עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל לחתוך לילד בן 8 ימים את הזין זה בסדר 😃אבל להרוג חתול זה לא לגיטימי בשום מצב.
אתה משווה בין דעאש לבין חברי הפורום שקוראים את השרשור ובמקרה כן מאמינים בדת?
אוקיי
מי חותך לעזאזעל לילד בן 8 את הזין?אבל לחתוך לילד בן 8 את הזין זה בסדר 😃
תיקנתי 😃מי חותך לעזאזעל לילד בן 8 את הזין?
ברית מילה..מי חותך לעזאזעל לילד בן 8 את הזין?
בגיל 8 אורי?ברית מילה..
8 ימיםבגיל 8 אורי?
נו? ומה הפואנטה שלך?8 ימים
מבלי להיכנס לדיון עמוק מדי? השנה נולדו כ-100 אלף תינוקות יהודים במדינת ישראל, מדובר בכ-100 אלף תינוקות שעברו התעוללות חולנית וחוקית לחלוטין בשם הדת.נו? ומה הפואנטה שלך?
נו, ו? הגיע הזמן לכרות לנשים את השדיים כדי להימנע מסרטן השד?There is some evidence that circumcision has health benefits, including:
- A decreased risk of urinary tract infections.
- A reduced risk of some sexually transmitted diseases in men.
- Protection against penile cancer and a reduced risk of cervical cancer in female sexpartners.
- Prevention of balanitis (inflammation of the glans) and balanoposthitis (inflammation of the glans and foreskin).
- Prevention of phimosis (the inability to retract the foreskin) and paraphimosis (the inability to return the foreskin to its original location).
איך שזה מבוצע זה משהו אחר...נו, ו? הגיע הזמן לכרות לנשים את השדיים כדי להימנע מסרטן השד?
אם היה מדובר במשהו מועיל הרפואה הייתה ממליצה עליו לכל תינוק בעולם, הרי זה ניתוח פשוט. כיום לא משנה מה התועלת, זה מבוצע ע"י "מוהל" ולא רופא מנתח, עם מספריים בצורה ברברית מול קהל. כמופע, לא בחדר ניתוח.
There is some evidence that circumcision has health benefits, including:
- A decreased risk of urinary tract infections.
- A reduced risk of some sexually transmitted diseases in men.
- Protection against penile cancer and a reduced risk of cervical cancer in female sexpartners.
- Prevention of balanitis (inflammation of the glans) and balanoposthitis (inflammation of the glans and foreskin).
- Prevention of phimosis (the inability to retract the foreskin) and paraphimosis (the inability to return the foreskin to its original location).
🍻תודה 😃
את לא צריכה לשכנע את המשוכנע, ולא ברור גם למה את מנסה..זאת הבעיה.. שכל אחד מפרש דברים לפי איך שזה מסתדר עם הרצונות שלו.
אפילו ה"לא תרצח" שם נתון לעירעור..
לרצוח יהודי מאמין זה פשע חמור, אבל עבור חלק מהמאמינים לרצוח הומוסקסואל או ערבי זה "נסלח"..
יש הרבה פירצות בטקסט המקראי ואדם שבוחר לתת לאותו טקסט תוקף מוסרי ולהכתיב כללי התנהגות המבוססים על אותו טקסט, יכול להוביל לפגיעה מיותרת..
🤦♂️למה צריך לכבד דת גזענית בצורה שלא תבייש את היטלר? למה לכבד מאמינים באל הצבאות הבבלי שאחד המלכים הפך אותו לחבר הדמיוני שלו וכפה אותו על העם יותר ממה שאני מכבד אנשים שמאמינים בשלגייה ושבעת הגמדים?
בסדר, ברור שמדובר בהתנהגות חולנית וחוקית.. עם זה אני מסכים, אבל אם הייתה לך אפשרות לבחור..היית בוחר לחיות עם עורלה?מבלי להיכנס לדיון עמוק מדי? השנה נולדו כ-100 אלף תינוקות יהודים במדינת ישראל, מדובר בכ-100 אלף תינוקות שעברו התעוללות חולנית וחוקית לחלוטין בשם הדת.
בסדר, ברור שמדובר בהתנהגות חולנית וחוקית.. עם זה אני מסכים, אבל אם הייתה לך אפשרות לבחור..היית בוחר לחיות עם עורלה?
לא סתם שחקני פורנו חותכים אותה גם 😆
לבריאות 🍻האפשרות שלי כבר לא רלוונטית. הבנים שלי(בהנחה שיהיו) לא יעברו את הטקס הנ"ל בשום אופן.
חשבתי שהתשובה לגבי הילד שלי תסביר את עמדתי, בהחלט הייתי מעדיף שלא לעבור את התהליך בכפיה.לבריאות 🍻
ולענות באופן תאורטי תמיד אפשר, חבל שאתה מתחמק.