הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התגלה מין חדש של אדם קדמון

• פותח/ת השרשור Y0na
  • פורסם בתאריך
יש לך אומץ להגיע עם טייטס לחד''כ ציבורי? סחטיין.😃
כמה נדוש שזה נשמע - אני הולך כדי להתאמן, לא ממש מעניין אותי מי סביבי בוחן אותי בצורה כזו או אחרת.

חחחח... כן הטייץ זה בעיה אצלנו!

זה כמו מחשוף עמוק אצל בחורה בשבילכם...

תחת ורגליים > שדיים

כן , אני רואה את הבחורות המסכנות אצלנו במכון כשהן מקבלות מבטי זימה מבחורים כשהן עושות דדליפט , סקוואטים... סטיפ-דדליפט...
זה מבדר...
😆
וזה מסכם את בצורה מצוינת את הנושא של האשכול הזה.. שאנחנו עדיין מתנהגים כמו אנשים קדמונים בהרבה מובנים..
כנראה שאנחנו לא כל כך רחוקים מאותו זן של אדם קדמון שהתגלה.. חוץ מזה שהיום יש טבעונים!!! 🤢

בתור בחור שראה הרבה שמקלים בחיים שלו... בכל הצורות הגדלים והצבעים..

כולם עושים את אותה עבודה.. 🤯
למה ראית כל כך הרבה? או שאתה ..? לא שיש בעיה עם זה אתה פשוט מצחיק אותי עם התגובות שלך חחח

למה ראית כל כך הרבה? או שאתה ..? לא שיש בעיה עם זה אתה פשוט מצחיק אותי עם התגובות שלך חחח
כי לא הצלחת להסיק את זה מהמשפט הזה?
יש בעולם גברים שאוהבים נשים , ויש גברים שאוהבים גברים... ויש אפילו גברים שאוהבים נשים וגברים

תקשיב, הבן אדם לא בן 15. לא חושב שיש סיבה להסתיר את זה בגיל שלו. אם בכלל.
לא יודע, המון אנשים לא מקבלים את זה כי יש לנו חברה מוזרה.. מה, חסר הומופוביה?
לא יודע בן כמה הוא אבל תמיד יפה לראות שהוא לא מתבייש בזה

תודה רבה על פרסום הכתבה!
אותי באופן אישי , מעניינים אותי הנושאים של מה קרה על הכוכב הזה מהרגע שנוצר
ממש התרגשתי לראות שמצאו מין חדש של אדם הקדמון , בטח הארכיאולוגים קפצו כמו ילדות קטנות מהתרגשות

חברים תודה על התמיכה...
אבל להיות גיי זה ממש לא ביג דיל.. אני מחוץ לארון מגיל 17.. בחיים שלי לא סבלתי מהומופוביה...
אני לא איזה גיי נשי , או אוחצ'ה מהממת שחי מלעשות דרמה.. וכל היום במסיבות בתל אביב..
כולה בחור שבקטע של בחורים... בטוח שיש פה עוד מלא בפורום..
😆

חברים תודה על התמיכה...
אבל להיות גיי זה ממש לא ביג דיל.. אני מחוץ לארון מגיל 17.. בחיים שלי לא סבלתי מהומופוביה...
אני לא איזה גיי נשי , או אוחצ'ה מהממת שחי מלעשות דרמה.. וכל היום במסיבות בתל אביב..
כולה בחור שבקטע של בחורים... בטוח שיש פה עוד מלא בפורום..
😆
אתה לא אוחצ'ה מהממת? 😲

לא יכול להסכים איתך. ניתן לעבור את תהליך הניתוח בכל שלב בחיים, תן לילד לעשות את ההחלטות שלו כשיתבגר.
לא יכול שלא להסכים יותר, לחתוך לילד שלך בגיל צעיר זה נראה לי התעללות, מכיר אישית חבר לטירונות ולפלוגה שעבר את הניתוח לקראת השיחרור שבוע ראשון בערך הבנתי שזה כאבים חזקים ולאט לאט יורדים ובסוף אחרי בערך חודש הכל נעלם, ולכן זה לא נוראה כל כך לעשות את זה בגיל מבוגר, במיוחד בארץ שאפשר לעשות בצבא ואז זה גימלים לחודש כמעט.

בכל מקרה אני לא נימול כי ההורים שלי החליטו שאם אני ירצה אני יעשה בגיל מבוגר, ממה שקראתי הסקס של אנשים שעשו את הניתוח בגיל מבוגר ( כלומר היו להם חיי מין לפני ואחרי הניתוח) אמרו שהסקס פחות מהנה וההסבר לזה שבגלל החיכוח של הראש החשוף כל תאי העצבים שם מתים לאחרי כמה זמן, ולכן אתה נהיה פחות רגיש שם ויותר מהנה לך.

אף בחורה שהייתי איתה לא התלוננה על זה שאני לא נימול הרבה אפילו אהבו את זה יותר (אולי שיקרו לי לא יודע ולא אכפת לי).

לגבי ה"יתרונות" הם היו אולי נכונים לתקופה של זמן מראשית כאשר לא היה סבון ומקלחת, היום שאני מתקלח פעם ביום לפחות אין סיבה לעשות את זה בגלל שזה "בריא"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית