הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון אחר כאב בברך בעקבות סקוואט

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
בשבוע האחרון התחיל לי כאב מתחת לברך,היום העלתי 2.5 בסקוואט ושמתי לב שבחימום כאב לי הברך, אבל בסט עם המשקל אני השתדלתי להזיז ברכיים לצדדים וכאב הרבה פחות לאחר הסט, יכול להיות שזה כתוצאה מהטכניקה?
ואם זה משנה אני ב ss...

אני לא רואה משהו חריג.
יכול להיות שהקוואדס נתפסו לך מאוד חזק וכתוצאה מכך משכו את הפיקה למעלה ( זה לא מסוכן), זה דיי כואב

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה משהו חריג.
יכול להיות שהקוואדס נתפסו לך מאוד חזק וכתוצאה מכך משכו את הפיקה למעלה ( זה לא מסוכן), זה דיי כואב
צריך לעשות משהו בנוגע לזה, או לחכות כמה ימים וזה יעבור?

צריך לעשות משהו בנוגע לזה, או לחכות כמה ימים וזה יעבור?
שוב, אני לא יודע אם זה זה, אני רק אומר שזה שאתה מרגיש כאב לווא דווקא אומר שעשית משהו לא בסדר.

אם זה מה שאמרתי תנסה לשחרר את הקוואדס. מתיחות\ פואם רולר, לקרוס בול... לי זה עזר

בשבוע האחרון התחיל לי כאב מתחת לברך,היום העלתי 2.5 בסקוואט ושמתי לב שבחימום כאב לי הברך, אבל בסט עם המשקל אני השתדלתי להזיז ברכיים לצדדים וכאב הרבה פחות לאחר הסט, יכול להיות שזה כתוצאה מהטכניקה?
ואם זה משנה אני ב ss...

תעלה תמונה עם מיקום מדויק של הכאב...

• פותח/ת השרשור
כמה זמן כבר הכאב?
מתי אתה מרגיש אותו בעיקר? באיזו תנועה?
הכאב שבוע בערך.
ואני מרגיש אותו שאני עולה במדרגות, קם מישיבה, וכל הפעולות שהברך זזה
תעלה תמונה עם מיקום מדויק של הכאב...
JPG - העלאת תמונות - IMG_20150916_172326[1]
55f97d0b27b7c.jpg

אני אנצל את הפוסט הזה כדי להתלונן על בעיה דומה. התחילו לי גם קצת כאבים בברכיים וזה התחיל לאחר שקיבלתי פה עצה להתחיל את התנועה מהוצאת הברכיים ורק אז לקחת את הישבן אחורה כי היה לי היפ דרייב גדול מדי שגרם לי לבאט ווינק, אבל כתוצאה מהתחלת התנועה מהוצאת הברכיים הבעיה של הבאט ווינק נפתרה בעיקר אבל התחילו כאבי ברכיים. במהלך הסטים אני מרגיש את הכאבים כשאני עובד בטכניקה החדשה ומתחיל את התנועה מהוצאת הברכיים אבל אם אני חוזר לטכניקה הישנה זה מרגיש יותר טוב למרות שהבאט ווינק גרוע יותר.
למישהו יש עצות?

חשבתי שהכוונת לא לעשות חוץ מהאימון דברים שמכאיבים כמו ריצה, אז בינתיים לא לעשות סקוואט?
ברור שלא לעשות
או לעשות במשקל כזה שלא מכאיב
להימנע מכל פעולה שמכאיבה לך

• פותח/ת השרשור
תגיד יובל בזמן הליכה רגילה יש לך כאבים בברך? ויש לך גם לפעמים הרגשה שהרגל שלך מאוד כבדה?
אני כמעט לא מרגיש כאב בזמן הליכה, רק בעלייה למדרגות, אבל הכאב בעיקר בבוקר, אתמול היה לי טיול מהבית ספר שהלכנו טיפה והיה גם ללכת על מדרגות וזה היה בשעות הערב ולא הרגשתי שום כאב, כיאילו במהלך היום זה עובר...

ואם זה משנה אני ב ss...

לי זה נראה כאילו בסוף בתחתית הסקווט הברכיים לפעמים גולשות קדימה והמשקל על כף הרגל עובר לאזור האצבעות. אם זה באמת ככה, תעבוד על זה ואולי זה איכשהו קשור לכאבים.

• פותח/ת השרשור
המקום שסימנת כואב בדרך כלל שיש בעיה במיניסקוס או דלקת\מים בברך. לך תבדוק את זה
קרה לי כאב דומה לפני כמה חושדים באותו מקום וזה היה בגלל בעיות טכניקה בסקוואט, לא כדאי לנוח כמה ימים ולראות אם זה משתפר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית