הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ זמן מנוחה

ron200011

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
2
11
2
ספייס קרית אתא
כמה זמן מנוחה כדאי לעשות בין כל סט לסט ?
וכמה בין תרגיל לתרגיל ?

• פותח/ת השרשור
תלוי במטרות.
התשובה הכי טובה תהיה - אתה צריך לנוח את הזמן הדרוש בשבילך להרים את המשקל שכתוב לך בתוכנית.
אז נגיד אם אני עושה 5 דקות בין סט של בנץ פרס זה נורמאלי וזה לא יהרוס או משהו כזה ?

זה תלוי בהרבה משתנים,
לדוגמא אם זה תרגיל ליבה (כמו לחיצת חזה) אז תלוי אם אתה במסה (בדרך כלל אתה נח 2-3 שקות, מפני שהמשקל הוא כבד) ואם אתה בחיטוב (בדרך כלל נחים 30-45 שניות)

אז נגיד אם אני עושה 5 דקות בין סט של בנץ פרס זה נורמאלי וזה לא יהרוס או משהו כזה ?
אוי ואבוי
זה תלוי בהרבה משתנים,
לדוגמא אם זה תרגיל ליבה (כמו לחיצת חזה) אז תלוי אם אתה במסה (בדרך כלל אתה נח 2-3 שקות, מפני שהמשקל הוא כבד) ואם אתה בחיטוב (בדרך כלל נחים 30-45 שניות)
אויייייייייי ואבוייייייייי

בכלליות
תנוח בסביבות ה2 דקות בבנץ..
לזמן המנוחה יש חשיבות

אלא אם אתה בSS אז תנוח 3-5..

אוקי אז אני מנסה להבין אותך

אתה טוען ש
1. לזמן המנוחה אין חשיבות
2. לנוח 5 דקות בבנץ יתן אותו/יותר תגובה היפרטרופית

לא טענתי שאין לה חשיבות כלל,אבל אם בן אדם אחד מרגיש שהוא צריך לנוח בבנץ' 5 דקות ולא 2 כמו שאתה טוען הוא יגיע לאותן תוצאות.

לא טענתי שאין לה חשיבות כלל,אבל אם בן אדם אחד מרגיש שהוא צריך לנוח בבנץ' 5 דקות ולא 2 כמו שאתה טוען הוא יגיע לאותן תוצאות.
אז אתה אומר שבאימון מה שאתה מרגיש לנוח זה כמה שאתה צריך לנוח

אני בgvt לא מרגיש טוב עם דקה וחצי אז בוא ננוח 5 דקות כי אני מרגיש עם זה טוב, בטח תהיה אותה תגובה היפרטרופית

אני מציע לך לוותר...

ולמה זה רק בSS?
לפי השאלה הסקתי שהוא מתחיל
אם הוא מתחיל ומתאמן כוח סביר להניח שהוא עושה SS

סביר להניח שהוא בכלל לא מתאמן כוח (למרות שלמתחילים זה פחות קריטי כל המושגים האלה) אז ההצעה שלי היתה לנוח 2 דקות

@DarkMatter
בתוכניות כוח כדוגמת SS המטרה היא להוסיף משקלים מאימון לאימון או משבוע לשבוע. בשביל זה עליך לעשות כל מה שאפשר על מנת להצליח להרים את המשקל, שזה אומר, במקרים מסוימים, גם לנוח 10 דקות בין סט לסט, כולל בנץ'. בGVT אין לך מטרה להסיף משקלי עבודה משבוע לשבוע באופן לינארי אז הטיפ הזה לא רלוונטי לתוכניות שמטרתם העיקרית היא לא כוח אלה היפרטרופיה. חוץ מזה בGVT אתה עובד בטווח של 10 חזרות, זאת עצימות מאוד נמוכה יחסית לתוכניות כוח ולכן זמן המנוחה הארוך פחות חשוב כאן כי ל10 חזרות אתה לא תצליח להרים אפילו קרוב לאותו המשקל שתצליח להרים ל3 או 5.
המספרים שהבאת באחת מהתגובות הקודמות שלך לא רלוונטיים לשום תוכנית שמטרתה התחזקות פרוגרסיבית משבוע לשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית