הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לתוכנית משקל גוף

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
לצערי אני לא יכול להגיע לחד"כ בשבועות הקרובים ולשים את הSS בהמתנה (עקב תקופת מבחנים), יש המלצות לתוכנית אימונים של משקל גוף בלבד? (יכול לשלב מתח, לא יותר מזה, כל השאר צריך להעשות בבית/דשא)

מעדיף לעבוד בטווח חזרות נמוך, יכול כרגע לעשות 10 חזרות Pull ups/Chin ups..

לגבי תוכנית אימונים למשקל גוף, אתה יכול לשלב כמה סטים של שכיבות שמיכה, כפיפות בטן ומתח בוריאציות שונות אם זה כל הציוד שיש לך. יש לך גם תרגילים נוספים שאתה יכול לעשות בלי ציוד.
תעבור פה על הרשימה:
החיים הטובים - מאמן כושר אישי | אימון כושר אישי | ציוד ספורט | מדריך כושר פרטי |
תבנה תוכנית עם 2-3 סטים לכל תרגיל לטווח חזרות מקסימלי שאתה יכול לבצע, והשתוכנית תיקח בסה"כ כ40 דקות.

זה לגבי תוכנית משקל גוף, אני במקומך אבל הייתי חושב בכיוון קצת אחר. מדובר בכמה שבועות שאחריהם תחזור לחדר כושר לא? במקרה הזה הייתי מאתגר את עצמי בתוכנית ממוקדת לשיפור מתח ומנסה בכמה שבועות האלה להגיע מ10 מתח שאתה יכול לבצע ל18-20 ואולי גם להצליח לבצע כמה עליות כוח.
אם אתה חושב על לנסות את זה, הנה לינק בנושא:
50 Pullups | Ultimate pullups training

• פותח/ת השרשור
לגבי תוכנית אימונים למשקל גוף, אתה יכול לשלב כמה סטים של שכיבות שמיכה, כפיפות בטן ומתח בוריאציות שונות אם זה כל הציוד שיש לך. יש לך גם תרגילים נוספים שאתה יכול לעשות בלי ציוד.
תעבור פה על הרשימה:
החיים הטובים - מאמן כושר אישי | אימון כושר אישי | ציוד ספורט | מדריך כושר פרטי |
תבנה תוכנית עם 2-3 סטים לכל תרגיל לטווח חזרות מקסימלי שאתה יכול לבצע, והשתוכנית תיקח בסה"כ כ40 דקות.

זה לגבי תוכנית משקל גוף, אני במקומך אבל הייתי חושב בכיוון קצת אחר. מדובר בכמה שבועות שאחריהם תחזור לחדר כושר לא? במקרה הזה הייתי מאתגר את עצמי בתוכנית ממוקדת לשיפור מתח ומנסה בכמה שבועות האלה להגיע מ10 מתח שאתה יכול לבצע ל18-20 ואולי גם להצליח לבצע כמה עליות כוח.
אם אתה חושב על לנסות את זה, הנה לינק בנושא:
50 Pullups | Ultimate pullups training
קודם כל תודה רבה, אני לשלב תרגלים ממה ששלחת, לא יכול לחכות שתקופת מבחנים תסתיים ואוכל לחזור להתאמן בחדר כושר.

לגבי להגיע ליותר חזרות במתח, אני לא רואה יותר מידי תועלת בזה, מה דעתך בנושא?
(אין אפשרות לעליות כוח, המתח על משקוף)

כמו שאמרתי, אני פחות אוהב לעבוד בחזרות גבוהות - יש לך רעיון להתקדמות בלי להגיע לחזרות גבוהות?

לגבי להגיע ליותר חזרות במתח, אני לא רואה יותר מידי תועלת בזה, מה דעתך בנושא?
אם גם ככה אתה לא יכול להתקדם בתרגילי הבסיס אז המטרה היא פשוט לשמור על מסת השריר כמה שיותר. מתח זה תרגיל אגו, אני בטוח שחברים שלך מאוד יתלהבו אם הם יראו אותך מצליח לעשות 20 מתח ו8 עליות כוח, אז רק בשביל זה אני הייתי הולך על זה 😃
גם אם אין אפשרות לעליות כוח אז לפחות תעשה הרבה מתח
גם ככה מאימוני משקל גוף לא תפיק תועלת שתעזור להתקדמות שלך בסקוואטים
כמו שאמרתי, אני פחות אוהב לעבוד בחזרות גבוהות - יש לך רעיון להתקדמות בלי להגיע לחזרות גבוהות?
אם אין לך אפשרות להשיג משקל שתוכל לקשור עליך אז אני לא רואה איך תוכל לעבוד ללא חזרות גבוהות, כמו שאני אמרתי, זאת הייתה אופציה שאני הייתי בוחר כי אני אוהב תרגילי אגו, כשהייתי צעיר בן 18 הייתי עושה בייספס עם 68 קילו על מוט W ל6 חזרות כי פשוט אהבתי את זה וזה עשה לי את זה

• פותח/ת השרשור
אם גם ככה אתה לא יכול להתקדם בתרגילי הבסיס אז המטרה היא פשוט לשמור על מסת השריר כמה שיותר. מתח זה תרגיל אגו, אני בטוח שחברים שלך מאוד יתלהבו אם הם יראו אותך מצליח לעשות 20 מתח ו8 עליות כוח, אז רק בשביל זה אני הייתי הולך על זה 😃
גם אם אין אפשרות לעליות כוח אז לפחות תעשה הרבה מתח
גם ככה מאימוני משקל גוף לא תפיק תועלת שתעזור להתקדמות שלך בסקוואטים

אם אין לך אפשרות להשיג משקל שתוכל לקשור עליך אז אני לא רואה איך תוכל לעבוד ללא חזרות גבוהות, כמו שאני אמרתי, זאת הייתה אופציה שאני הייתי בוחר כי אני אוהב תרגילי אגו, כשהייתי צעיר בן 18 הייתי עושה בייספס עם 68 קילו על מוט W ל6 חזרות כי פשוט אהבתי את זה וזה עשה לי את זה
הקטע של האגו על הזין שלי, המטרה שלי זה לשמר על הגיינז, אנסה לעשות את מה שדרוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית