עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדד יכול להתקדם בפרס קודם תתקן את הטכניקה ואז תתקדםהאם אני יכול לעלות משקלים בתרגילים (מבחינת טכניקה)?
לעזוב את זה. ואז ללמוד לספור. זה סה"כ לספור עד 5. מלמדים את זה עוד בגן חובה 😃אם בתרגיל מסויים אני אמור לבצע נגיד 5 חזרות ובגלל טעות בספירה ביצעתי 4 אז להכנס ולהשלים עוד חזרה או לעזוב את זה?
הדד ליפט מעולה חוץ מהמבט. כשאתה מסתכל קדימה אתה שומר על מצב לא נייטראלי של עמוד השדרה. אתה אמור להראות ככה בתחילת כל הרמה.
![]()
בפרס אתה לא משתמש באגן, אתה לא מסיים את התנועה עם הראש קדימה ועם המוט כולו מאחורי הראש.
![]()
בדד יכול להתקדם בפרס קודם תתקן את הטכניקה ואז תתקדם
לעזוב את זה. ואז ללמוד לספור. זה סה"כ לספור עד 5. מלמדים את זה עוד בגן חובה 😃
אשמח אם תעלה סרטון שבו אתה מבצע טכניקה שאתה מתחיל כמו בתמונה שצילמתי והבעיה מתרחשת. אולי אצליח לאתר אותה.בדד ליפט לא יודע למה אם אני מסתכל למטה (כאילו בהמשך לגוף) אז הגב שלי לא ישר
זה לא קריטי לגמרי וקיימות גרסאות של פרס שאותן מבצעים ללא עירוב האגן, אבל לדעתי האישית מתאמן ברמה שלך צריך לשאוף להרים כמה שיותר כבד, כאשר שימוש באגן מאפשר להרים את המוט במומנט הקצר ביותר ומין הסתם שמומנט קצר = יותר משקל.ובפרס מישהו בפורום אני חושב אמר לי לא לעשות עם האגן לא זוכר למה , זה קריטי האגן?
רק לשים דגש שיותר חשוב לדאוג שהמוט יהיה באותו קו הכתפיים ולא לפני או אחרי.עם המוט כולו מאחורי הראש.