הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התגלה מין חדש של אדם קדמון

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
אתה משווה בין דעאש לבין חברי הפורום שקוראים את השרשור ובמקרה כן מאמינים בדת?
אוקיי

למה צריך לכבד דת גזענית בצורה שלא תבייש את היטלר? למה לכבד מאמינים באל הצבאות הבבלי שאחד המלכים הפך אותו לחבר הדמיוני שלו וכפה אותו על העם יותר ממה שאני מכבד אנשים שמאמינים בשלגייה ושבעת הגמדים?

נו? ומה הפואנטה שלך?
מבלי להיכנס לדיון עמוק מדי? השנה נולדו כ-100 אלף תינוקות יהודים במדינת ישראל, מדובר בכ-100 אלף תינוקות שעברו התעוללות חולנית וחוקית לחלוטין בשם הדת.

There is some evidence that circumcision has health benefits, including:

• A decreased risk of urinary tract infections.
  • A reduced risk of some sexually transmitted diseases in men.
  • Protection against penile cancer and a reduced risk of cervical cancer in female sexpartners.
  • Prevention of balanitis (inflammation of the glans) and balanoposthitis (inflammation of the glans and foreskin).
  • Prevention of phimosis (the inability to retract the foreskin) and paraphimosis (the inability to return the foreskin to its original location).

• Protection against penile cancer and a reduced risk of cervical cancer in female sexpartners.
  • Prevention of balanitis (inflammation of the glans) and balanoposthitis (inflammation of the glans and foreskin).
  • Prevention of phimosis (the inability to retract the foreskin) and paraphimosis (the inability to return the foreskin to its original location).
נו, ו? הגיע הזמן לכרות לנשים את השדיים כדי להימנע מסרטן השד?
אם היה מדובר במשהו מועיל הרפואה הייתה ממליצה עליו לכל תינוק בעולם, הרי זה ניתוח פשוט. כיום לא משנה מה התועלת, זה מבוצע ע"י "מוהל" ולא רופא מנתח, עם מספריים בצורה ברברית מול קהל. כמופע, לא בחדר ניתוח.

נו, ו? הגיע הזמן לכרות לנשים את השדיים כדי להימנע מסרטן השד?
אם היה מדובר במשהו מועיל הרפואה הייתה ממליצה עליו לכל תינוק בעולם, הרי זה ניתוח פשוט. כיום לא משנה מה התועלת, זה מבוצע ע"י "מוהל" ולא רופא מנתח, עם מספריים בצורה ברברית מול קהל. כמופע, לא בחדר ניתוח.
איך שזה מבוצע זה משהו אחר...
מסכים עם זה שזה דוחה הצורה שזה מבוצע.

כל המיתוסים והאמת סביב ברית מילה

זאת הבעיה.. שכל אחד מפרש דברים לפי איך שזה מסתדר עם הרצונות שלו.
אפילו ה"לא תרצח" שם נתון לעירעור..
לרצוח יהודי מאמין זה פשע חמור, אבל עבור חלק מהמאמינים לרצוח הומוסקסואל או ערבי זה "נסלח"..
יש הרבה פירצות בטקסט המקראי ואדם שבוחר לתת לאותו טקסט תוקף מוסרי ולהכתיב כללי התנהגות המבוססים על אותו טקסט, יכול להוביל לפגיעה מיותרת..
את לא צריכה לשכנע את המשוכנע, ולא ברור גם למה את מנסה..
לא נותן לגיטימציה לא לפשעים של דעאש ולא לרוצח הומוסקסואלים. את שניהם צריכים להרוג.

למה צריך לכבד דת גזענית בצורה שלא תבייש את היטלר? למה לכבד מאמינים באל הצבאות הבבלי שאחד המלכים הפך אותו לחבר הדמיוני שלו וכפה אותו על העם יותר ממה שאני מכבד אנשים שמאמינים בשלגייה ושבעת הגמדים?
🤦‍♂️
לא התכוונתי באופן כללי, ונרחב.. (למרות שגם שם אני חושב שיש מקום לכבד את אמונתו של האחר),
התכוונתי שתכבדו את החברים שלך כאן בפורום שקוראים את הדברים האלה וזה פוגע בהם. כי אני בטוח שיש כאלה.
בכל אופן, מספיק עם השכנועים העצמיים וההסברים הללו.. תשמור אותם למי שאתה אשכרה יכול להתווכח איתו על הנושא כי יש לו משהו להגיד בחזרה 😃
אני לא מתעסק בדברים האלה.. הם לא מעניינים אותי.

מבלי להיכנס לדיון עמוק מדי? השנה נולדו כ-100 אלף תינוקות יהודים במדינת ישראל, מדובר בכ-100 אלף תינוקות שעברו התעוללות חולנית וחוקית לחלוטין בשם הדת.
בסדר, ברור שמדובר בהתנהגות חולנית וחוקית.. עם זה אני מסכים, אבל אם הייתה לך אפשרות לבחור..היית בוחר לחיות עם עורלה?
לא סתם שחקני פורנו חותכים אותה גם 😆

בסדר, ברור שמדובר בהתנהגות חולנית וחוקית.. עם זה אני מסכים, אבל אם הייתה לך אפשרות לבחור..היית בוחר לחיות עם עורלה?
לא סתם שחקני פורנו חותכים אותה גם 😆

האפשרות שלי כבר לא רלוונטית. הבנים שלי(בהנחה שיהיו) לא יעברו את הטקס הנ"ל בשום אופן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית