הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אחר כאב בברך בעקבות סקוואט

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
בשבוע האחרון התחיל לי כאב מתחת לברך,היום העלתי 2.5 בסקוואט ושמתי לב שבחימום כאב לי הברך, אבל בסט עם המשקל אני השתדלתי להזיז ברכיים לצדדים וכאב הרבה פחות לאחר הסט, יכול להיות שזה כתוצאה מהטכניקה?
ואם זה משנה אני ב ss...

קרה לי כאב דומה לפני כמה חושדים באותו מקום וזה היה בגלל בעיות טכניקה בסקוואט, לא כדאי לנוח כמה ימים ולראות אם זה משתפר?

לא יודע מה תעשה עם האימונים, כדאי לאבחן מה זה בכל מקרה לדעתי.

הברכיים גולשות קדימה, הגב אנכי יותר ממה שהוא צריך להיות, כפות הרגליים לא פונות מספיק החוצה וגם לא הברכיים. מכל אלה הבעייה נובעת. לא משריר תפוס שמושך את הפיקה, שזו פתולוגיה שלא קיימת.

כל המומנט מתרכז לך בברכיים במקום לעבור למקרבים.
והברכיים שלך אכן גולשות, תלמד להשאיר אותן יציבות במקומן.
ולהתיישב יותר אחורה.

• פותח/ת השרשור
הברכיים גולשות קדימה, הגב אנכי יותר ממה שהוא צריך להיות, כפות הרגליים לא פונות מספיק החוצה וגם לא הברכיים. מכל אלה הבעייה נובעת. לא משריר תפוס שמושך את הפיקה, שזו פתולוגיה שלא קיימת.
אז כדאי לנוח שבוע ולהוריד טיפה משקל, או שאפשר מאימון הבא להוריד משקל ולעבוד על הטכניקה?

אז כדאי לנוח שבוע ולהוריד טיפה משקל, או שאפשר מאימון הבא להוריד משקל ולעבוד על הטכניקה?
תלוי ברמת הכאב. סביר להניח שאפשר באימון הבא לעבוד על זה עם משקל קל. אם כואב מידי - חכה עוד כמה ימים.

• פותח/ת השרשור
תלוי ברמת הכאב. סביר להניח שאפשר באימון הבא לעבוד על זה עם משקל קל. אם כואב מידי - חכה עוד כמה ימים.
אני אחכה עד שבוע הבא, ושאלה אחרת לפעמים שאני מסיים את הסט בסקוואט יש לי כאב בגב התחתון ממה זה יכול לקרוא?

אני אחכה עד שבוע הבא, ושאלה אחרת לפעמים שאני מסיים את הסט בסקוואט יש לי כאב בגב התחתון ממה זה יכול לקרוא?
אתה לוקח הרבה אוויר, משאיר בפנים במשך כל החזרה ומוציא רק אחרי שסיימת אותה?

אז אני לא רואה סיבה מיוחדת. אולי כי הברכיים לא מספיק בחוץ, ואולי כי אתה קצת באובר אקסטנשן במהלך התרגיל. אבל זה דיי זניח. תוריד משקל, תשפר את הטכניקה ומשם דברים יתחילו להסתדר.

• פותח/ת השרשור
אז אני לא רואה סיבה מיוחדת. אולי כי הברכיים לא מספיק בחוץ, ואולי כי אתה קצת באובר אקסטנשן במהלך התרגיל. אבל זה דיי זניח. תוריד משקל, תשפר את הטכניקה ומשם דברים יתחילו להסתדר.
אני שמתי לב שבירידה בסקוואט בסוף התחת והגב התחתון טיפה מתעגל, זה לא יכול להיגרם מזה?
ותתחיל לצבור מסת שריר (זה אומר שאתה צריך לעלות במשקל הגוף)
אני במסה, עליתי כבר 20 קילו, אבל מה הקשר?

אני שמתי לב שבירידה בסקוואט בסוף התחת והגב התחתון טיפה מתעגל, זה לא יכול להיגרם מזה?
במקרה הזה, לא סביר בכלל, כי לא מדובר בגב עגול.

אני במסה, עליתי כבר 20 קילו, אבל מה הקשר?
כשעולים במשקל הגוף ומסת השריר הרבה דברים נפתרים מעצמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית