תלמדו לכבד את מי שכן
לא.אני מוכן לכבד אותך כל עוד כל אמונה שלי תזכה לאותו הכבוד שאתה תקבל ממני. שזה אומר שאם יום אחד אני אקום בבוקר ואחליט שאני מקריב חתול לריפטו אתה תכבד את זה ולא תדווח את טקס הפולחן שלי למשטרה.
נהיית די מנייק בזמן האחרון שמת לב?
זה שאני לא מסכים איתך זה מניאק?נהיית די מנייק בזמן האחרון שמת לב?
וואו איזה דרמטי. כאילו שבאתי להרוג חתול עכשיו. קח דברים בפרופורציה כולה קצת צחוקים.זה שאני לא מסכים איתך זה מניאק?
הגיוני.
ולידיעתך הכוונה שלי הייתה שלא אכפת לי במה אתה מאמין "איש איש באמונתו יחיה"
אבל להרוג חתול זה לא לגיטימי בשום מצב.
תגיד אתה אמיתי? אתה בצטט את פאטי ועונה לו תשובה יחסית רצינית שמציגה את דעתך אז פתאום כשאני מראה שהיא שגויה זה נהפך להיות בצחוק? זה לא משנה מה אתה באמת עשית, מה שחשוב זאת הכוונה.וואו איזה דרמטי. כאילו שבאתי להרוג חתול עכשיו. קח דברים בפרופורציה כולה קצת צחוקים.
אבל ריפטו ידחה את החתול, חתול אוהבים חלב, ולטענת השליט הגדול ריפטו החלב נועד לגזע העליון והטהור בני האדם ולא לחתולים שבתחתית ביחד עם החומיינים.אני מוכן לכבד אותך כל עוד כל אמונה שלי תזכה לאותו הכבוד שאתה תקבל ממני. שזה אומר שאם יום אחד אני אקום בבוקר ואחליט שאני מקריב חתול לריפטו אתה תכבד את זה ולא תדווח את טקס הפולחן שלי למשטרה.
ולסובב תרנגול מעל הראש ואז לשחוט אותו זה כן לגיטימי?זה שאני לא מסכים איתך זה מניאק?
הגיוני.
ולידיעתך הכוונה שלי הייתה שלא אכפת לי במה אתה מאמין "איש איש באמונתו יחיה"
אבל להרוג חתול זה לא לגיטימי בשום מצב.
מה כל כך מפליא בזה?האמת שמעניין אותי מה דתיים חושבים על זה, הרי אלו מיני אדם שחייו לפני מאות אלפי שנים או יותר ולפי התנ"ך העולם קיים רק 5800 שנה..
יום לא מחייב שיהיה יממה, בתנ"ך מפרשים דברים אחרת לרוב.אחי... כתוב בתנ"ך שישה ימים!!!
1+ולסובב תרנגול מעל הראש ואז לשחוט אותו זה כן לגיטימי?
ומתי בדיוק ציינתי שזה כן לגיטימי?ולסובב תרנגול מעל הראש ואז לשחוט אותו זה כן לגיטימי?
אמרת למקס שלא תשב בשקט אם הואיהרוג חתולים כפולחן, אבל אתה לא ממש פעיל בנושא תרנגולי(תרנגולות?)הכפרות..ומתי בדיוק ציינתי שזה כן לגיטימי?