הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פאוור קלין בתוכנית AB

TheRattleSnake

משתמש מתחיל
158
7
נק' מוניטין:
10
158
7
חג שמח לכולם דבר ראשון 😃
דבר שני סיימתי SS והחלטתי לעבור לתוכנית AB
A(חזה\אחורית\קדמית)
B(רגליים\גב\כתפיים)
אני יודע שהחלוקה המומלצת הי אחרת אבל ככה יותר נוח לי

בקיצור בSS ממש אהבתי את הPC והשאלה שלי אם יש מקום אליו? תודה

בחלוקה הזאת הייתי שם PC ביום B.
באופן כללי שים לב שהחלוקה הזאת יכולה להיות בעייתית אם אתה הולך להתאמן 4 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
בחלוקה הזאת הייתי שם PC ביום B.
באופן כללי שים לב שהחלוקה הזאת יכולה להיות בעייתית אם אתה הולך להתאמן 4 פעמים בשבוע.
למה בעייתית?
וביום B אני עושה גם דדליפט זה לא מפריע?

למה בעייתית?
כי אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע אז יוצא לך להתאמן יום אחרי יום, לפחות פעם בשבוע. ואז יוצא שיום אחרי שעשית יד קדמית אתה עושה גב, שזה כנראה משיכות למיניהן כשהיד קדמית עייפה מאתמול ומגבילה אותך. והכתפיים מקבלות עבודה 4 פעמים בשבוע, כי הן עובדות בתרגילי חזה וגם בתרגילי כתפיים. כנ"ל יד אחורית, עובדת גם תרגילי חזה ואחורית, וגם בתרגילי כתפיים (בלחיצות).
וביום B אני עושה גם דדליפט זה לא מפריע?
אני לא עושה PC, אבל אם הייתי עושה כנראה שהייתי שם אותו לפני הדדליפט, בתחילת האימון.

• פותח/ת השרשור
כי אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע אז יוצא לך להתאמן יום אחרי יום, לפחות פעם בשבוע. ואז יוצא שיום אחרי שעשית יד קדמית אתה עושה גב, שזה כנראה משיכות למיניהן כשהיד קדמית עייפה מאתמול ומגבילה אותך. והכתפיים מקבלות עבודה 4 פעמים בשבוע, כי הן עובדות בתרגילי חזה וגם בתרגילי כתפיים. כנ"ל יד אחורית, עובדת גם תרגילי חזה ואחורית, וגם בתרגילי כתפיים (בלחיצות).

אני לא עושה PC, אבל אם הייתי עושה כנראה שהייתי שם אותו לפני הדדליפט, בתחילת האימון.

שכנעת אותי חח אני אלך על חזה כתף אחורית ורגליים גב קדמית.
אוקיי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית