הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתוסכל

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
אני כבר הרבה זמן אוכל,נח ומתאמן ונותן הכל ומשקיע מאוד, אני עולה במשקלי עבודה ובהתחלה גם עליתי במשקל,עליתי מ54 ל 60 ואני תקוע שבועיים כבר במשקל הזה, אין לי תפריט מהסיבה הפשוטה שאני לא יכול לאכול כל יום אותו דבר, זה משעמם אותי ולא כל יום יש לי אפשרות אבל אני אוכל בריא וסופר קלוריות וערכים, אני שוקל 60 1.75-1.76 בן 15 והחילוף חומרים שלי בשמיים, אני כבר נמצא במצב שכל יום אני אוכל 3200 קלוריות וזה לא כל כך עוזר, יש אולי משהו שנראה לכם שאני עושה לא נכון או שאתם חושבים שאולי אני עושה נכון? אני כבר לא יודע מה לעשות

תודה לעוזרים

אין לי תפריט מהסיבה הפשוטה שאני לא יכול לאכול כל יום אותו דבר
בשביל זה יש את MYFITNESSPAL שמאפשר לך לעדכן כל יום מה אתה אוכל ולראות כמה תאכלס אתה אוכל ביום. לא צריך תפריט קבוע בימינו כשיש לנו אפליקציות כל כך מתקדמות
זה לא מה שיעזור לך להתקדם במסה. אני לא יודע למה אתה קורא "לאכול בריא" אבל לפעמים תוספי תזונה כמו חמאת בוטנים, אוריאו ונוטלה הכרחיים אם אתה לא רואה התקדמות במשקל.
אני כבר נמצא במצב שכל יום אני אוכל 3200 קלוריות וזה לא כל כך עוזר
אני לא חושב שאתה באמת יודע כמה אתה אוכל. תשתמש באפליקציה שציינתי למעלה ואתה תדע בוודאות כמה אתה מכניס כל יום. תקנה גם משקל מזון כדי לדייק יותר

• פותח/ת השרשור
בשביל זה יש את MYFITNESSPAL שמאפשר לך לעדכן כל יום מה אתה אוכל ולראות כמה תאכלס אתה אוכל ביום. לא צריך תפריט קבוע בימינו כשיש לנו אפליקציות כל כך מתקדמות

זה לא מה שיעזור לך להתקדם במסה. אני לא יודע למה אתה קורא "לאכול בריא" אבל לפעמים תוספי תזונה כמו חמאת בוטנים, אוריאו ונוטלה הכרחיים אם אתה לא רואה התקדמות במשקל.

אני לא חושב שאתה באמת יודע כמה אתה אוכל. תשתמש באפליקציה שציינתי למעלה ואתה תדע בוודאות כמה אתה מכניס כל יום. תקנה גם משקל מזון כדי לדייק יותר
זה האפליקצייה שאני משתמש בה ויש לי גם מד משקל, כמו שציינתי אני מגיע כל יום ל3200 אני לא מגזים או משקר כי אין לי סיבה, יש ימים שאני מגיע גם ליותר, אני משתמש בחמאת בוטנים באופן קבוע ואני מוסיף גם ביום אגוזי מלך,אגוזי ברזיל ושקדים פעם בכמה זמן אני מוסיף נוטלה לשייק מסה אבל בעקרון בדרך כלל לא

יש לך רעיון? או שכדאי לי לשאול מישהו אחר ולתייג?

תאכל 3200 עם תפריט מסודר ובנוסף תשקול את מה שאתה אוכל, רק לשבוע הראשון, ככה תהיה בטוח שאתה באמת אוכל 3200 קל

אולי תקנה גיינר? מוסיף לך עוד 1200 קלוריות כמו כלום.
אם עלית במשקל ועכשיו אתה תקוע, משמע שהגיע הזמן לאכול עוד..
לא ציינת כמה זמן אתה כבר במסה, יכול להיות שאם אתה תקופה ארוכה במסה אז הגיע הזמן להפסקה קטנה.
תעלה תמונות של לפני/אחרי, תן יותר נתונים.
(כל זאת במידה ואתה באמת אוכל את הכמות שציינת ועדיין לא עולה)

סיבה נוספת ויותר סבירה, היא שאתה לא אוכל באמת 3200 קלוריות בכל יום.
בשביל זה אני ממליץ לך לבנות תפריט.
תזכור שבתקופת המסה התפריט יכול להיות מגוון מאוד. זה לא חיטוב שיש חזה עוף ואורז כל יום כל היום. תן לעצמך אפשרויות גיוון.

• פותח/ת השרשור
אולי תקנה גיינר? מוסיף לך עוד 1200 קלוריות כמו כלום.
אם עלית במשקל ועכשיו אתה תקוע, משמע שהגיע הזמן לאכול עוד..
לא ציינת כמה זמן אתה כבר במסה, יכול להיות שאם אתה תקופה ארוכה במסה אז הגיע הזמן להפסקה קטנה.
תעלה תמונות של לפני/אחרי, תן יותר נתונים.
(כל זאת במידה ואתה באמת אוכל את הכמות שציינת ועדיין לא עולה)

סיבה נוספת ויותר סבירה, היא שאתה לא אוכל באמת 3200 קלוריות בכל יום.
בשביל זה אני ממליץ לך לבנות תפריט.
תזכור שבתקופת המסה התפריט יכול להיות מגוון מאוד. זה לא חיטוב שיש חזה עוף ואורז כל יום כל היום. תן לעצמך אפשרויות גיוון.
תאכל 3200 עם תפריט מסודר ובנוסף תשקול את מה שאתה אוכל, רק לשבוע הראשון, ככה תהיה בטוח שאתה באמת אוכל 3200 קל
זה ממש לא משנה אם אני בתפריט או לא כל עוד אני סופר ושוקל כל דבר שאני אוכל
נגמרו לי הרעיונות. התקלת אותי
להוסיף יום צ'יט בשבוע אולי? באמת שזה לא נראה לי הגיוני לאכול יותר מ3300 קלוריות ביום על 60 קילו מסריחים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית