עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט תדאג שתהיה לך תבנית קבועה בין שבוע לשבוע וככה לא יצא מצב ששבוע אחד הכתפיים שלך רעננות ושבוע אחרי כתפיים מותשות מעבודת חזה. כל עוד היא תמיד רעננה מהעבודה על החזה או תמיד מותשת מהעבודה על החזה אז זה לא כל כך משנה.אז כל עוד אני מרגיש שאני מצליח להתאושש טוב בחלוקה הזו אני יכול גם להתאמן לפעמים יומיים רצוף, לדוגמא ביום ראשון A ואז ביום שני B? כי אמרו לי שבגלל שיש חזה ב A וכתפיים ב B אז עדיף לנוח יום בין A ל B בגלל שהכתפיים פועלות גם בחזה
אז כל עוד אני מרגיש שאני מצליח להתאושש טוב בחלוקה הזו אני יכול גם להתאמן לפעמים יומיים רצוף, לדוגמא ביום ראשון A ואז ביום שני B? כי אמרו לי שבגלל שיש חזה ב A וכתפיים ב B אז עדיף לנוח יום בין A ל B בגלל שהכתפיים פועלות גם בחזהלחלוקה במשך השבוע אין הרבה ערך מעבר לנוחות אישית כל עוד אתה עובד על אותו שריר פעמיים פלוס בשבוע
פשוט תדאג שתהיה לך תבנית קבועה בין שבוע לשבוע וככה לא יצא מצב ששבוע אחד הכתפיים שלך רעננות ושבוע אחרי כתפיים מותשות מעבודת חזה. כל עוד היא תמיד רעננה מהעבודה על החזה או תמיד מותשת מהעבודה על החזה אז זה לא כל כך משנה.אז כל עוד אני מרגיש שאני מצליח להתאושש טוב בחלוקה הזו אני יכול גם להתאמן לפעמים יומיים רצוף, לדוגמא ביום ראשון A ואז ביום שני B? כי אמרו לי שבגלל שיש חזה ב A וכתפיים ב B אז עדיף לנוח יום בין A ל B בגלל שהכתפיים פועלות גם בחזה