ייעוץ תוספים לחיטוב אופטימלי

• פותח/ת השרשור SaMass
  • פורסם בתאריך

SaMass

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אהלן, אני בטוח שאני לא הראשון ששואל את זה, דיפדפתי בנושאי עבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת למקרה שלי.
אני חייל, יש מכון כושר בבסיס וגם מנוי סופשים בבית. עשיתי בדיקת מדדים היום אחרי שהייתי מתאמן לפני הגיוס קבוע והנתונים נוראיים.
אני 1.85, שוקל 84 קילו, מעל 20 אחוז שומן 34 וחצי קילו שריר. החלטתי להתחיל קודם כל מחיטוב כמה שיותר אגרסיבי. יש לי שומן מאוד עיקש במותניים (שנים שזה קיים למען האמת, והגיע הזמן לשים סוף חד וחלק). אני יודע לעבוד קשה במכון ולהיות צמוד לתפריט מאוזן.
מניסיון שלי עם עצמי, מצאתי מאוד יעיל להשתמש בקריאטין בזמן חיטוב ולאחר מכן.
עכשיו בגלל שיש לי שומן מאוד עיקש בצדדים (מעך החגורה), חשבתי אולי לקנות שורף שומן (בסגנון ליפו 6, למרות שקראתי פה וכולם קוטלים פה אחד אנשים שקונים את הליפו). להתחיל סבב קלן וחבריו קצת בעייתי לחייל קרבי באיוש שצריך לתפעל נשק כמו שצריך. לכן אני פה להתייעץ בשורה התחתונה לגבי מספר דברים:
1. שורף שומן. איזה, כמה, האם בכלל כדאי למקרה שלי ספציפית?
2. יש לי נסיון עם אבקות חלבון מאוד אהבתי את ה on gold standard אבל קצת יקר, ואני טועה אם בכלל שווה להשקיע כמות כזו של כסף כאשר יש מתחרים שמציעים אותו הדבר במחיר זול יותר
3. אם באמת כל שורפי השומן (שכחתי לציין שאין לי בעיה גם עם "לא חוקיים" כל עוד הידיים שלי לא ירעדו מידי), יש אולי תשלובת שדומה לקלן שגורמת לתופעות לוואי חלשות יותר?

תודה רבה לקוראים על החפירה למעלה, שתיהיה לכם שנה טובה 😃

אני 1.85, שוקל 84 קילו, מעל 20 אחוז שומן 34 וחצי קילו
המכשירים האלה שמודדים שומן לא שווים כלום ומזייפים הרבה מאוד בדרך כלל, אם תרצה הערכת שומן אתה מוזמן להעלות תמונה לאתר ונוכל לעזור לך להעריך.

כשיו בגלל שיש לי שומן מאוד עיקש בצדדים
שומן עיקש רואים על 10% שומן בערך, עכשיו יכול להיות שיש שם שומן עיקש אבל כנראה שרובו שומן רגיל

גנון ליפו 6, למרות שקראתי פה וכולם קוטלים פה אחד אנשים שקונים את הליפו
הוא לא שווה כלום

תחיל סבב קלן וחבריו קצת בעייתי לחייל קרבי באיוש שצריך לתפעל נשק כמו שצריך
מה גם שזה לא חוקי ומבחינה צבאית זה כמו שתעשן סמים על כל המשתמע מכך.

שורף שומן. איזה, כמה, האם בכלל כדאי למקרה שלי ספציפית?
לא, שורף שומן עוזר מעט (הלא חוקיים כמובן) אבל לא משנה את העובדה שצריך להקפיד מאוד על גרעון קלורי ואימונים. זה לא תרופת פלא. וכמו שכתבתי כדי שיהיה לך אכפת כשאתה בצבא.

. יש לי נסיון עם אבקות חלבון מאוד אהבתי את ה on gold standard אבל קצת יקר, ואני טועה אם בכלל שווה להשקיע כמות כזו של כסף כאשר יש מתחרים שמציעים אותו הדבר במחיר זול יותר
מה השאלה?

ם באמת כל שורפי השומן (שכחתי לציין שאין לי בעיה גם עם "לא חוקיים" כל עוד הידיים שלי לא ירעדו מידי), יש אולי תשלובת שדומה לקלן שגורמת לתופעות לוואי חלשות יותר?
אני פחות בקיא בזה, אם אני לא טועה קלן הוא בין הקלים נחשב. אולי יש יןתר קלים מבחינת תופעות לוואי לתשובה קצת יותר רצינית ממה שכתבתי אתה מוזמן לשאול בפורום סטרואידים.

בכללי אני ממליץ לך פשוט לעשות חיטוב נכון, וזה אפשרי הבעיה היא האימוני כוח, אם יש לך איזה שהיא אפשרות לבצע אימון כוח בבסיס זה יעזור.

אתה מוזמן לקרוא את המאמר הבא כדי לקבל קצת יותר מושגים על חיטוב נכון:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
המכשירים האלה שמודדים שומן לא שווים כלום ומזייפים הרבה מאוד בדרך כלל, אם תרצה הערכת שומן אתה מוזמן להעלות תמונה לאתר ונוכל לעזור לך להעריך.

שומן עיקש רואים על 10% שומן בערך, עכשיו יכול להיות שיש שם שומן עיקש אבל כנראה שרובו שומן רגיל

הוא לא שווה כלום

מה גם שזה לא חוקי ומבחינה צבאית זה כמו שתעשן סמים על כל המשתמע מכך.

לא, שורף שומן עוזר מעט (הלא חוקיים כמובן) אבל לא משנה את העובדה שצריך להקפיד מאוד על גרעון קלורי ואימונים. זה לא תרופת פלא. וכמו שכתבתי כדי שיהיה לך אכפת כשאתה בצבא.

מה השאלה?

אני פחות בקיא בזה, אם אני לא טועה קלן הוא בין הקלים נחשב. אולי יש יןתר קלים מבחינת תופעות לוואי לתשובה קצת יותר רצינית ממה שכתבתי אתה מוזמן לשאול בפורום סטרואידים.

בכללי אני ממליץ לך פשוט לעשות חיטוב נכון, וזה אפשרי הבעיה היא האימוני כוח, אם יש לך איזה שהיא אפשרות לבצע אימון כוח בבסיס זה יעזור.

אתה מוזמן לקרוא את המאמר הבא כדי לקבל קצת יותר מושגים על חיטוב נכון:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

וואו זה חדש לי. אז אתה אומר שאם אני משתמש בשורף שומן שמוכרז כ 'לא חוקי' בבדיקת שתן יכול להמצא שאריות לזה?
את הנתונים לגבי בגוף קיבלתי ממכשיר שבודק בזרם חשמלי שנמצא אצל היועץ כושר שבמכון בעיר שלי.
בנוגע לחלבון, אני שואל אם יש באמת סיבה לקנות אופטימום במחיר הגבוה שלו כשיש חברות אחרות שמוכרות חלבון במחירים נמוכים יותר.
תודה על התשובה המהירה!

וואו זה חדש לי. אז אתה אומר שאם אני משתמש בשורף שומן שמוכרז כ 'לא חוקי' בבדיקת שתן יכול להמצא שאריות לזה?
זה אני לא יודע, אבל אם יגלו בדרך כל שהיא זה נחשב כחומר אסור.

את הנתונים לגבי בגוף קיבלתי ממכשיר שבודק בזרם חשמלי שנמצא אצל היועץ כושר שבמכון בעיר שלי
זה בדרך כלל לא שווה כלום

אופטימום במחיר הגבוה שלו כשיש חברות אחרות שמוכרות חלבון במחירים נמוכים יותר.
תודה על התשובה המהירה
שאלה שלך על תקציב, זה לא חובה. אני עד עכשיו קניתי דימטייז בגלל שנחשבים איכותיים ועברו המון בדיקות אבל אני מפסיק את זה.
אתה מוזמן לפנות ל@aminoshop הם יוכלו להמליץ לך על חלבון שיהיה זול יותר ועבר בדיקות מעבדה

• פותח/ת השרשור
זה אני לא יודע, אבל אם יגלו בדרך כל שהיא זה נחשב כחומר אסור.

זה בדרך כלל לא שווה כלום

שאלה שלך על תקציב, זה לא חובה. אני עד עכשיו קניתי דימטייז בגלל שנחשבים איכותיים ועברו המון בדיקות אבל אני מפסיק את זה.
אתה מוזמן לפנות ל@aminoshop הם יוכלו להמליץ לך על חלבון שיהיה זול יותר ועבר בדיקות מעבדה

אוקיי, תודה!
מה אתה אומר על שילוב של קריאטין בחיטוב? מיותר או שיכול לשמר שריר בצורה כלשהי?
ושאלונת קטנה, יצא לך להתנסות עם MATRIX5?

ה אתה אומר על שילוב של קריאטין בחיטוב? מיותר או שיכול לשמר שריר בצורה כלשהי?
לדעתי מיותר, אבל יש כאן הרבה שתומכים בזה היה איזה וויכוח ארוך על זה בפורום כבר כמה פעמים. חפש קריאטין בחיטוב תמצא מלא

שאלונת קטנה, יצא לך להתנסות עם MATRIX5
לא, יש נעוץ על אבקות חלבון מוזמן לחפש שם המלצות

• פותח/ת השרשור
לדעתי מיותר, אבל יש כאן הרבה שתומכים בזה היה איזה וויכוח ארוך על זה בפורום כבר כמה פעמים. חפש קריאטין בחיטוב תמצא מלא

לא, יש נעוץ על אבקות חלבון מוזמן לחפש שם המלצות

קיבלתי, תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית