הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על סקוואט LB

The Hulk

משתמש מתחיל
209
58
נק' מוניטין:
101
209
58
אז... פעם ראשונה שאני עושה LB "כבד", אשמח אם תגידו לי איך זה נראה כרגע ומה יש לשפר:

60x5

קל כמו שזה אמור להיות, אני רק רוצה לדעת שאני מבין את התנועה כמו שצריך ולהגיע למצב שזה נראה טוב לפחות במשקלים האלו, כדי שתהיה לי אינדיקציה איך לעבוד במשקלים הכבדים.

100x3:

תודה ושבת שלום 😁

1. הברך שלך לא יורדת באותו קו עם הקרסול. תתקן את זה, תתחיל את התנועה מהוצאת הברכיים החוצה. זאת גם הסיבה למה כל פעם הברכיים נכנסות פנימה בעליה.
2. לא יושב מספיק עם התחת אחורה. אתה צריך לעבוד עם יותר היפ דרייב, לשבת אחורה ולסיים עם גב הרבה פחות אנכי ממה שהוא אצלך בסרטון. אם תשב אחורה הגב יצטרך להיות בזווית קטנה יותר לרצפה על מנת לשמר את מרכז המסה, ומה שאתה עושה עכשיו מדמה יותר היי באר סקוואט.

• פותח/ת השרשור
1. הברך שלך לא יורדת באותו קו עם הקרסול. תתקן את זה, תתחיל את התנועה מהוצאת הברכיים החוצה. זאת גם הסיבה למה כל פעם הברכיים נכנסות פנימה בעליה.
2. לא יושב מספיק עם התחת אחורה. אתה צריך לעבוד עם יותר היפ דרייב, לשבת אחורה ולסיים עם גב הרבה פחות אנכי ממה שהוא אצלך בסרטון. אם תשב אחורה הגב יצטרך להיות בזווית קטנה יותר לרצפה על מנת לשמר את מרכז המסה, ומה שאתה עושה עכשיו מדמה יותר
תודה!
בנוגע ל-1, אני מבין שצריך להוציא יותר את הברכיים, אך התנועה עצמה אמורה להתחיל ב"שבירה" עם התחת או דווקא הברכיים?
ובאופן כללי, זה נראה בסדר לדעתך? אני יכול להתקדם במשקלים או שכרגע להמשיך לתרגל את הטכניקה בטווח המשקלים הזה.

בנוגע ל-1, אני מבין שצריך להוציא יותר את הברכיים, אך התנועה עצמה אמורה להתחיל ב"שבירה" עם התחת או דווקא הברכיים?
התנועה אמורה להתחיל עם ההוצאה של הברכיים ולהמשיך בהיפ דרייב (הוצאת התחת אחורה).
ובאופן כללי, זה נראה בסדר לדעתך? אני יכול להתקדם במשקלים או שכרגע להמשיך לתרגל את הטכניקה בטווח המשקלים הזה.
זה לא בסדר כשהברכיים נכנסים פנימה בעליה כבר על ההתחלה. זה משהו שמתקבל רק במשקלי PR. אני רוצה שתתקן את זה לפני שתתחיל להתקדם במשקלים

• פותח/ת השרשור
התנועה אמורה להתחיל עם ההוצאה של הברכיים ולהמשיך בהיפ דרייב (הוצאת התחת אחורה).

זה לא בסדר כשהברכיים נכנסים פנימה בעליה כבר על ההתחלה. זה משהו שמתקבל רק במשקלי PR. אני רוצה שתתקן את זה לפני שתתחיל להתקדם במשקלים
הקטע שהברכיים רוקדות כבר רודפת הרבה זמן, גם בהיי באר, שמתי לב שזה קורה לי בעיקר כשאני מגיע לאימון בתנאים לא אופטימליים (אוכל, שינה, עייפות מאירובי וכו') - כמו היום. הבנתי שלהצר את העמידה גם יכול לעזור, לא יצא לי אף פעם לתת לזה יותר מדי חשיבות, מה דעתך?

הקטע שהברכיים רוקדות כבר רודפת הרבה זמן, גם בהיי באר, שמתי לב שזה קורה לי בעיקר כשאני מגיע לאימון בתנאים לא אופטימליים (אוכל, שינה, עייפות מאירובי וכו') - כמו היום. הבנתי שלהצר את העמידה גם יכול לעזור, לא יצא לי אף פעם לתת לזה יותר מדי חשיבות, מה דעתך?
אפשר לפתור את זה עם תרגול של הוצאת ברכיים החוצה. לא צריך להצר עמידה בשביל זה. תמשיך לתרגל את זה עד שתצליח.

תודה!
ברכיים ואגן ביחד.

• פותח/ת השרשור
אפשר לפתור את זה עם תרגול של הוצאת ברכיים החוצה. לא צריך להצר עמידה בשביל זה. תמשיך לתרגל את זה עד שתצליח.
אחרי 3x3x100 שהרגישו מבחינתי מצוין מבחינת הקטע עם הברך, החלטתי קצת לעלות במשקל, אז הנה סרטון של 110x3:

יש גם סרטונים של כל הסטים האחרים (גם בזוויות אחרות), אם אתה חושב שאתה צריך לראות אותם כדי לאבחן טוב יותר אם יש שיפור רק תגיד. תודה.
בחזרה השלישית פשוט איבדתי ריכוז, אגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית