עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממה שקראתי לא, ונראה לי גם יותר מטונה ביום זה לא בעיה.ברמת הטונה ביום , יכול להיות חשש מכספית ?
קופסת טונה וסקופ חלבון זה פחות או יותר אותו מחיר.וזה יותר זול מחלבון , לא לכולם יש כסף להשקיע בחלבון
לא שידוע לי.ברמת הטונה ביום , יכול להיות חשש מכספית ?
זה יוצא אותו מחיר אם לא יותר זול.וזה יותר זול מחלבון , לא לכולם יש כסף להשקיע בחלבון
נכון, ואם קונים אקסטרים אז מנה יוצאת 3.4 ש"ח.הרביעייה הכי זולה שראיתי הייתה ב 20 בערך
בחיים לא ראיתי רבעייה ב14 שקל
אני קונה ברמי לוי ב 16, יש שם פעם בכמה זמן מבצעים על זה אז כשיש אני מעמיס 😃הרביעייה הכי זולה שראיתי הייתה ב 20 בערך
ברמת הטונה ביום , יכול להיות חשש מכספית ?
וזה יותר זול מחלבון , לא לכולם יש כסף להשקיע בחלבון
תריץ חיפוש פה בפורום.ברמת הטונה ביום , יכול להיות חשש מכספית ?
וזה יותר זול מחלבון , לא לכולם יש כסף להשקיע בחלבון
משרד הבריאות, כן. משרד הבריאות הוא גם הגוף שהודיע שבטונה שמיובאת לארץ אין כספית בשעור שאמור להדאיג מישהו (אולי חוץ מנשים הרות וילדים קטנים), הנה: "חשוב להדגיש כי משרד הבריאות עוקב אחרי תכולת הכספית בטונה בישראל. מנתונים שנאספו בעת האחרונה עולה כי, רק ב- 16% מהדוגמאות של שימורי טונה בהירה נמצאה כספית בכלל וגם זאת ברמה הנמוכה מזו המותרת."משרד הבריאות אימץ לאחרונה את ההמלצות האמריקאיות
סיכמת את כל האופציות האפשריות חוץ מאחת:א.חשש מהכספית.
ב.לא כל אחד אוהב טונה.
ג.טבעונים לא יכולים לאכול טונה.
ד.אבקת חלבון טעימה פי אלף מאשר טונה. עדיף משהו מתוק מאשר משהו מסריח כמו דג.
כי זאת לא הייתה השאלה. 😃ה. למה לא גם וגם?
בטח שזו תשובה אפשרית, אתה גרוע בלשון אהה?? קבל:כי זאת לא הייתה השאלה. 😃
אז למה לא להשתמש בטונה במקום חלבון ?
למה לא גם וגם?
טוב עברית שפה קשה 😭בטח שזו תשובה אפשרית, אתה גרוע בלשון אהה?? קבל:
הציון שלי בלשון לא צריך להתפרסם לקהל,אי פעם.אתה גרוע בלשון
בטח כי אתה בטלפון בזמן השיעור, כבר דיברנו את זה בלוג שלך אם אני זוכר נכון, או שזה היה מישהו אחר? 🫤הציון שלי בלשון לא צריך להתפרסם לקהל,אי פעם.