הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודות מגניבות ומעניינות

• פותח/ת השרשור
חותר לג'וב אבל הצבא הזה חרא אחד גדול
בראש שלי אל תתגייס אחי

• פותח/ת השרשור
ברור, בצבא מכריחים אותי ואף אחד לא שואל אותי מה אני רוה לעשות ומה לא
חוץ מזה שהתפקיד שלי בתכלס זה לשבת במשרד ולא לעשות כלום(אפילו לא פקיד, סתם לשבת) איזה חוויה יש פה בדיוק

יואו חייב תיקון עולם חחח גם ללמוד להיות גנן וגם להתמסטל מהריח ולשפשף להם גרם או שלושה

ברור, בצבא מכריחים אותי ואף אחד לא שואל אותי מה אני רוה לעשות ומה לא
חוץ מזה שהתפקיד שלי בתכלס זה לשבת במשרד ולא לעשות כלום(אפילו לא פקיד, סתם לשבת) איזה חוויה יש פה בדיוק
תהיה לוחם, תלמד לתפעל נשק, תלמד לעשות הרבה דברים.
פלוס חוויה ענקית עם חברים שלא שוכחים אף פעם.

אני למדתי להכין שייקים בתואר..

לקחתי תפוח, בננה, תמר שמתי בבלנדר, הכנסתי קרח, חלב.
לחצתי על כפתור.
זה עשה בזזזזזזבזזזבזזזזבזזזזזז

שפכתי את הנוזל לכוס

שמתי קש

ושתיתי...

הרבה לימדו אותי החיים
לא חתכת את הפירות קודם, אפילו בזה נכשלת. 🤣

• פותח/ת השרשור
אבל להכין שייקים כן?
ברור, גם לטפס על האוורסט
זה שאתה לוקח את זה כמובן מאליו שכל בן אדם בגיל 18 פה צריך להיות ולחוות מלחמה על בשרו רק אומר שהחינוך המילטריסטי של המדינה המסריחה הזאת מצליח
חוץ מזה שעם הטכנולוגיה של היום לא צריך חירניקים בכלל

ברור, גם לטפס על האוורסט
זה שאתה לוקח את זה כמובן מאליו שכל בן אדם בגיל 18 פה צריך להיות ולחוות מלחמה על בשרו רק אומר שהחינוך המילטריסטי של המדינה המסריחה הזאת מצליח
חוץ מזה שעם הטכנולוגיה של היום לא צריך חירניקים בכלל
אל לך לחיל אוויר.
תהיה בטכני/ל.א אתה גם תלמד הרבה, יש להם הכשרות מעניינות עם הרבה חוויות עבודה "מגניבה ומעניינת" - הנה חוויה בשבילך תתקן פאקינג מטוס.

• פותח/ת השרשור
באמת הצעת לי ללכת לטכני?
עזוב את זה שאף אחד לא באמת שואל אותי ואם היו שואלים אותי הייתי בוחר אלף דברים אחרים, במקרה המשרד שאני יושב בו זה בחימוש ואני רואה כמה העבודה הזאת מגעילה, אפילו שבפועל הם עובדים שעה ביום

באמת הצעת לי ללכת לטכני?
עזוב את זה שאף אחד לא באמת שואל אותי ואם היו שואלים אותי הייתי בוחר אלף דברים אחרים, במקרה המשרד שאני יושב בו זה בחימוש ואני רואה כמה העבודה הזאת מגעילה, אפילו שבפועל הם עובדים שעה ביום
אני מציע לך עבודה "מעניינת" וחשובה בצה"ל שלא כוללת לשבת במשרד כל היום ולא כוללת מלחמה. וסתם ידע כללי תוך גג חודש בכלא אתה מקבל כל תפקיד שאתה רוצה בצה"ל אלא אם כן הוא דורש כישורים שאין לך

• פותח/ת השרשור
ישבתי פעמיים בכלא, בפעם הראשונה 8 ימים ובפעם השניה 20 ימים, תאמין לי שגם אחרי חודשיים ברצף בכלא לא בטוח שתראה גחלת וגם אם תראה אותה יש סיכוי שלא יאשרו מה שביקשה
ולתפקידים המעניינים באמת בצבא פוסלים אותך כי עישנת גראס לפני השירות..

ישבתי פעמיים בכלא, בפעם הראשונה 8 ימים ובפעם השניה 20 ימים, תאמין לי שגם אחרי חודשיים ברצף בכלא לא בטוח שתראה גחלת וגם אם תראה אותה יש סיכוי שלא יאשרו מה שביקשה
ולתפקידים המעניינים באמת בצבא פוסלים אותך כי עישנת גראס לפני השירות..
אז צר לי להגיד לך שאתה פשוט לא יודע איך לדבר. אתה גם לא צריך גחלת בהכרח בשביל זה. מספיק דבר ראשון שיסכימו להעיף אותך מאיפה שאתה נמצא. ברגע שאתה כבר באכ"א או משהו בסגנון הזה כבר הרבה יותר קל להגיע למקומות שאתה רוצה. לא חובה גחלה, מספיק שהדרגה הגבוהה יסכים להעיף אותך

• פותח/ת השרשור
אז צר לי להגיד לך שאתה פשוט לא יודע איך לדבר. אתה גם לא צריך גחלת בהכרח בשביל זה. מספיק דבר ראשון שיסכימו להעיף אותך מאיפה שאתה נמצא. ברגע שאתה כבר באכ"א או משהו בסגנון הזה כבר הרבה יותר קל להגיע למקומות שאתה רוצה. לא חובה גחלה, מספיק שהדרגה הגבוהה יסכים להעיף אותך
יש מקומות בצבא שבשביל לצאת מהם צריך קצת יותר מלשבת בכלא כמה פעמים, אבל זאת לא הנקודה
הקטע הזה שמגייסים את כולם זה שטות וכבר לא נחוץ היום וזה שחייל נחשב גיבור והומו שמחפש אהבה נחשב מגעיל זה מראה על עולם דפוק

אני עובד במסעדה, אני לומד איך לבשל דברים, תאמת לא כזה מעניין אבל כסף טוב.

יש מקומות בצבא שבשביל לצאת מהם צריך קצת יותר מלשבת בכלא כמה פעמים, אבל זאת לא הנקודה
הקטע הזה שמגייסים את כולם זה שטות וכבר לא נחוץ היום וזה שחייל נחשב גיבור והומו שמחפש אהבה נחשב מגעיל זה מראה על עולם דפוק
לצבא אין אינטרס להשאיר אותך בכלא תקופה מאד ארוכה, יש לו אינטרס שאתה תעשה איזשהו תפקיד. אם אתה עקשן מספיק אפשר לצאת מכל מקום.

• פותח/ת השרשור
לצבא אין אינטרס להשאיר אותך בכלא תקופה מאד ארוכה, יש לו אינטרס שאתה תעשה איזשהו תפקיד. אם אתה עקשן מספיק אפשר לצאת מכל מקום.
לצבא גם אין אינטרס שכל חייל שלא מתאים לו יצא לעריקות כי הוא יודע שאחרי ש״יושבים חודש בכלא מקבלים מה שרוצים״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית