אין לך איזה שירות לבצע?19, לא יודע בן כמה אתה בתכלס סתם כתבתי בגילנו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לך איזה שירות לבצע?19, לא יודע בן כמה אתה בתכלס סתם כתבתי בגילנו
לפני רגע רצית ללמוד דברים, רצית לעבור חוויה.חותר לג'וב אבל הצבא הזה חרא אחד גדול
בראש שלי אל תתגייס אחי
תהיה לוחם, תלמד לתפעל נשק, תלמד לעשות הרבה דברים.ברור, בצבא מכריחים אותי ואף אחד לא שואל אותי מה אני רוה לעשות ומה לא
חוץ מזה שהתפקיד שלי בתכלס זה לשבת במשרד ולא לעשות כלום(אפילו לא פקיד, סתם לשבת) איזה חוויה יש פה בדיוק
לא חתכת את הפירות קודם, אפילו בזה נכשלת. 🤣אני למדתי להכין שייקים בתואר..
לקחתי תפוח, בננה, תמר שמתי בבלנדר, הכנסתי קרח, חלב.
לחצתי על כפתור.
זה עשה בזזזזזזבזזזבזזזזבזזזזזז
שפכתי את הנוזל לכוס
שמתי קש
ושתיתי...
הרבה לימדו אותי החיים
לא צריך..לא חתכת את הפירות קודם, אפילו בזה נכשלת. 🤣
אבל להכין שייקים כן?מלחמה זאת לא אחת מהחוויות שהייתי רוצה לעבור בחיים..
ברור, גם לטפס על האוורסטאבל להכין שייקים כן?
אל לך לחיל אוויר.ברור, גם לטפס על האוורסט
זה שאתה לוקח את זה כמובן מאליו שכל בן אדם בגיל 18 פה צריך להיות ולחוות מלחמה על בשרו רק אומר שהחינוך המילטריסטי של המדינה המסריחה הזאת מצליח
חוץ מזה שעם הטכנולוגיה של היום לא צריך חירניקים בכלל
אני מציע לך עבודה "מעניינת" וחשובה בצה"ל שלא כוללת לשבת במשרד כל היום ולא כוללת מלחמה. וסתם ידע כללי תוך גג חודש בכלא אתה מקבל כל תפקיד שאתה רוצה בצה"ל אלא אם כן הוא דורש כישורים שאין לךבאמת הצעת לי ללכת לטכני?
עזוב את זה שאף אחד לא באמת שואל אותי ואם היו שואלים אותי הייתי בוחר אלף דברים אחרים, במקרה המשרד שאני יושב בו זה בחימוש ואני רואה כמה העבודה הזאת מגעילה, אפילו שבפועל הם עובדים שעה ביום
אז צר לי להגיד לך שאתה פשוט לא יודע איך לדבר. אתה גם לא צריך גחלת בהכרח בשביל זה. מספיק דבר ראשון שיסכימו להעיף אותך מאיפה שאתה נמצא. ברגע שאתה כבר באכ"א או משהו בסגנון הזה כבר הרבה יותר קל להגיע למקומות שאתה רוצה. לא חובה גחלה, מספיק שהדרגה הגבוהה יסכים להעיף אותךישבתי פעמיים בכלא, בפעם הראשונה 8 ימים ובפעם השניה 20 ימים, תאמין לי שגם אחרי חודשיים ברצף בכלא לא בטוח שתראה גחלת וגם אם תראה אותה יש סיכוי שלא יאשרו מה שביקשה
ולתפקידים המעניינים באמת בצבא פוסלים אותך כי עישנת גראס לפני השירות..
יש מקומות בצבא שבשביל לצאת מהם צריך קצת יותר מלשבת בכלא כמה פעמים, אבל זאת לא הנקודהאז צר לי להגיד לך שאתה פשוט לא יודע איך לדבר. אתה גם לא צריך גחלת בהכרח בשביל זה. מספיק דבר ראשון שיסכימו להעיף אותך מאיפה שאתה נמצא. ברגע שאתה כבר באכ"א או משהו בסגנון הזה כבר הרבה יותר קל להגיע למקומות שאתה רוצה. לא חובה גחלה, מספיק שהדרגה הגבוהה יסכים להעיף אותך
לצבא אין אינטרס להשאיר אותך בכלא תקופה מאד ארוכה, יש לו אינטרס שאתה תעשה איזשהו תפקיד. אם אתה עקשן מספיק אפשר לצאת מכל מקום.יש מקומות בצבא שבשביל לצאת מהם צריך קצת יותר מלשבת בכלא כמה פעמים, אבל זאת לא הנקודה
הקטע הזה שמגייסים את כולם זה שטות וכבר לא נחוץ היום וזה שחייל נחשב גיבור והומו שמחפש אהבה נחשב מגעיל זה מראה על עולם דפוק
לצבא גם אין אינטרס שכל חייל שלא מתאים לו יצא לעריקות כי הוא יודע שאחרי ש״יושבים חודש בכלא מקבלים מה שרוצים״לצבא אין אינטרס להשאיר אותך בכלא תקופה מאד ארוכה, יש לו אינטרס שאתה תעשה איזשהו תפקיד. אם אתה עקשן מספיק אפשר לצאת מכל מקום.
אני לא מדבר על עריקות. בשום שלב אני לא מדבר על עריקות פה.לצבא גם אין אינטרס שכל חייל שלא מתאים לו יצא לעריקות כי הוא יודע שאחרי ש״יושבים חודש בכלא מקבלים מה שרוצים״