it is 1942 all over againמי שעושה SS הוא הרבה מעל הממוצע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
it is 1942 all over againמי שעושה SS הוא הרבה מעל הממוצע
Again*it is 1942 all over agian
עוד "מאמר" זבל שעו בשביל שיהיה מה לפרסם, הפסקתי לקרוא באמצע.
ציטוטים נבחרים:
1. "אתלט ממוצע צורך כ 6000 קלוריות ליום"
2. "6000 קל זה פי 2.5 מהצריכה הממוצעת לגבר" (כי הפרמטר היחיד שמשפיע זה כמובן המגדר שלו).
3. ה"מחקר" נעשה על שישה אנשים.
4. "לרדת 3.5 קילו יקח כמה חודשים"
5. זה נחמד שהם בחרו בקיצוניות כזו של 6000 קלוריות, אני גם יכול לעשות כזה מחקר, אני אבדוק את ההבדל בין ניגוב התחת בנייר טואלט לבין הוצאת הצואה במטאטא מתוך הרקטום.
לא יודע מה הקשר לריפ.
אוף שונא את המקלדת שליAgain*
זה מצחיק שכל פעם אתה מתחיל ויכוחים בזה שאתה מתחיל לרדת על ריפטו ובשניה שמישהו מתחיל להתווכח איתך חזרה אתה ישר יוצא בהצהרה האולטימטיבית שלך "ריפטו צודק ולי יש שקט". מה הטעם להתחיל לרדת על ריפטו ולהתחיל ויכוח אם אין לך ביצים אפילו להמשיך אותו?אין קשר אחי. זה הרי לא שהוא פרסם מאמר שכולו הטפה אחת ארוכה לאכול כפי הקאתך והחסידים שלו כאן חפרו עליו שרשורים של 20-15 עמודים. זה לא שאנשים פרסמו כאן שרשורים שבהם הם משוויצים בכרסים שלהם כמו שבילדרים משוויצים ביד50. זה הכל פרי דמיוני. 😆
ומה אתה מצפה שהוא יגיב לך עכשיו?זה מצחיק שכל פעם אתה מתחיל ויכוחים בזה שאתה מתחיל לרדת על ריפטו ובשניה שמישהו מתחיל להתווכח איתך חזרה אתה ישר יוצא בהצהרה האולטימטיבית שלך "ריפטו צודק ולי יש שקט". מה הטעם להתחיל לרדת על ריפטו ולהתחיל ויכוח אם אין לך ביצים אפילו להמשיך אותו?
לא יודע. שיביא לי באן אנערף. נשבר לי שהוא יורד על ריפטו כל הזמן וכשמנסים להתווכח איתו הוא לא מספק חומרים שיגנו על הטענה שלו, מעלה מאמרים של אנשים אחרים מהאתר של ריפטו, מאמרים שבהם ריפטו השתמש במספר 6000 בצורה היפוטטית, ואז כשדוחפים אותו לפינה הוא אומר שריפטו צודק כי אין לו כוח להתווכח יותר. אם אין לו איך להוציא את ריפטו טיפש אז שלפחות יפסיק לדבר עליו לא יפה.ומה אתה מצפה שהוא יגיב לך עכשיו?
לא יצא מיזה כלום.לא יודע. שיביא לי באן אנערף. נשבר לי שהוא יורד על ריפטו כל הזמן וכשמנסים להתווכח איתו הוא לא מספק חומרים שיגנו על הטענה שלו, מעלה מאמרים של אנשים אחרים מהאתר של ריפטו, מאמרים שבהם ריפטו השתמש במספר 6000 בצורה היפוטטית, ואז כשדוחפים אותו לפינה הוא אומר שריפטו צודק כי אין לו כוח להתווכח יותר. אם אין לו איך להוציא את ריפטו טיפש אז שלפחות יפסיק לדבר עליו לא יפה.
אז זהו שאין לנו חילוקי דעות. הגענו להסכמה שריפטו הוא מאמן מצוין מבחינת לימוד טכניקות הבסיס ותוכנית האימונים SS. הסכמנו גם על זה שהוא לא המאמן המושלם ללימוד פווארקלין ושהוא לא אמור לתת עצות תזונתיות (שאגב, הוא לא נתן בשום מקור שסטארדאסט הביא לי עד היום). אז למה לפתוח פוסט כדי להשמיץ את ריפטו? ואז להמשיך להגיב בצורה לא יפה ולהמשיך לרדת עליו? למה? אין לו משהו יותר טוב לעשות בחיים??לא יצא מיזה כלום.
תמיד יהיו חילוקי דעות, אין מה לעשות.
לא, אין.אז זהו שאין לנו חילוקי דעות. הגענו להסכמה שריפטו הוא מאמן מצוין מבחינת לימוד טכניקות הבסיס ותוכנית האימונים SS. הסכמנו גם על זה שהוא לא המאמן המושלם ללימוד פווארקלין ושהוא לא אמור לתת עצות תזונתיות (שאגב, הוא לא נתן בשום מקור שסטארדאסט הביא לי עד היום). אז למה לפתוח פוסט כדי להשמיץ את ריפטו? ואז להמשיך להגיב בצורה לא יפה ולהמשיך לרדת עליו? למה? אין לו משהו יותר טוב לעשות בחיים??
אין קשר אחי. זה הרי לא שהוא פרסם מאמר שכולו הטפה אחת ארוכה לאכול כפי הקאתך והחסידים שלו כאן חפרו עליו שרשורים של 20-15 עמודים. זה לא שאנשים פרסמו כאן שרשורים שבהם הם משוויצים בכרסים שלהם כמו שבילדרים משוויצים ביד50. זה הכל פרי דמיוני. 😆
אז זהו שאין לנו חילוקי דעות. הגענו להסכמה שריפטו הוא מאמן מצוין מבחינת לימוד טכניקות הבסיס ותוכנית האימונים SS. הסכמנו גם על זה שהוא לא המאמן המושלם ללימוד פווארקלין ושהוא לא אמור לתת עצות תזונתיות (שאגב, הוא לא נתן בשום מקור שסטארדאסט הביא לי עד היום). אז למה לפתוח פוסט כדי להשמיץ את ריפטו? ואז להמשיך להגיב בצורה לא יפה ולהמשיך לרדת עליו? למה? אין לו משהו יותר טוב לעשות בחיים??
בוא קודם נעשה הפרדה ונחליט שעל השטויות שהחסידים של ריפטו עושים אנחנו לא מאשימים את ריפטו. אני לא ראיתי אף מקור שבו ריפטו אמר לשתות גלון חלב, מלבד הפוסט שהבאת לי בדיון הקודם שבו הוא אמר את זה בצורה היפוטטית לנתינת דוגמא. אם החסידים של ריפטו מחליטים לאכול 6000 קלוריות ולשתות גלון חלב אז הם האידיוטים.במשך שנים ריפטו וחסידיו דחפו ss וגלון חלב לכולם
השרשור המפגר ביותר שראיתי פה. מסכים איתך לגמרי שאין מה להתגאות בכרס, גם כל הפעמים שבהם אני רושם שאני "גאה בכרס שלי" זה לרוב ציניות. מי שמבסוט מלחיות על 30 אחוז שומן הוא מישהו עם בעיות במוח. אבל שוב, ריפטו לא אשם בזה.שרשור הכרס הגדול בו הם משוויצים בכרס שלהם
נראה לי שעדיין לא הבאת לי לינק למאמר הזה. במאמרים ששלחת לי זה לא הופיע למיטב זכרוני. אשמח אם תביא לי לינק.הוא פרסם עוד מאמר הטפה של אכול כפי הקאתך
המאמר ששלחת לי בהודעה פרטית הוא לא של ריפטו כפי שאתה זוכר, הוא של בנאדם אחר ורק עלה לאתר של ריפטו והיו יכולות להיות 1001 סיבות לכך. אם חסיד של ריפטו מחליט שהוא עולה ל30 אחוז שומן שיהיה לו בהצלחה. אני גם חסיד של ריפטו, אבל אני יודע לסנן, אני מאמין בריפטו ובידע שלו באימונים וביכולתו לגרום לי להתחזק אבל באותו הזמן אני לא רוצה להגיע לאחוזי שומן גבוהים. אז כמו שאמרתי קודם, להפיל את האשמה על ריפטו על איך שאנשים מפגרים מבינים אותו זה לא נכון.אבל זה כמו המפץ הגדול. אי אפשר להוכיח הכל במעבדה, עחי. את הכל יש לך בהודעה הפרטית גם שדיברץי איתך, אז חלאס להיתמם.
לך יש בעיות מוח. מה זה משנה כמה בן אדם שוקל כל עוד הוא מרגיש בנוח אם זה אין בעיה. אם נתעלם מהבעיה הרפואית כמובן.מי שמבסוט מלחיות על 30 אחוז שומן הוא מישהו עם בעיות במוח.
אני לא מכיר אף בנאדם שפוי שמרגיש בנוח בלחיות על 30 אחוז שומן.לך יש בעיות מוח. מה זה משנה כמה בן אדם שוקל כל עוד הוא מרגיש בנוח אם זה אין בעיה. אם נתעלם מהבעיה הרפואית כמובן.
כי אתה מכיר הרבה אנשים על 30% שאתה יכול להגיד את זה..אני לא מכיר אף בנאדם שפוי שמרגיש בנוח בלחיות על 30 אחוז שומן.
למה אתה מיתמם? עניתי לך על זה גם באותו אשכול וגם בפרטי. אתם כ''כ אוהבים לבכות שריפטו מובן לא נכון ורק מוציאים אותו מהקשר. אז בוא נכניס קצת את הדברים להקשר - במשך שנים ריפטו וחסידיו דחפו ss וגלון חלב לכולם, בלי קשר למצבם או מטרותיהם. גם בפורום הזה. אנשים שהושפעו העלו לכאן את שרשור הכרס הגדול בו הם משוויצים בכרס שלהם כמו שבילדרים משוויצים ביד 50. אחרי שנים שהתכנית רצה וניתן לראות תוצאות מפוערות גם בחתימה שלי - ריפטו החליט לסייג את דבריו וגלון זה לא לכולם. ואחרי שהוא סייג את דבריו, הוא פרסם עוד מאמר הטפה של אכול כפי הקאתך ולפיו בכלל לא משנה מבחינת עלייה בכוח אם המשקל שאתה מעלה הוא שריר או שומן! וכתוצאה מכך, החסידים שלו פה בפורום פרסמו אשעולות חפירה שדומן טהור תורם לכוח, אבל זה כמו המפץ הגדול. אי אפשר להוכיח הכל במעבדה, עחי. את הכל יש לך בהודעה הפרטית גם שדיברץי איתך, אז חלאס להיתמם.
בוא קודם נעשה הפרדה ונחליט שעל השטויות שהחסידים של ריפטו עושים אנחנו לא מאשימים את ריפטו. אני לא ראיתי אף מקור שבו ריפטו אמר לשתות גלון חלב, מלבד הפוסט שהבאת לי בדיון הקודם שבו הוא אמר את זה בצורה היפוטטית לנתינת דוגמא. אם החסידים של ריפטו מחליטים לאכול 6000 קלוריות ולשתות גלון חלב אז הם האידיוטים.
השרשור המפגר ביותר שראיתי פה. מסכים איתך לגמרי שאין מה להתגאות בכרס, גם כל הפעמים שבהם אני רושם שאני "גאה בכרס שלי" זה לרוב ציניות. מי שמבסוט מלחיות על 30 אחוז שומן הוא מישהו עם בעיות במוח. אבל שוב, ריפטו לא אשם בזה.
נראה לי שעדיין לא הבאת לי לינק למאמר הזה. במאמרים ששלחת לי זה לא הופיע למיטב זכרוני. אשמח אם תביא לי לינק.
המאמר ששלחת לי בהודעה פרטית הוא לא של ריפטו כפי שאתה זוכר, הוא של בנאדם אחר ורק עלה לאתר של ריפטו והיו יכולות להיות 1001 סיבות לכך. אם חסיד של ריפטו מחליט שהוא עולה ל30 אחוז שומן שיהיה לו בהצלחה. אני גם חסיד של ריפטו, אבל אני יודע לסנן, אני מאמין בריפטו ובידע שלו באימונים וביכולתו לגרום לי להתחזק אבל באותו הזמן אני לא רוצה להגיע לאחוזי שומן גבוהים. אז כמו שאמרתי קודם, להפיל את האשמה על ריפטו על איך שאנשים מפגרים מבינים אותו זה לא נכון.
דרך אגב אני דיי בטוח שאשכול הכרס היה פרודיה לחסידי הבאדיבילדינג שהיו פופולריים בזמנו כשהתחיל המעבר הגדול מישראלבודי לLBS.
תמיד מצחיק אותי כשרוסים לבנבנים אוכלי חזיר (כמוני) משחילים מילים בערבית 😁אנערף