הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אומרים על החלוקה בתוכנית AB 4 פעמים בשבוע

pingvin

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
A-חזה, רגליים ויד קדמית
B-גב, כתפיים, יד אחורית
אני מתאמן בתוכנית הזאת 4 פעמים בשבוע לפעמים נח יום מנוחה ולפעמים עושה יומיים רצוף ואז יום מנוחה

תשובה נבחרת
אז כל עוד אני מרגיש שאני מצליח להתאושש טוב בחלוקה הזו אני יכול גם להתאמן לפעמים יומיים רצוף, לדוגמא ביום ראשון A ואז ביום שני B? כי אמרו לי שבגלל שיש חזה ב A וכתפיים ב B אז עדיף לנוח יום בין A ל B בגלל שהכתפיים פועלות גם בחזה
פשוט תדאג שתהיה לך תבנית קבועה בין שבוע לשבוע וככה לא יצא מצב ששבוע אחד הכתפיים שלך רעננות ושבוע אחרי כתפיים מותשות מעבודת חזה. כל עוד היא תמיד רעננה מהעבודה על החזה או תמיד מותשת מהעבודה על החזה אז זה לא כל כך משנה.
לחלוקה במשך השבוע אין הרבה ערך מעבר לנוחות אישית כל עוד אתה עובד על אותו שריר פעמיים פלוס בשבוע

• פותח/ת השרשור
לחלוקה במשך השבוע אין הרבה ערך מעבר לנוחות אישית כל עוד אתה עובד על אותו שריר פעמיים פלוס בשבוע
אז כל עוד אני מרגיש שאני מצליח להתאושש טוב בחלוקה הזו אני יכול גם להתאמן לפעמים יומיים רצוף, לדוגמא ביום ראשון A ואז ביום שני B? כי אמרו לי שבגלל שיש חזה ב A וכתפיים ב B אז עדיף לנוח יום בין A ל B בגלל שהכתפיים פועלות גם בחזה

פשוט תדאג שתהיה לך תבנית קבועה בין שבוע לשבוע וככה לא יצא מצב ששבוע אחד הכתפיים שלך רעננות ושבוע אחרי כתפיים מותשות מעבודת חזה. כל עוד היא תמיד רעננה מהעבודה על החזה או תמיד מותשת מהעבודה על החזה אז זה לא כל כך משנה.

תשובה נבחרת
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית