מז"א לא פעיל?אמרת למקס שלא תשב בשקט אם הואיהרוג חתולים כפולחן, אבל אתה לא ממש פעיל בנושא תרנגולי(תרנגולות?)הכפרות..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מז"א לא פעיל?אמרת למקס שלא תשב בשקט אם הואיהרוג חתולים כפולחן, אבל אתה לא ממש פעיל בנושא תרנגולי(תרנגולות?)הכפרות..
גם בישבילי זו התעללות חסרת משמעות וטאבו לכל דבר, אבל חוץ מלחזק את עמדתי לא הבנתי מה הכוונה שלך.
אפילו רבנים מתנגדים לזה.
יום זה לא בהכרח יום,זה יכול לסמל תקופה או המון זמן. אתה לא יודע שבמקרא הכל משנים שיתאים ושטויות כאלהאחי... כתוב בתנ"ך שישה ימים!!!
אתה אומר שהתנ"ך זה שקר!!!!??@$#
יום זה לא בהכרח יום,זה יכול לסמל תקופה או המון זמן. אתה לא יודע שבמקרא הכל משנים שיתאים ושטויות כאלה
אני לא מאמין אבל אתה חייב להפסיק עם הילדותיות שלך בנושא הזה
איש איש באמונתו יחיה וברצינות למה להכנס לויכוחים כאלה ? זה ויכוחים שלא יוצאים מהם.
שקול ללהתווכח עם טבעוני/קרוספיטר/שמאלני/ביסט אנד צ'יט
יש חרדים כבדים, רוב הדתיים הם אנשים מחושבים ומאוד נחמדים הרבה יותר מנומסים מרוב מי שאני מכיר.סליחה? ילדותיות?
איש איש באמונתו יחיה? אתה חי בסרט!!
בנתיים מי שלא נותן לך לחיות בפה בשלווה ובשלום... זה אותם אנשים ילדותיים!!! שלקח צעד אחד קדימה מקבץ סיפורים דימיוניים ומפרש אותם כאהבת ליבו לפי אורח התקופה בה הוא חי... וכופה על אחרים לחיות לפי אותם פרשנויות והלכות...
🤦♂️אם הדעות שלי מעניינות אותך במיוחד, אז אני לא מאמין שהעולם קיים 5800 שנה, וגם לא שנברא ב-6 ימים.
מושג של תקופה, יום, שנה - יכול לתאר דבר מילולי ויכול להיות דבר סימבולי שמתאר תקופה ארוכה הרבה יותר.
ויש בו המון שגיאות\TYPO למיניהם. מי שרוצה, אשלח לו לראות.המצחיק זה שהתנ"ך נכתב ע"י כמה אנשים...בתקופות שונות... ויש לו כמה גרסאות... וזה ספר ששוכתב כמה פעמים עד לגרסה שאנחנו מכירים היום...
אתה טועה, בתנ"ך אין הסבר לכל דבר.בתנ"ך יש הסבר לכל דבר, הדתיים תמיד ימצאו הסבר כלשהו.
יום לא מחייב שיהיה יממה, בתנ"ך מפרשים דברים אחרת לרוב.
אין דבר כזה ים סוף. אנשים חיים בסרט שזה הים האדום. 🤣אני מכבד אנשים שמאמינים ואין שום שום בעיה איתם, אבל תפסיקו לנסות להוכיח את התנ"ך ולחפש איפה הוא צודק ולמה הוא סיפור אמיתי כי הוא לא.
אתם מאמינים - ואמונה לא מצריכה הוכחות.
זה שאתם מחפשים כאלה זה נחמד, אבל אין כאלה - ים סוף לא נחצה ואף ישות שמימית לא הטילה 10 מכות איומות על מצרים, זה פשוט הזוי להאמין בזה.
הוא רצה שהם יצאו ממצרים יותר מהר...לא עזר🤦♂️
ויש בו המון שגיאות\TYPO למיניהם. מי שרוצה, אשלח לו לראות.
אתה טועה, בתנ"ך אין הסבר לכל דבר.
יש פרשנים ליצנים שממציאים הסברים הזויים בכדי להתיישר עם הקו המציאותי ולהמשיך להאכיל את המאמינים בלוקשים.
אין דבר כזה ים סוף. אנשים חיים בסרט שזה הים האדום. 🤣
אגב שאלה לגבי מכות מצרים.
למה אלוהים הקשה את ליבו של פרעה? למה הוא התערב בFREE WILL שלו?
בכדי שתהיה לאלוהים סיבה למכת בכורות? אלוהים הוא BABY KILLER?
למה לא שחרר את עמו וזהו בלי הצורך להרוג כל בכור במצרים? כי הוא אל נקמן וצמא דם שאוהב מוות? 🤦♂️
מה? 😕הוא רצה שהם יצאו ממצרים יותר מהר...לא עזר
אתה טועה, בתנ"ך אין הסבר לכל דבר.
בתנ"ך מפרשים דברים אחרת
רצה אלוקינו לשחרר את עמינו יותר ממהר ממצרים עם עשר המכות, לא הצליח לו..מה? 😕
תראה את הסרט יציאת מצריים האחרון שעשה רידלי סקוט, בדיוק ככה הוא תיאר את אלוהים בסרט.למה לא שחרר את עמו וזהו בלי הצורך להרוג כל בכור במצרים? כי הוא אל נקמן וצמא דם שאוהב מוות? 🤦♂️
רגע אתה מאמין?תראה את הסרט יציאת מצריים האחרון שעשה רידלי סקוט, בדיוק ככה הוא תיאר את אלוהים בסרט.
כילד אינפנטילי צמא דם.
טוב נו, רידלי סקוט.
הופתעתי שלא היו חייזרים בסרט 😄
ראיתי... חחח אפקטים נחמדים 😃 הדמות של אלוהים שמופיעה כילד - גאוני, שנון ומצחיק.תראה את הסרט יציאת מצריים האחרון שעשה רידלי סקוט, בדיוק ככה הוא תיאר את אלוהים בסרט.
כילד אינפנטילי צמא דם.
טוב נו, רידלי סקוט.
הופתעתי שלא היו חייזרים בסרט 😄
רגע אתה מאמין?