עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צריך לעשות משהו בנוגע לזה, או לחכות כמה ימים וזה יעבור?אני לא רואה משהו חריג.
יכול להיות שהקוואדס נתפסו לך מאוד חזק וכתוצאה מכך משכו את הפיקה למעלה ( זה לא מסוכן), זה דיי כואב
שוב, אני לא יודע אם זה זה, אני רק אומר שזה שאתה מרגיש כאב לווא דווקא אומר שעשית משהו לא בסדר.צריך לעשות משהו בנוגע לזה, או לחכות כמה ימים וזה יעבור?
בשבוע האחרון התחיל לי כאב מתחת לברך,היום העלתי 2.5 בסקוואט ושמתי לב שבחימום כאב לי הברך, אבל בסט עם המשקל אני השתדלתי להזיז ברכיים לצדדים וכאב הרבה פחות לאחר הסט, יכול להיות שזה כתוצאה מהטכניקה?
ואם זה משנה אני ב ss...
הכאב שבוע בערך.כמה זמן כבר הכאב?
מתי אתה מרגיש אותו בעיקר? באיזו תנועה?
JPG - העלאת תמונות - IMG_20150916_172326[1]תעלה תמונה עם מיקום מדויק של הכאב...
נראה כמו גיד הפיקה. תמרח משחה אנטי-דלקתית ותנוח (זאת אומרת אל תעשה דברים שמכאיבים לך)הכאב שבוע בערך.
ואני מרגיש אותו שאני עולה במדרגות, קם מישיבה, וכל הפעולות שהברך זזה
JPG - העלאת תמונות - IMG_20150916_172326[1]
![]()
עברו כמה ימים למרות שכואב לי פחות, עדיין יש כאב, כדאי לנסות להוריד טיפה משקל?נראה כמו גיד הפיקה. תמרח משחה אנטי-דלקתית ותנוח (זאת אומרת אל תעשה דברים שמכאיבים לך)
לא הבנתי, כתבתי לך בפירוש לא לעשות דברים שמכאיבים לךעברו כמה ימים למרות שכואב לי פחות, עדיין יש כאב, כדאי לנסות להוריד טיפה משקל?
חשבתי שהכוונת לא לעשות חוץ מהאימון דברים שמכאיבים כמו ריצה, אז בינתיים לא לעשות סקוואט?לא הבנתי, כתבתי לך בפירוש לא לעשות דברים שמכאיבים לך
ברור שלא לעשותחשבתי שהכוונת לא לעשות חוץ מהאימון דברים שמכאיבים כמו ריצה, אז בינתיים לא לעשות סקוואט?
אני ב ss יש משהו חלופי לעשות במקום הסקוואט?ברור שלא לעשות
או לעשות במשקל כזה שלא מכאיב
להימנע מכל פעולה שמכאיבה לך
תגיד יובל בזמן הליכה רגילה יש לך כאבים בברך? ויש לך גם לפעמים הרגשה שהרגל שלך מאוד כבדה?אני ב ss יש משהו חלופי לעשות במקום הסקוואט?
או שפשוט לוותר עליו עד שהכאב יעבור?
אני כמעט לא מרגיש כאב בזמן הליכה, רק בעלייה למדרגות, אבל הכאב בעיקר בבוקר, אתמול היה לי טיול מהבית ספר שהלכנו טיפה והיה גם ללכת על מדרגות וזה היה בשעות הערב ולא הרגשתי שום כאב, כיאילו במהלך היום זה עובר...תגיד יובל בזמן הליכה רגילה יש לך כאבים בברך? ויש לך גם לפעמים הרגשה שהרגל שלך מאוד כבדה?
בשבוע האחרון התחיל לי כאב מתחת לברך,היום העלתי 2.5 בסקוואט ושמתי לב שבחימום כאב לי הברך, אבל בסט עם המשקל אני השתדלתי להזיז ברכיים לצדדים וכאב הרבה פחות לאחר הסט, יכול להיות שזה כתוצאה מהטכניקה?
ואם זה משנה אני ב ss...
קרה לי כאב דומה לפני כמה חושדים באותו מקום וזה היה בגלל בעיות טכניקה בסקוואט, לא כדאי לנוח כמה ימים ולראות אם זה משתפר?המקום שסימנת כואב בדרך כלל שיש בעיה במיניסקוס או דלקת\מים בברך. לך תבדוק את זה