הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב מוטיבציה

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
לא הייתי פותח את הדף הזה סתם
בחיים לא הייתה לי תקופה כל כך גרועה הכל לא הולך , וגם באימונים לא משהו בזמן האחרון אני מוותר על מלא אימונים ואני רק נתקע

אני עובד קשה בצבא אבל תמיד מצאתי הייתה לי מוטבציה להתאמן גם אם זה רק בשעות הקטנות של הלילה ,
אני כבר שלושה שבועות לא מתאמן כמו שצריך , אין לי כוח אני מוותר לעצמי על האימונים וגם אם אני מתאמן אני חותך באמצע , חייב לשמוע מה נותן לכם מוטבציה גם ברגעים הכי חרא
לא יכול לסבול את ההרגשה הזאת שאתה לא ברוטיהה של האימונים ואני לא מצליח לצאת מזה

יכול להיות שאתה זקוק לשבוע הפסקה כדי לנוח קצת וכדי לראות האם גורמים אחרים בחיים משפיעים על האימונים שלך לרעה (תזונה, שינה, לחץ).

יחד עם זאת, תזכור שמוטיבציה באה והולכת. משמעת, לעומת זאת, לא תלך כל כך מהר אם תשריש אותה.. זה מבאס ללכת לאימון בלי מוטביציה. אבל תרים את עצמך ותעשה את זה, כי אימון מבאס עדיף על לא-אימון. אם תתמיד בכך תראה שגם בימים בהם אין מוטיבציה (ולכולם יש ימים כאלה), כוח ההרגל יעזור לך להמשיך.

אל תלך עם הראש בקיר, תנוח שבוע אל תעשה כלום, תבדוק אולי אתה צריך להחליף תוכנית, תחליף תרגילים ותגיע מרוכז ומפוקס רק באימון

בהצלחה 😃

מנוחה רק תעשה לך טוב. קח שבוע ותקדיש אותו להתאוששות אופטימלית, אמבטיות, פואם רולר, שינה וכל מה שאתה רק יכול לחשוב עליו, כך שגם כשאתה לא מתאמן תנצל את הזמן בצורה שתועיל לך

נסה להחליף תוכנית, תוכנית חדשה תמיד ממלאת אותי במוטיבציה כאילו הרגע התחלתי להתאמן.

מסכים, קח תוכנית חדשה תתכנן אותה ותשים לעצמך יעדים חדשים לעתיד.
ובנוסף לזה קח שבוע אפילו שבועיים חופש החשק כבר יחזור לך בקלות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית