הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התגלה מין חדש של אדם קדמון

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
מז"א לא פעיל?
לא משנה, אין לי כוח להיכנס לדיונים חסרי משמעות.

FB_IMG_1441954174281.jpg

אני מכבד אנשים שמאמינים ואין שום שום בעיה איתם, אבל תפסיקו לנסות להוכיח את התנ"ך ולחפש איפה הוא צודק ולמה הוא סיפור אמיתי כי הוא לא.
אתם מאמינים - ואמונה לא מצריכה הוכחות.
זה שאתם מחפשים כאלה זה נחמד, אבל אין כאלה - ים סוף לא נחצה ואף ישות שמימית לא הטילה 10 מכות איומות על מצרים, זה פשוט הזוי להאמין בזה.

אחי... כתוב בתנ"ך שישה ימים!!!
אתה אומר שהתנ"ך זה שקר!!!!??@$#
יום זה לא בהכרח יום,זה יכול לסמל תקופה או המון זמן. אתה לא יודע שבמקרא הכל משנים שיתאים ושטויות כאלה
אני לא מאמין אבל אתה חייב להפסיק עם הילדותיות שלך בנושא הזה
איש איש באמונתו יחיה וברצינות למה להכנס לויכוחים כאלה ? זה ויכוחים שלא יוצאים מהם.
שקול ללהתווכח עם טבעוני/קרוספיטר/שמאלני/ביסט אנד צ'יט

יום זה לא בהכרח יום,זה יכול לסמל תקופה או המון זמן. אתה לא יודע שבמקרא הכל משנים שיתאים ושטויות כאלה
אני לא מאמין אבל אתה חייב להפסיק עם הילדותיות שלך בנושא הזה
איש איש באמונתו יחיה וברצינות למה להכנס לויכוחים כאלה ? זה ויכוחים שלא יוצאים מהם.
שקול ללהתווכח עם טבעוני/קרוספיטר/שמאלני/ביסט אנד צ'יט

סליחה? ילדותיות?
איש איש באמונתו יחיה? אתה חי בסרט!!
בנתיים מי שלא נותן לך לחיות בפה בשלווה ובשלום... זה אותם אנשים ילדותיים!!! שלקח צעד אחד קדימה מקבץ סיפורים דימיוניים ומפרש אותם כאהבת ליבו לפי אורח התקופה בה הוא חי... וכופה על אחרים לחיות לפי אותם פרשנויות והלכות...

סליחה? ילדותיות?
איש איש באמונתו יחיה? אתה חי בסרט!!
בנתיים מי שלא נותן לך לחיות בפה בשלווה ובשלום... זה אותם אנשים ילדותיים!!! שלקח צעד אחד קדימה מקבץ סיפורים דימיוניים ומפרש אותם כאהבת ליבו לפי אורח התקופה בה הוא חי... וכופה על אחרים לחיות לפי אותם פרשנויות והלכות...
יש חרדים כבדים, רוב הדתיים הם אנשים מחושבים ומאוד נחמדים הרבה יותר מנומסים מרוב מי שאני מכיר.
יש קיצון בכל דבר,זה כמו שתגיד שכל הערבים מחבלים

ביום שתהיה פה מדינת דת.. ויצא פסק הלכה לסגור את כל מכוני הכושר... כי הם מעודדים פריצות... התעסקות בגשמי... וכדומה...
אולי אתה תבין...

אם הדעות שלי מעניינות אותך במיוחד, אז אני לא מאמין שהעולם קיים 5800 שנה, וגם לא שנברא ב-6 ימים.
מושג של תקופה, יום, שנה - יכול לתאר דבר מילולי ויכול להיות דבר סימבולי שמתאר תקופה ארוכה הרבה יותר.
🤦‍♂️
המצחיק זה שהתנ"ך נכתב ע"י כמה אנשים...בתקופות שונות... ויש לו כמה גרסאות... וזה ספר ששוכתב כמה פעמים עד לגרסה שאנחנו מכירים היום...
ויש בו המון שגיאות\TYPO למיניהם. מי שרוצה, אשלח לו לראות.
בתנ"ך יש הסבר לכל דבר, הדתיים תמיד ימצאו הסבר כלשהו.

יום לא מחייב שיהיה יממה, בתנ"ך מפרשים דברים אחרת לרוב.
אתה טועה, בתנ"ך אין הסבר לכל דבר.
יש פרשנים ליצנים שממציאים הסברים הזויים בכדי להתיישר עם הקו המציאותי ולהמשיך להאכיל את המאמינים בלוקשים.
אני מכבד אנשים שמאמינים ואין שום שום בעיה איתם, אבל תפסיקו לנסות להוכיח את התנ"ך ולחפש איפה הוא צודק ולמה הוא סיפור אמיתי כי הוא לא.
אתם מאמינים - ואמונה לא מצריכה הוכחות.
זה שאתם מחפשים כאלה זה נחמד, אבל אין כאלה - ים סוף לא נחצה ואף ישות שמימית לא הטילה 10 מכות איומות על מצרים, זה פשוט הזוי להאמין בזה.
אין דבר כזה ים סוף. אנשים חיים בסרט שזה הים האדום. 🤣
אגב שאלה לגבי מכות מצרים.
למה אלוהים הקשה את ליבו של פרעה? למה הוא התערב בFREE WILL שלו?
בכדי שתהיה לאלוהים סיבה למכת בכורות? אלוהים הוא BABY KILLER?
למה לא שחרר את עמו וזהו בלי הצורך להרוג כל בכור במצרים? כי הוא אל נקמן וצמא דם שאוהב מוות? 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
🤦‍♂️

ויש בו המון שגיאות\TYPO למיניהם. מי שרוצה, אשלח לו לראות.

אתה טועה, בתנ"ך אין הסבר לכל דבר.
יש פרשנים ליצנים שממציאים הסברים הזויים בכדי להתיישר עם הקו המציאותי ולהמשיך להאכיל את המאמינים בלוקשים.

אין דבר כזה ים סוף. אנשים חיים בסרט שזה הים האדום. 🤣
אגב שאלה לגבי מכות מצרים.
למה אלוהים הקשה את ליבו של פרעה? למה הוא התערב בFREE WILL שלו?
בכדי שתהיה לאלוהים סיבה למכת בכורות? אלוהים הוא BABY KILLER?
למה לא שחרר את עמו וזהו בלי הצורך להרוג כל בכור במצרים? כי הוא אל נקמן וצמא דם שאוהב מוות? 🤦‍♂️
הוא רצה שהם יצאו ממצרים יותר מהר...לא עזר

• פותח/ת השרשור
רצה אלוקינו לשחרר את עמינו יותר ממהר ממצרים עם עשר המכות, לא הצליח לו..
לחצות את מצרים לישראל לוקח 40 שנה? 🤦‍♂️🤦‍♂️
אבל עזוב, בסוף אנחנו יוצאים לא בסדר

תראה את הסרט יציאת מצריים האחרון שעשה רידלי סקוט, בדיוק ככה הוא תיאר את אלוהים בסרט.
כילד אינפנטילי צמא דם.

טוב נו, רידלי סקוט.
הופתעתי שלא היו חייזרים בסרט 😄

תראה את הסרט יציאת מצריים האחרון שעשה רידלי סקוט, בדיוק ככה הוא תיאר את אלוהים בסרט.
כילד אינפנטילי צמא דם.

טוב נו, רידלי סקוט.
הופתעתי שלא היו חייזרים בסרט 😄
ראיתי... חחח אפקטים נחמדים 😃 הדמות של אלוהים שמופיעה כילד - גאוני, שנון ומצחיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית