🥷תודה על ההסבר..ידעתי שיש סיבה שבוהים בי עם הטייץ:s85:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🥷תודה על ההסבר..ידעתי שיש סיבה שבוהים בי עם הטייץ:s85:
תודה על ההסבר..ידעתי שיש סיבה שבוהים בי עם הטייץ:s85:
כמה נדוש שזה נשמע - אני הולך כדי להתאמן, לא ממש מעניין אותי מי סביבי בוחן אותי בצורה כזו או אחרת.יש לך אומץ להגיע עם טייטס לחד''כ ציבורי? סחטיין.😃
חחחח... כן הטייץ זה בעיה אצלנו!
זה כמו מחשוף עמוק אצל בחורה בשבילכם...
קרית אתא, go figure 😆אתה בבית ספר מאוד מוזר. 😕
למה ראית כל כך הרבה? או שאתה ..? לא שיש בעיה עם זה אתה פשוט מצחיק אותי עם התגובות שלך חחחבתור בחור שראה הרבה שמקלים בחיים שלו... בכל הצורות הגדלים והצבעים..
כולם עושים את אותה עבודה.. 🤯
כי לא הצלחת להסיק את זה מהמשפט הזה?למה ראית כל כך הרבה? או שאתה ..? לא שיש בעיה עם זה אתה פשוט מצחיק אותי עם התגובות שלך חחח
יש בעולם גברים שאוהבים נשים , ויש גברים שאוהבים גברים... ויש אפילו גברים שאוהבים נשים וגברים
הבנתי.. האמת שזה לא היה נראה צפוי 🤯כי לא הצלחת להסיק את זה מהמשפט הזה?
תקשיב, הבן אדם לא בן 15. לא חושב שיש סיבה להסתיר את זה בגיל שלו. אם בכלל.הבנתי.. האמת שזה לא היה נראה צפוי 🤯
אבל סחתיין! ככה צריך, בלי להתבייש
לא יודע, המון אנשים לא מקבלים את זה כי יש לנו חברה מוזרה.. מה, חסר הומופוביה?תקשיב, הבן אדם לא בן 15. לא חושב שיש סיבה להסתיר את זה בגיל שלו. אם בכלל.
מפגרת*חברה מוזרה
30+לא יודע בן כמה הוא אבל תמיד יפה לראות שהוא לא מתבייש בזה
עצוב אבל נכון..כולה נטייה מינית שונה.. אחרי הכל כולנו בני אדם 🍻מפגרת*
30+
כן , אני רואה את הבחורות המסכנות אצלנו במכון כשהן מקבלות מבטי זימה מבחורים כשהן עושות דדליפט , סקוואטים... סטיפ-דדליפט...
זה מבדר...
😆
אתה לא אוחצ'ה מהממת? 😲חברים תודה על התמיכה...
אבל להיות גיי זה ממש לא ביג דיל.. אני מחוץ לארון מגיל 17.. בחיים שלי לא סבלתי מהומופוביה...
אני לא איזה גיי נשי , או אוחצ'ה מהממת שחי מלעשות דרמה.. וכל היום במסיבות בתל אביב..
כולה בחור שבקטע של בחורים... בטוח שיש פה עוד מלא בפורום..
😆
ביאסת את מתי 🫤או אוחצ'ה מהממת שחי מלעשות דרמה
לא יכול שלא להסכים יותר, לחתוך לילד שלך בגיל צעיר זה נראה לי התעללות, מכיר אישית חבר לטירונות ולפלוגה שעבר את הניתוח לקראת השיחרור שבוע ראשון בערך הבנתי שזה כאבים חזקים ולאט לאט יורדים ובסוף אחרי בערך חודש הכל נעלם, ולכן זה לא נוראה כל כך לעשות את זה בגיל מבוגר, במיוחד בארץ שאפשר לעשות בצבא ואז זה גימלים לחודש כמעט.לא יכול להסכים איתך. ניתן לעבור את תהליך הניתוח בכל שלב בחיים, תן לילד לעשות את ההחלטות שלו כשיתבגר.